merhaba canım saırım o arkadaşınında erkek arkadaşına gizli bir hayranlığı var ve seni bir şekilde ekarte etmeye çalışıyor gibi geldi bana ben arkadaşıma ilgi duyduğu insanın yanında alaylı yada kümser konuşmam hiç bir gerçek arkadaş konuşmaz bu benim doğrum gerçi bazılarına yanlış gelebilir ama bede bu durum değişmez:)
o arkadaşınla herşeyini paylaşma derim adımlarına göre gard alacak belli.. sen istediğin yerden ekle erkek arkadaşını ayrıca danışmada ona o kimki? ona ne:) onun dediğini yapma! onun ekmeğine yağ sürme. çok sinir oldum yaa:S o nasıl arkadaş olmaz olsun öylelerinin arkadaşlıkları.
ne yazman gerektiğini sormakla hata etmişsin canım yarın birgün onuda koz olarak kullanır erkek arkadaşına söyler edepsiz bu tipler uzak dur güvendim diyorsun güvendiğin gibi güvenmemeyide öğrenmelisin. kendi iyiliğin için.. ondan değil arkadaş bi cacık olmaz.
var öyleleri yaa çocuk sevgilin olsa uzak tut derdimm ama elinden bşy gelmezz. bence ikisine karşı mesafeni koy. çocukta sütten çkmş ak kaşık deil msj atmş kıza
yazdıklarından yola çıkarsam bu kızı benimhiiiç gözüm tutmadı..birşeyler karıştırıyor gibi.. başta maalesef sen hata yapmışsın canım.. özgüveni olmayan biri imajı çizmişsin, kız da seni yanlış yönlendirmiş haliyle.. öncelikle çeşitli örneklemelerle bu olayı ona idrak ettir.. mesela konu aç.. falancanın hoşlandığı çocuk varmış arkadaşı onla oturup muhabbet ediyo falan diyerek buna uyuz olduğunu ve senin lugatında bunun yanlış olduğunu anlatabilirsin inceden msj vererek.. sonrasında bu arkadaşınla arandaki diyaloğu kesmeye yahut mesafeyi kurmaya bak.. bu konular en hassas konulardır.. ve genelde arkadaşların gerçek yüzü erkek konusunda görülür.. bu kız da sana biraz belli etmiş ben buyum diye... senin çocukla konuşman lazım onun değil.. öyleyse senin yorum yapamayacağın şeylerden bahsetmesi niyetini bi nevi pekiştiriyo gözümüzde.. sen çocukla konuşmana bak.. aklın mantığın neyi uygun görüyosa onu uygula.. ve şunu konuştuk bunu dedi diye sakın ola detay verme..
gece gece bizi de sinirlendirdinn. uyuz oluyorum şöyle insanlaraa sen tanştrmışsın bide hava atar gibi bana yazdı dio çak ağznın ortasına dio şeytannçocuğa yaknlaşmaya çalış bencee sevgili olursanız uzaklaştrırsın ancaa ayy bende bu işleri geçeli çok oldu be canım aklma bşy gelmioki 1,5 yıllk ilşkim var önceden çok entrikacıydım da köreldim
buluşmayı sen teklf et yada çok samimi davran teklf ettir hç götrmüosn biyerlere fln gibisinee aklmada bşka bşy gelmioo başbaşa kalırsanız anlarsınz netten olmaz önceden daha samimiydin fln dersinn şık şıkıdım giyin yap makyajını bakalm fkri değişiomu. kız nsl bidee bazı kızlar erkekleri mıknatıs gbi çekerya erkeklerle arası çk mu iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?