yagmurlu havada ceket vermeyen ES!!!

İlk sayfaya bakınca bu durum bir bana normal geldi herhalde dedim.
İkinci sayfaya bakınca tuhaf değilmişim diye rahatladım :KK53:
Yani adam taksi çağırmayı teklif etmiş siz reddetmişsiniz.
Erkek diye üşümeye hakkı yok mu?
Benim öyle bir durumda ceketini istemek, bunu konu yapmak aklıma bile gelmez.

Bu ceket konusunda hiç erkeğe güvenmem yaylada veya serin havada kendimin ve çocuğumun alırım , yetişkin insansınız herşeydede erkeğe güvenmemek gerek

belliki düşünememiş,
odunluk etmiş.
benim eşimde en ufak bir rüzgar çıksın yağmur yağsın üzerinde mont ceket ne varsa verir,
sen üşüyeceksin verme derim,
sen ellerimden tutarsın ben sıcacık olurum der.

Eşim yapsa alınırım.

Ama burda (kk) kadın-erkek eşitliğinden bahsediyorsak.
Alınacak bişey yok.

10941023_828406903872892_3582889938817971576_n.jpg

Adam taksiye binmek istemiş reddetmişsiniz, incecik giyinip dışarı çıkmışsınız sonra "Sen bana ceketini vermedin" diye ona kırılıyorsunuz. Erkeklerde insan. Üşüyebilirler, ağlayabilirler, yorulabilirler... Pardon ama sizde önlem olsun diye yanınıza bir şey alıp çıkabilirdiniz. Siz eşiniz üşüdüğünde kendiniz üşüyor olmanıza rağmen üzerinizdekini çıkarıp ona veriyor musunuz? Üzgünüm, hiç kızmaya hakkınız yok. :KK12:

Defalarca belirttim esim versede ceketi uzerinden almaya ve onun usumesine sebep olmaya gonlum razi olmazdi..
Ama bu aciklama sonrasi elestirecek birsey bulamayiz ki diye dusunenler olsa gerek surekli benzer yorumlar geliyor...
Eeee tabi ki saldiri yapmak keyiflidir kk da..
Bazen sirf gunluk hatta yasadiklari negatifligi burada atmaya gelenler oldugunu dusunuyorum...
Diger yorumlara gelince cogu kisi haksiz oldugumu dusunmus esimi hakli gormus bu beni rahatlatyi.
Bir cok kisi ise esimin ceketini vermemesinin sevgi gostergesi olamayacagini soylemis buda beni sevindirdi...
Benim gibi dusunenlerde olmus evet romantik biriyim ben biliyorum zaten.
Sonuc olarak esim cok usudugunu zaten ceketini almayacagimi bildigini ve numara danda olsa teklif etmek aklina bile gelmedigini israr etse de almayacagimi bildigini keske taksiye binseydik dedi dondum erkeklige camur suremedim dedi..

O kadar kirildim ki!!!
Bugun hava guzeldi aksama dogru esimle yuruyuse ciktik ben kisa kollu bir tshirt ve cok delikli ince kapri kol bir hirka giydim incecik.
Esimde kisa kollu tshirt giymis ustune normal bir ceket almis disarida zaman nasil gecti anlamadik sobra yagmur ciselemeye basladi esin taksi cagiracakti ben bosver ev yakin yururuz dedim bir iki gittik yagmur durdu ve sert bir ruzgar esmeye basladi soguk!
Ben usudum esimde bende usudum dedi neden taksi cagirmama izin vermedin?
Bende sakayla sen ceketini verirsin bana dedim ve sok!!! Bende usuyorum dedi...
Ne yani vermeyecekmisin dedim yok veririm niye vermeyim filan diye geveledi fakat vermedi.
Bildiginiz ceketini vermedi bana..

aklımdan geçen iki kelime:

YUH LAN!

Eşiniz bu elbette üzülürsünüz, üzülmem diyene şaşarım...
Taksi çağıralım demiş siz istememişsinize takılan arkadaşlar, nio da eşi taksi parası ödemesin diye kabul etmemiş... Durum 1-1...

Niocum, sen git güzel bir trençkot tarzı birşey al, hatta eşinin parasıyla, deki, bak güzel mi yeni aldım, hani sen ceketini vermeyince alayım dedim... Ama o kadar sakinlikle ve gülerek söyle ki anlasın seni:KK66:

Ama kızma eşine, çok abartılacak birşey yok ortada....Hoppa

• Beğen
Reactions: nio
ya benim eşimde poşet taşımadyı sevmediği için alışverişte poşetleri bana taşıtıyo çantama sokuşturuyo hemen elindekileri.ben yanında minicik halimle hamalı gibi geziom hahahaa :KK70:

Eşiniz bu elbette üzülürsünüz, üzülmem diyene şaşarım...
Taksi çağıralım demiş siz istememişsinize takılan arkadaşlar, nio da eşi taksi parası ödemesin diye kabul etmemiş... Durum 1-1...

Niocum, sen git güzel bir trençkot tarzı birşey al, hatta eşinin parasıyla, deki, bak güzel mi yeni aldım, hani sen ceketini vermeyince alayım dedim... Ama o kadar sakinlikle ve gülerek söyle ki anlasın seni:KK66:

Ama kızma eşine, çok abartılacak birşey yok ortada....Hoppa

Taksi parasindan kactigimdan degil...
Aslinda cok usurum ben kansizlikta var o gun ne oldu nasil oldu basiretim baglandi yurumeyide hiccc sevmem esimde sasirmis yururuz deyince.
Valla cok ilginc tam romantik yapacak zamani bulmusum.
Evde baharlik kislik yazlik trenc lerim var alacak akil yok malesef :)

ya benim eşimde poşet taşımadyı sevmediği için alışverişte poşetleri bana taşıtıyo çantama sokuşturuyo hemen elindekileri.ben yanında minicik halimle hamalı gibi geziom hahahaa :KK70:

Yok hic poset tasitmadi hatta bebek arabasinida surer yanimdayken Allah var

başkasının yazım hatasını düzeltmişsiniz de :) bebek arabasını da sürer olacak o :KK70:

O baskasi benim ilk yazimda ki hatayi duzeltmis zaten bende ironi yaptim...
Sizin gibi yazim hatalarina bu kadar duskun olan yorumcular olmasa inanin cok eksik hissederdik kk olarak

bence burada iki taraf da haklı. şöyle ki, eş olaya direkt düz mantık üzerinden bakmış. üşüyorum.. konu sahibi bayan ise duygusal olarak bakmış. ki zaten ceketi verse dahi almazdım diyerek bunu açıklamış kendisi. bu durumda da eşi çok üşüdüğü için nolur nolmaz gerçekten ister diye direkt hayır demiş. sonuçta adamcağız üşüyor :) ama konu sahibimiz olaya duygusal baktığından dolayı ben sana kalbimi verdim hayatım ceket ne kelime minvalinde şeyler beklemiş. bekleriz bayanız sonuçta. ama takılacak da bir şey yok. yavaş yavaş öğreniyor insan hayatın gerçeklerini. sevginin bunlarla sınırlı ve bağımlı olmadığını.... mutluluklar dilerim size :KK66:

• Beğen
Reactions: nio
X