• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağlıboya Özgün Çalışmalar

isikay

www.aynurartgallery.com
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2007
91
26
98
$Güller yagliboya resim.JPG

$Papatyalar.jpg

Yağlıboya özgün tablo çalışmalarım.:nazar:

Hepsi çok güzel canım ben de yapıyodum yağlı boya genellikle manzara resimleri yapıyodum hep bıraktım ama :31:

Beğeni ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. sevgiyle kalın arkadaşlar:1:

Kız Kulesi yağlıboya tablo. Diğer çalışmalarımı sitemde ziyaret ederek yorum bırakırsanız çok sevinirim. Ayrıca bana destek vermiş olursunuz

Eklentiler

• kiz kulesi yagliboya.jpg
    kiz kulesi yagliboya.jpg
    407,7 KB · Görüntüleme: 2.042
Eelbette sorabilirsiniz. Çok geç cevapladığım için özür dilerim
Yagli boya resim yaparken alt katmanI boyadigim renkle ustune kullandigim baska bir renk karisiyor.her katmanda gunlerce kurumasinimi bekliycem ustune baska renk kullanmak icin?

Açık renkten koyuya koyudan açığa gitmelisiniz. Altta başka üstte başka renk olursa zaten renkleriniz kirlenir.en önemli detaydır renkleri kirletmemek ve iyi karışımlar elde etmek.önce bu kouyla ilgili alıştırmalar yapın renk geçişleri yapın. Örneğin gökyüzü çalışıyorsunuz bu örneği üzerine bulut çalışıldığı için veriyorum.gün batımı gök yüzü için sarı bölgeyi sarı bazı yerleri açık sarı bazı yerler çok az kırmızı katılmış bazı yerleri ise kızıl bunlar arasında çok yumuşak geçişler uygulayabilir üzeride koyu kahe mavi kırmızı karışımlı yada kahve rengi pamuk gibi dağılmış bulut geçişleri yaptığınızda renkleriniz hem güçlü hemde kirlenmemiş olur. önemli olan renk armonisini çok iyi kullanmaktır.Daha çok yardımcı olmak isterim.umarım faydalı olabilmişimdir.başka sorunuz varsa yazabilirsiniz.

Çalışmalarımı paylaşmaya devam Viyola

Eklentiler

• voyola art.jpg
    voyola art.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 222
Back