Doğuma Hazırlık Yahya isminin yanına isim önerilerinizi bekliyorum ❤️

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kardelenaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
334
202
103
31
İlk oğlumun adı ömer halis ikinciside doğmak üzere fakat karar veremedik eşim yahya ismini çok istiyor yahyanın yanına isim bulmaya çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim :anneadayı:

Teşekkür ederim sizce önüne ne olabilir benim aklıma ömere uygun emir geliyor emir yahya gibi sizce nasıl
Siz bilirsiniz ama yahya ismi zaten çok ağır bir isim birde emir kipi olan emir ismiyle daha ağır olmazmi çünkü ismimiz biraz kişiliğimizi yansıtır o yüzden ilerde anne neden bu ismi koydun demesin benimde kızım olacak ben hala arastiriyorum

Siz bilirsiniz ama yahya ismi zaten çok ağır bir isim birde emir kipi olan emir ismiyle daha ağır olmazmi çünkü ismimiz biraz kişiliğimizi yansıtır o yüzden ilerde anne neden bu ismi koydun demesin benimde kızım olacak ben hala arastiriyorum
Tekrardan teşekkürler sizde inşallah güzel bir isim bulursunuz :)

'Ömer Halis & Emir Yahya' diye dusunmussunuz..
Yahya ismi başta daha guzel duruyor benim fikrim bu..
Yahya Kemal kulagimiza cok aşina ve uyumlu..
Yahya Kerem olabilir..
Hem Yahya' nin yanina, hem de Ömer ile uyumlu bir isim bulamadim..

Amin canım sağolasın bugün kontrolde başı yukatı dönmüş dedi doktor dönmezse sezeryan ihtimali var dedi stres oldum biraz bakalım hayırlısı inşallah
Kaç haftalık ki?
Normali varken sezeryan tabiki kimse istemez ama eğer olursa da hayırlısı böyleymiş de. Sağlıklı olsunlar da. Ne yapalım :anne:

36+2 oldu bugün 37 38 den sonra dönmezse sezeryan önerdi çünkü dönmez dedi
Kafanı karıştırmak istemem ama doğum esnasında dönen bebekler bile var. Hatta ebelerin elleriyle çevirilermiş. Dediğim gibi sağlıklı olsunlar da...
Ben de normal doğum yapamadığım için üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş, çok şükür sağlıklılar diyorum.

Kafanı karıştırmak istemem ama doğum esnasında dönen bebekler bile var. Hatta ebelerin elleriyle çevirilermiş. Dediğim gibi sağlıklı olsunlar da...
Ben de normal doğum yapamadığım için üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş, çok şükür sağlıklılar diyorum.
Ebe tanıdığım var oda evet doktor doğru söylemiş çünkü bebek büyüdükçe dönmesi zorlaşıyor o yüzden 37 38 haftalardan sonra dönemiyor dedi

Back
X