yağmur yağarken midem bulanıyor

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
merhaba benim sorunum şu her yağmur yağdığında çok midem bulanır normalde o kadar bulanmaz ama yağmur yağınca istifra bile ederim sizce neden olur bu çok garip değil mi sadece yağmur yağınca oluyor
mesela şu andada yağmur yağıyor ve benim midem pert aşırı kötüyüm

(gastrolojiye actim ama cevap sifir)

Psikolojik olabilir bu durum, yağmurlu bir havada midenizi bulandıran bir olay yaşadınız mı...
Mesela ben Hamileyken mide bulantısı çektiğim bir dönemde bir dizi müziği vardı o çalıyordu... Şimdi her duyduğumda o müziği midem bulanır...

Psikolojik olabilir bu durum, yağmurlu bir havada midenizi bulandıran bir olay yaşadınız mı...
Mesela ben Hamileyken mide bulantısı çektiğim bir dönemde bir dizi müziği vardı o çalıyordu... Şimdi her duyduğumda o müziği midem bulanır...
yok hic yasamadim sadece toprak kokusundan nefret ederim ondan olabilir mi?

Herşeyden olabilir bir doktora gidin önce fizyolojik bir sorun varmı ona baktırın.
bir keresin de gitmiştim endoskopi istedi asiri korktum o hortumun bogazimdan asagi inecegini ogrendigimde kactim ordan gitmedim bir daha

Bence kesinlikle pskilojik bir duurm. Altinda mutlaka çocukken yasanan kotu bir ani yatıyordur
kucukken cok kotu seyler yasadim psikolojik tedavi aliyorum zaten ayrica kendi sehrime geri geldim burasi gayet sicak midemde iyi yardimlariniz icin tesekkurler.

Back
X