Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler arastirmalara göre kadinlardan daha fazla Üşüyorlarmis ve uzman Görüşü olarak eger bir erkek size ceketini veriyorsa sizi gercekten cok seviyodur diyolar erkeklerde usur şayet benim eşim usurse ben ona veririm bence sorun cikacak birsey degilsizde hem tisort hem hirka var esinizde sadece tisort olacak. o ceketi giyip rahat rahat gidebilseydiniz o zaman da sizin sevginizden suphe etmek lazim gelirdi.
yani erkek diye usumuyorkar mi ? bir daha hava durumuna uygun giyinin ya da yaninizda sal falan tasiyin.
hic sevmiyorum bu kafa yapisini
Istemsiz gülüyorum kusura bakma, erkekler bizim gibi karmaşık düşünemiyorlar bizden çok daha netler bence.o anda gerçekten hissettiği şey usumekti ama bir kadın olsa usumenin yanında neler neler de hisseder ve dusunurdu kim bilirasla tshırtle onu gezdirmezdim ben..
bundan eminim verse dünyalar benim olacaktı sırıta sırıta üşüye üşüye evin yolunu tutacaktım..
ama vermedi yaa ciddi ciddi vermedi üşüyorum dedi
Ben anlatamadım sanırım istesin ve ya istemesin ben onu demiyorum ki ,neden annenize ceketi tekrar giydiriyor kardeşiniz çünkü onu kendinden çok düşündüğünden..Anlatabildim mi bilmiyorum..ister mi 20 yaşındaki çocuk annesinin ceketini?
benim erkek kardeşim istemez mesela.. annem üşüdüğünü görse kendi ceketini cıkartıp verse anneme onu zorla giydirir tekrar.
Ben anlatamadım sanırım istesin ve ya istemesin ben onu demiyorum ki ,neden annenize ceketi tekrar giydiriyor kardeşiniz çünkü onu kendinden çok düşündüğünden..Anlatabildim mi bilmiyorum..
kalbim sıkıştı nefesim kesildi eşim beni sevmiyor diye ama siz normal karşılıyorsunuz...
gerçek dünyadan uzakmıyım neyim
kalbim sıkıştı nefesim kesildi eşim beni sevmiyor diye ama siz normal karşılıyorsunuz...
gerçek dünyadan uzakmıyım neyim