Kııız sen anlamıyorsun beni.
Konu senin olayın değil ki? Neden bu kadar önemsedin kendini?
Biz bu konudan konuşuyoruz, senin konunda eğer kız bile isteye sevgilinle birlikte oluyorsa tepkini gösterebilirsin, ben hakaret etmem edilmesini de doğru bulmam ama sen edersen et bu senin seviyeni gösterir.
Bu konuda aldattığı kadın bilmiyormuş, e o zaman neden o*** oluyor? Erkekle cinsellik konuşan her kadın o*** oluyor? Kadının haberi olmadığı halde neden "o kadınlara reelde ne denir bilirsiniz" diyorsun? Kadının haberi yokmuş bak büyük harfle yazıyorum YOKMUŞ Y O K M UŞ, hatta bir de heceleyeyim YOK MUŞ. Haberi olmayan bir kadın sırf cinsellik konuştu diye o*** damgası yiyor, benim sinirime de bu gidiyor. Bunu sana dünden beri anlatmaya çalışıyorum kesinlikle bilerek yapıyorsun eminim.
Ben kadının haberi olmadığını bilmiyordum ama sonradan öyle yorumlar geldi ki kadının haberi bile olsa böyle hitap etmeye hakkımız yok diyenler oldu.
Sen miydin bi başkasımı soyledi bunu hatırlamıyorum, ama hepiniz birden saldirdiginiz icin bende sinirle dikkat etmedim.
Haberi olmazsa bişey demem ama haberi varsa butür kadınları kimse savunamaz bana.
Haa benim olayda o kişi benim sevgilim degildi ama onun haberi vardı evet.
Ben intikamımı aynı simgenin üzülmedinmi klibindeki şekilde aldım.
Onun tanidigi herkesin benden haberi vardı.
Kendisi iş cevresinde saygın biri olarak bilindiği icin iş arkadaşlarına ve ailesine rezil oldu.
Ikiside sosyal medyalarından profil resmine kadar bütün resimlerini çektiler sonra lol
Iş yerine o kız birdaha gelememiş, o kişide belli bir müddet rahatsız oldu kendi iş yerinde bu konudan dolayı.
Sevgilim degildi, olsaydı daha beter olurdu ikisi için.
Neyse ama sende ilk başta Cıldırıyorum yazmayacaktın.
Hassas oldugum bir konuda damarıma bastın diğerleride üzerime gelince bu sefer bende çıldırdım.
Sana şu kadarini soyleyim, ben özel hayatimda yanlışım oldugu zaman özür dilemesini bilen bir insanım.
Tabii dedigim gibi bu konuda butun yazdiklarini okumadim cunku bikac kisi o kızın haberi olsa bile o...diyemezsin ona deyip bana saldirdilar.
Eğer sen öyle demediysen böyle bişey için senden Özür dilerim.
(Haa yanlis anlaşılmasin, ben ban yememek için demiyorum, ban yemek umrumda degil, özel hayatimda gerektigi zaman özür dilemesini bilen biriyim)