yagli ve karma ciltler icin bir oneri

sea_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
278
5
43
ergenlik doneminde yagli olan cildim sonradan karmaya dondu yani t bolgesinde surekli yaglanma ve parlama problemi yasadim

yazin turkiyede iken aktardan kil maskesi aldim,ucuz bir urundu burda ismini vermek sanirim yasak

gecenlerde yuzume surdum kuruyuncaya kadar bekledim,kilin yagli ciltlere iyi geldigini duymustum daha once

ve 1 haftadir t bolgem o kadar az yaglaniyorki gozlerime inanamiyorum,cok mennun kaldim..daha ilk uygulamamda boyle bir etki yaratmasi beni cok sasirtti

30 yasindayim ve bu yasima kadar kullanmadigim urun kalmadi..

kil yagli ciltler icin mucizevi birseymis onu anladim

su T bolgemden cektigim kadar hicbiseyden cekmedim ya (( off.... parlak burun yuzunden hayatim boyunca yanimda hep pudra tasidim yillardir. surekli yuz yikamaktan yanaklarim da kupkuru oldu ona da ayri krem kullaniyorum simdi... berbat bisey bu karma ciltle ugrasmak..
herhangi bir killi maske alsak olur mu acaba? veya mumkunse ozelden bana biraz daha ayrintili bilgi verebilir misiniz lutfen..

aynen bende cildimde leke sivilce gibi sorunlar olmamasina ragmen ki az makyajdan hoslanirim pudra cok kullandim,yagi emdigi icin parlamayi onluyordu..bence herhengi bir kil maskesi olur ama yine de ozelden size markasini veririm ,yarin msj aticam

aynen bende cildimde leke sivilce gibi sorunlar olmamasina ragmen ki az makyajdan hoslanirim pudra cok kullandim,yagi emdigi icin parlamayi onluyordu..bence herhengi bir kil maskesi olur ama yine de ozelden size markasini veririm ,yarin msj aticam

tamam cok tesekkur ederim :)

30 yaşına kadar kullanmadığın şey kalmamış ama kili yeni öğrenmişsin garip geldi bana:26:

niye garip geldi cok SIK kullanilan birsey mi ya da herkezin evinde bulunan birsey mi kil maskesi,kilin eski yillarda sac icin kullanildigini duymustum mesela saci yumusatirmis ama yagli ciltlerde bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum,herseyi kullandim dedim yani bircok marka yuz temizleme jelleri bir takim maskeler falan filan, siz yaglanma problemini cozmussunuz herhalde

evet çözdüm

söyliim sanada.haftada 1 evet kil maskesi ve ağlı ciltler için değil normal ciltler için olan ürünleri kullanmak çünkü yağı çıkarıp atan ürünler nemide alıo ve cilt daha çabuk yağlanıp parlıyo

himmmmmmmm:18:

normal ciltler icin olanlari hic denememistim,cogunlukla yagli ciltler icin olanlari aliyordum,son yillarda da karma ciltler icin olanlari aliyodum,kil maskesiyle cildim normale yaklasti zaten ,birde normal ciltler icin olanlari deneyeyim o zman

cildi yagli olanlarin bir baska sorunu da sac yaglanmasidir,sac yaglanmasina cozumunuz var mi,

kil maskesini sacima da uygulasam mi diye dusunuyorum

hepiniz paranoyak olmussunuz siz ,bari ilk once bilgilerime,daha onceki paylasimlarima bakin da oyle yazin yorumlarinizi,dusunmeden yorum yaziyorsunuz....

4 yildir bu foruma uyeyim,daha once hicbir urun hakkinda ne oneride bulundum ne tanitim yaptim, ya kalktim birde sizin gibilere kendimi savunuyorum hayret birsey yaa sirf sinir bozmak icin bu yorumlari yapiyorsaniz tebrikler basardiniz...

yillarca cektim yali ciltten,denedigim bir urunden ilk defa cok mennun kaldim surda insanlik yapayim dedim ama yok yalvarsaniz da vermiyorum marka falan ,alin kili surun yuzunuze tek diyecegim budur...

ayrica bu forumlar sahipsizmi,deli gibi kontrol ediyorlardir,oyle birsey sezinleseler uyarirlar,dedektifcilik oynamayalim lutfen

:) bayanlar allahin kilinin ne reklami olur allasen aktara gitsen kilosunun 3 4 tl alirsin...bende aldim turkiyeden eminonunden bitki satan yerlerde wc lere yakin bir krem gibi ama ici killi bir natural yuz maskesi...adam cok satiyor dedi geyik yapiyor dedim malini satmak icin aldim evde kullanirkende icine bal ve limon koydum yuzume surdum..1 saat bekleyip ilik suyla yikadim..pamuk gibi yapti valla...hem problemli bir cildiniz varsa sivilicelenme allahin limonu tuzunu karistirip yuzunu surup aksamdan yatarsaniz hem izi kalmiyor hemde sonuyor sivilceler....

kurutmaması için içine 2 damla zeytinyağı

10 dakikadan fazla bekletmeyin bence, yüzünüz yanabilir.

Hahah kilin ne reklami olabilir ki üstelik marka bile vermemis

Neyse kil maskesi bende kullaniyodum bir aralar ama ben hicbirseye düzenli devam edemedigim icin onada edemedm ama ara ara yine yapayim tesekkürler :)

oyle guzelim ,ben baska konularda da goruyorum bu tarz yorumlari,bunlar forum kirliligi yaratiyor bence..cok mu suphelendin git forum yoneticilerine sikayet et gelip burda benim forumumu gereksiz yere doldurup sinir bozma,ben 4 yildir bu site de bircok paylasimlarda bulundum ne bir olumsuzluk yasadim ne de bir polemik,tarzim degildir zaten...cok SIK konu acan biri de degilim genelde hergun okuyucu olarak bir kac kez girerim kadinlar kulubune,bana cok sey kattigini dusunuyorum,muthis zengin bilgi birikimi olan konular var..

yakin bir zmanda sikayetimi yazicam site yoneticilerine boyle rastgele yorum yazmak bu kadar kolay olmasin hatta yasak olsun,sikayeti olan direk adminlerle muhattap olsun boylece gereksiz agiz dalaslari olmaz..

cok SIK AKTARA GIDEN BIRI DE DEGILIM yurt disinda yasiyorum zaten,burda aktar kulturu yok,turkiye de son yillarda cok aktar acilmis ,ben de meraktan girdim birine ,iyi ki de o ucuz maskeyi almisim ,cok cok iyi geldi,keske bir kac kutu alsaymisim

kurutmaması için içine 2 damla zeytinyağı

10 dakikadan fazla bekletmeyin bence, yüzünüz yanabilir.

ilk kullanimda hafif yanma yapti,ikinci de banyo yaptiktan hemen sonra kullandim epeyce yandi,sanirim gozenekler acildi banyodan sonra o yuzden o kadar yandi' insallah bir zarari olmaz

Hahah kilin ne reklami olabilir ki üstelik marka bile vermemis

Neyse kil maskesi bende kullaniyodum bir aralar ama ben hicbirseye düzenli devam edemedigim icin onada edemedm ama ara ara yine yapayim tesekkürler :)

duzenli kullan arakadasim,bir kac gundur kili arastiriyorum,kilin icinde ki iyonlarla,cildimizde kirin iyonlari ters kutupmus yani kil pozitif iyon tasirken,cildimizin kirleri negatif iyon tasiyomus,ve pozitif iyonlar negatifleri cektigi icin cildimiz temizleniyo,ariniyoo

ilk kullanimda hafif yanma yapti,ikinci de banyo yaptiktan hemen sonra kullandim epeyce yandi,sanirim gozenekler acildi banyodan sonra o yuzden o kadar yandi' insallah bir zarari olmaz

bence temiz yüze değil de , kirli iken kullanın, yani banyodan önce daha iyi olur sanki..bazı ciddi etkisi olan cilt kremleri de bu şekilde kullanılır zaten, yüz temizlenmeden önce

yüzünüzde kızarıklık vs. yoktur umarım, varsa da biraz soğuk uygulayın, güzel bir nemlendirici kullanın iyi geliyor :)

.............................................................

Son düzenleme:
evt evt kizariklik da oldu ama gecti hemen,zaten cildi oyle geriyor ki nemlendirici ihtayaci duyuluyor,kutunun uzerinde hafta da 2 yada 3 kere kullanin diyor ama 1 kere kullanmak yeterli geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…