• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yahu bu arkadaşımda mı bi dengesizlik var yoksa ben mi abartıyorum?

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
merhaba hanımllar..

bir yeni çelişki ve yine ben...

okulda bir cocukla arkadaşlık kurmaya başladım tam birşeyler olacak derken cocuk bu konulardan uzaklaşmaya başladı ama tamamen bağlantıyı da koparmış değiliz.. hala onu hayatımın hangi noktasına koymam gerektiğine karar veremeyeceğim şekilde konuşmalar yapıp aklımı karıştırıyor.. haliyle bende ona bu durumda arkadaşım olarak mı bakmalıyım yoksa hayatımda olabileceğini düşünecegim grubuma mı dahil etmeliyim karar verememiş durumdayım.. gelelim asıl mevzuya, konuya hakim olabilmek için bu kısımları anlatmam gerektiğini düşündüm..

2 yıldır arkadaşım olan ama daha bu sene ciddi anlamda samimiyet kurduğum arkadaşım her ne kadar bizimle ilgili caba sarf ediyormuş gibi gözükse de bazı hareketlerine anlam veremiyorum.. yaşanmış bi kaç şeyden örnek vermeliyim sanırım..

- bir gün aynı ortamda bulunduk konuşuyoruz bi anda konu benim söz söyleyemeyeceğim şeylere çekildi.. mesela alkol kullanmam alkolden konuşuluyor, geceleri dışarı çıkmam gece kluplerinden bahsediliyor, babam bazı konularda sıkıdır mesela, kendi babasının rahatlığından bahsediliyor bulunduğum ortamda sanki bu iki şahsi tanımıyormuşum gibi 3. şahıs kimliğine bürünebildim.. "ben kimin, burası neresi, bu insanlar kim" durumunda anlamsız şekilde duruma seyircilik yaptımm..
oysa ki durum şöyle olmalıydı, bahsettiğim erkekle bir diyalog kurabilmem için arkadaşımın daha çok benim konuşabileceğim benim o cocugu, onunda beni tanıyabileceği şeylerden bahsedilmeliydi ki ozaman kız arkadaşımın gerçek bir arkadaş sıfatını taşıyıp taşımayacağını anlamalıydım..

- x ,y ve ben aynı dersi alıyoruz.. ders sırasından da o yanımda olduğundan kaynaklı kendimi mutlu hissedip yerimde duramadağım zamanlar oluyor.. böyle sağdan soldan konuşurken düşündüğüm şeylerin nedense çok aptalcaymış gibi bakılmasından imalarından bulunması söz konusu oluyor.. bi diziyi izlediğimden bahsediyorum "gkcrn gerçekten izliyor musn sen onu inanmıyorumm bik bik bik" ne oluyorsa acaba bahsettiğim diziyi seyredince sonuçta zevk meselesi değil mi?

- son olarak ve bardağın taşma noktasına getirilen konu : dün gece arkadaşımla internetten konuşuyorum. sağdan soldan konuştuktan sonra
arkadaşım : "x bana faceden msj atmış nbr yazmış, haber vereyim" dedi
ben : " salak mı o ne alaka sana mesaj atmak" dedim
arkadaşım : "ne demek ne alaka"

pardon da benim anlamadığım bana tuhaf gelen bişey ona nasıl bu kadar normal geliyor.. onun buna mesaj atması zaten anormal arkadaşımn bana verdiği tepki çok daha anormal..
ayrıca zamanlama böyle ilk önce havadan sudan konuşuyoruz dersler film izlemeler ffalan ardından x bana mesaj atmış deniliyor.. böyle bişey bana yapılmış olsa direk yaa gkcrn bana msj atmış nbr diye diyerek konşmaya başlardım.. sanki o süreç içerisinde acaba söylesem mi söylemesem mi diye düşünülmüş bi ortam olurda x söylerse zor duruma düşmemeliyim diyerek bu konudan bahsedilme kararı alınmış gibi..

sizce abartıyor olabilir miyim bu konuyu ?
geçmişte çok arkadaşımdan böyle erkek konusunda kazık yedim onların aziz hatırlarının etkisinde kalarak mı bu psikolojiye büründüm

biraz uzun oldu sanırım okuyan, okumayan herkese teşekkür ederim.. fikirlerinizi almak istiyorm arkadaşıma ve x kişiye tavrım nasıl olmalı
siz olsaydınız ne yapardınız ?

-

merhaba canım saırım o arkadaşınında erkek arkadaşına gizli bir hayranlığı var ve seni bir şekilde ekarte etmeye çalışıyor gibi geldi bana ben arkadaşıma ilgi duyduğu insanın yanında alaylı yada kümser konuşmam hiç bir gerçek arkadaş konuşmaz bu benim doğrum gerçi bazılarına yanlış gelebilir ama bede bu durum değişmez:)

merhaba canım saırım o arkadaşınında erkek arkadaşına gizli bir hayranlığı var ve seni bir şekilde ekarte etmeye çalışıyor gibi geldi bana ben arkadaşıma ilgi duyduğu insanın yanında alaylı yada kümser konuşmam hiç bir gerçek arkadaş konuşmaz bu benim doğrum gerçi bazılarına yanlış gelebilir ama bede bu durum değişmez:)

aynen öyle bi durum varmış gibi geliyor bana da ...
aslında olması gereken şeydir mesela 2 sevgilinin twitter da birbirini takip etmesi..
konuştuğum cocuk yanımda karşımda arkadaşım bu konu açıldı..
ben dedim kii : bi insan sevgilisini neden takip etmez ki twitter da demek ki cocugun amacı farklı manevi acıdan bişeyler hissetmiyor merak etmiyor kız arkadaşını dedim
arkadaşımda : ya sonuçta arıyorsun profili kapalı değil görüyorsun ne paylaştığını kiminle ne yazıştığını dedi
ben : ya niye gidip arayarak yapayım ki bunu bak ben dışarıdan bakan bi 3. kişi olarak değerlendirdiğim de bu durumu böyle anlıyorum dedim..
kendisi ısrarla takip edilmemesi gerektiğini söyledi..

ki daha öncesinden yaşanmış olan bi olay var.. eski çıktığının ne paylaştığını takip etmek için twitter de takip eden bi kişi bu insan.. neden benm hoşlandığım cocugun yanında kendisini ön plana çıkarıp beni geri de bırakmaya çalışıyor hiç anlam veremiyor.. hani rahat yetişmiş birisi dicem de hiç bişey değiştirmez ki bu durumu

o arkadaşınla herşeyini paylaşma derim adımlarına göre gard alacak belli.. sen istediğin yerden ekle erkek arkadaşını ayrıca danışmada ona o kimki? ona ne:) onun dediğini yapma! onun ekmeğine yağ sürme. çok sinir oldum yaa:S o nasıl arkadaş olmaz olsun öylelerinin arkadaşlıkları.

o arkadaşınla herşeyini paylaşma derim adımlarına göre gard alacak belli.. sen istediğin yerden ekle erkek arkadaşını ayrıca danışmada ona o kimki? ona ne:) onun dediğini yapma! onun ekmeğine yağ sürme. çok sinir oldum yaa:S o nasıl arkadaş olmaz olsun öylelerinin arkadaşlıkları.

yaaa işte işin kötüsü ben ne yapsam ona danışarak yaptım.. çünkü beni öyle bi noktaya getirdi kendisine güvenen istediğini elde elden gkcrn gitti kararsız ne yapcağını bilmeyen bi gkcrn geldi onun yerine.. işte bi kaç arkadaşımla daha bu konuyu paylaşınca sizin dediğiniz şeyleri söyledi onlar da.. herşeyi paylaşma dediler.. bende manyak gibi cocuk bna msj attı ne yazsam diye ona sordum :(( off çok büyük manyaklık ettim.. ama napım güvendim ona

ne yazman gerektiğini sormakla hata etmişsin canım yarın birgün onuda koz olarak kullanır erkek arkadaşına söyler edepsiz bu tipler uzak dur güvendim diyorsun güvendiğin gibi güvenmemeyide öğrenmelisin. kendi iyiliğin için.. ondan değil arkadaş bi cacık olmaz.:47:

ne yazman gerektiğini sormakla hata etmişsin canım yarın birgün onuda koz olarak kullanır erkek arkadaşına söyler edepsiz bu tipler uzak dur güvendim diyorsun güvendiğin gibi güvenmemeyide öğrenmelisin. kendi iyiliğin için.. ondan değil arkadaş bi cacık olmaz.:47:

evet çok haklısın.. zararın neresinden dönersem kardır :(

var öyleleri yaa çocuk sevgilin olsa uzak tut derdimm ama elinden bşy gelmezz. bence ikisine karşı mesafeni koy. çocukta sütten çkmş ak kaşık deil msj atmş kıza :@ :47:

var öyleleri yaa çocuk sevgilin olsa uzak tut derdimm ama elinden bşy gelmezz. bence ikisine karşı mesafeni koy. çocukta sütten çkmş ak kaşık deil msj atmş kıza :@ :47:

yani benim sayemde arkadaşlık kurdular bu konuda kendime çok kızıyorum zaten.. ben o konuda şu şekilde iyimser düşünebiliyorum sadece online görmüştür selam vermiştir öylesine diye.. çünkü arkadaşımın faceden attığı nbr sorusuna cvp yazdı ondan hala cvp gelmedi 2 gündür online olmasına rağmen.. benim kızgınlığım daha çok arkadaşıma oluyor bu sebepten çünkü geçmişte yaptıklarını birleştirdikçe karşıma olumlu düşünmemi sağlayacak bişey çıkmıyor.. dediğin gibi erkek arkadaşım olsa kızarım bişey derim ama onu yapmaya da hakkım yok böyle ne olacak ne yapacaklar diye takip edebiliyorum sadece.. ama ikisini birbirinden bi şekilde uzaklaştırmanın yollarnı bulmam gerekiyor bu duurmda sonuçta aralarında ben varım :S

Son düzenleme:
yazdıklarından yola çıkarsam bu kızı benimhiiiç gözüm tutmadı..:19: birşeyler karıştırıyor gibi.. başta maalesef sen hata yapmışsın canım.. özgüveni olmayan biri imajı çizmişsin, kız da seni yanlış yönlendirmiş haliyle.. öncelikle çeşitli örneklemelerle bu olayı ona idrak ettir.. mesela konu aç.. falancanın hoşlandığı çocuk varmış arkadaşı onla oturup muhabbet ediyo falan diyerek buna uyuz olduğunu ve senin lugatında bunun yanlış olduğunu anlatabilirsin inceden msj vererek.. sonrasında bu arkadaşınla arandaki diyaloğu kesmeye yahut mesafeyi kurmaya bak.. bu konular en hassas konulardır.. ve genelde arkadaşların gerçek yüzü erkek konusunda görülür.. bu kız da sana biraz belli etmiş ben buyum diye... senin çocukla konuşman lazım onun değil.. öyleyse senin yorum yapamayacağın şeylerden bahsetmesi niyetini bi nevi pekiştiriyo gözümüzde.. sen çocukla konuşmana bak.. aklın mantığın neyi uygun görüyosa onu uygula.. ve şunu konuştuk bunu dedi diye sakın ola detay verme..

yazdıklarından yola çıkarsam bu kızı benimhiiiç gözüm tutmadı..:19: birşeyler karıştırıyor gibi.. başta maalesef sen hata yapmışsın canım.. özgüveni olmayan biri imajı çizmişsin, kız da seni yanlış yönlendirmiş haliyle.. öncelikle çeşitli örneklemelerle bu olayı ona idrak ettir.. mesela konu aç.. falancanın hoşlandığı çocuk varmış arkadaşı onla oturup muhabbet ediyo falan diyerek buna uyuz olduğunu ve senin lugatında bunun yanlış olduğunu anlatabilirsin inceden msj vererek.. sonrasında bu arkadaşınla arandaki diyaloğu kesmeye yahut mesafeyi kurmaya bak.. bu konular en hassas konulardır.. ve genelde arkadaşların gerçek yüzü erkek konusunda görülür.. bu kız da sana biraz belli etmiş ben buyum diye... senin çocukla konuşman lazım onun değil.. öyleyse senin yorum yapamayacağın şeylerden bahsetmesi niyetini bi nevi pekiştiriyo gözümüzde.. sen çocukla konuşmana bak.. aklın mantığın neyi uygun görüyosa onu uygula.. ve şunu konuştuk bunu dedi diye sakın ola detay verme..

onunla samimi oldugumuz süre içerisinde şunu gördüm "BÜTÜN ERKEKLER BENİ SEVSİN" havasında bi kız.. mesela bana bi kişiden bahsederken çok sinir oluyorum, çok gıcık kasıntı birisi diye bahsederken o kişilerle konuşmalarında ümit verici, şirincee bi şekilde konuşup erkekleri kendine hayran bırakma amacı olduğunu gördüm.. imkan buldukça aynı ortama sokmamaya çalışcam ikisini.. bi de onun yüzünden konuştuğum cocuga karşı çizdiğim yanlış profili düzeltmem gerekiyor sanırım

Son düzenleme:
o tipte bi insanın seni az çok nasıl yöneltebileceğini tahmin edebiliyorum.. çizdiğin profili düzeltmek için yüz yüze görüşmeler yapabiliyorsan bunu yap.. yoksa sanal ortamda ne desen boş.. ona nasıl bi insan olduğunu oturup kalkışından belli edebilirsin.. kıza gelince..... böyle kızlardan nefret ediyorum kıskançlıkta sınır tanımıyorlar çnükü :47: uzak dur ve uzak tut

çünkü insanların bu kadar ileriye gidebileceğini düşünmedin o an.. sana kalırsa kız iyi birşey yapıyordu.. ama bunu anlamana sevindim.. en aızndan bundan sonrasına gözlerini iyice açıp bakmalısın canım.. :31:

gece gece bizi de sinirlendirdinn. uyuz oluyorum şöyle insanlaraa sen tanştrmışsın bide hava atar gibi bana yazdı dio çak ağznın ortasına dio şeytann :47::47::47: çocuğa yaknlaşmaya çalış bencee sevgili olursanız uzaklaştrırsın ancaa ayy bende bu işleri geçeli çok oldu be canım aklma bşy gelmioki 1,5 yıllk ilşkim var önceden çok entrikacıydım da köreldim :53:

gece gece bizi de sinirlendirdinn. uyuz oluyorum şöyle insanlaraa sen tanştrmışsın bide hava atar gibi bana yazdı dio çak ağznın ortasına dio şeytann :47::47::47: çocuğa yaknlaşmaya çalış bencee sevgili olursanız uzaklaştrırsın ancaa ayy bende bu işleri geçeli çok oldu be canım aklma bşy gelmioki 1,5 yıllk ilşkim var önceden çok entrikacıydım da köreldim :53:

işin ilginç tarafı tam çıkıyoruz diyeceğimiz zaman cocuk uzaklaşmaya başladı tamamen kopmadı bişeyler ama o güzel sözler yerini sadece "canım" a bıraktı..
neden böyle oldu hala aklımda soru işareti olarak duruyor bu konu.. onunla okul dışında biraz zaman geçirerek bu durumun üstesinden gelebilrim ancak S:

buluşmayı sen teklf et yada çok samimi davran teklf ettir hç götrmüosn biyerlere fln gibisinee aklmada bşka bşy gelmioo başbaşa kalırsanız anlarsınz netten olmaz önceden daha samimiydin fln dersinn şık şıkıdım giyin yap makyajını bakalm fkri değişiomu. kız nsl bidee bazı kızlar erkekleri mıknatıs gbi çekerya erkeklerle arası çk mu iyi

buluşmayı sen teklf et yada çok samimi davran teklf ettir hç götrmüosn biyerlere fln gibisinee aklmada bşka bşy gelmioo başbaşa kalırsanız anlarsınz netten olmaz önceden daha samimiydin fln dersinn şık şıkıdım giyin yap makyajını bakalm fkri değişiomu. kız nsl bidee bazı kızlar erkekleri mıknatıs gbi çekerya erkeklerle arası çk mu iyi

resmini arkadaşlarıma ve ablama gösterdim.. hepsi dee gözüm tutmadı bu kızı dediler..
erkeklerle muhabbete gelince her ortamdan her konudan konuşabilen bi kız..
muıhabbete girer ortama ayak uydurur böyle ağzıdan çıkan kelimelerle bağlar kendisine..
hiç susmaz bazen derim böyle nasıl muhabbeti dönderiyor böyle pratikçe diyee..
böyle "kafa kız" diyebiliriz yani..

Back