Sivilceli Ciltler yaglı yuz icin cozumu olan varmı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
benim cildim yaglı sivilcelenme oluyor gecse bile cildimde kızarıklıkları kalıyor ve puruzsuz olmuyor hicbir zaman bi cozumu olan varsa yazarmı uygulayıpta memnun kaldıgınız seyleri yazarmısınız

canım benimde yüzümle başım dertte:kedi: aşırı yağlanıyor.Erkek arkadaşım basit bi öneri de bulundu ve yaptığımdan beri dikkat ediyorum o büyük sivilceler artık çıkmıyor ve yağlanması azaldı.Aklıma geldikçe yüzümü soğuk suyla yıkıyorum ama ovuşturmadan sadece kompres şeklinde suyu alıp yüzüme nazik şekilde bastırıyorum işte bu kadar.Denemekle bişey kaybetmezsin bir kaç gün dene bence faydasını göreceğine inanıyorumkaydirigubbakcemile5

ıstersen ben kendi sırrımı söyliyim. Gerçekten çok faydasını gördüümü söyliyim. Sebamed compact sabun var bilirsin. o sabunu şiddetle tavsiye ederim bu bir. ama ben akşamları yatmadan onla yüz yıkayınca sabah yağlı bir ciltle uyanıyordum. parıl parıl parlıyordu. sabunladıktan sonra 1.5 dk bekletip yıkarsan sabah minik minik pullanmalar bile olabilecek bir cilde sahip olabileceksin. ben bu sabuna bayılıyorum herkesede öneriyorum :)

Son düzenleme:
yüzünü yıkdadıkdan sonra yağsız bi nemlendiriciyle nemlendirmeni öneririm öyle yapınca çok yağlanmıo çünkü kendimden biliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…