oyle guzelim ,ben baska konularda da goruyorum bu tarz yorumlari,bunlar forum kirliligi yaratiyor bence..cok mu suphelendin git forum yoneticilerine sikayet et gelip burda benim forumumu gereksiz yere doldurup sinir bozma,ben 4 yildir bu site de bircok paylasimlarda bulundum ne bir olumsuzluk yasadim ne de bir polemik,tarzim degildir zaten...cok SIK konu acan biri de degilim genelde hergun okuyucu olarak bir kac kez girerim kadinlar kulubune,bana cok sey kattigini dusunuyorum,muthis zengin bilgi birikimi olan konular var..
yakin bir zmanda sikayetimi yazicam site yoneticilerine boyle rastgele yorum yazmak bu kadar kolay olmasin hatta yasak olsun,sikayeti olan direk adminlerle muhattap olsun boylece gereksiz agiz dalaslari olmaz..
cok SIK AKTARA GIDEN BIRI DE DEGILIM yurt disinda yasiyorum zaten,burda aktar kulturu yok,turkiye de son yillarda cok aktar acilmis ,ben de meraktan girdim birine ,iyi ki de o ucuz maskeyi almisim ,cok cok iyi geldi,keske bir kac kutu alsaymisim
saol cvp yazdigin icin
yuzdeki kizarikliklar dedigin kilcal damarlarin sebep oldugu kizarikliklar mi?
lazer ile halledersin onlari dert etme..
bu arada hamilesinsanirim msjinda tablo var,aralik basi mi geliyor bebisin,benim kziimda gecen yil 24 kasimda dogdu babasiyla ayni gunde hem de...suan ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum,ben bazen hamilelik gunlerimi ozluyorum,bir baska guzel ve ozeldi o gunler..
sen hangi ulkedesin,ozel bir soru olmazsa,
gerçekten hanii yüzüm yağlanmasın bıktım bu yağdan! sabah uyanıyorum yüzüm yağ içinde! diyenler sebamed kullanın..
sebamed likit..
her sabah akşam ne zaman isterseniz yüzünüzü bunla yıkayın gerçekden kurutuyor hemde fena şekilde..
ilk zamanlar çok greilme olucak peşinden garnıerin salatalık zlü kremini kullandım ben yağsız nemlendirme yaptım.. yüzüm sebamed e alışıncada bıraktım kremide..
deneyin faydasını görüceksiniz ama sölim tekrar ilk zamanlar fena kurutuyoo geriyo yüzünüzü..
Canım benim cildim karma iki ürün aldım baya da bir para verdim cok iyi diye sevinirken, aldıgım, yag dengeleyici jel yüzümü yaglandırıyor.. T bölgem yaglı diye, krem önermediler jeller daha iyiymis güyaa. Üzerinde cilt tipime uygun oldugu konusunda bir ibarede var, yagsız bir jel zaten ilk etapta hemen emiyor cildim jeli ve yagdan eser yok ne var ki, saatler gectikce yaglandıgını hissediyorum kullanmaya baslayalı daha 1 hafta olmadı. Bir kac kisi bekle bakalım daha yeni falan dediler ama bilemedim yaa??
canım benim sivilce problemim vardı onu doktora gittim hallettim..
bu sabunda likit şeklinde bitkisel sabun..
yağ oluşuyorsa cildinde, kurutuyo..
hatta nemlendirmek için sabun sonrası normal bi krem öneriyolar..
jel hiç kullanmadım. acaba o 2 iyi gelen ürünü kullansanda jeli hiç kullanmasan öyle dene..
bak jeli bırak o 2 ürününe devam et..
yağlanma yoksa hiç jele bulaşma..
ama hala yağlanma varsa jelide 1 ay felan dene..
1 haftada etki etmez sanırım ben ilaçla sivilce tedavisi gördüm bıkmadan yılmadan 1 sene doktor ne dediyse uyguladım..
ama bu sabunlada sabah uyandığında yüzümü yıkayabilirsin..
Benimde cildim karma bazen sabah burun kenarlarımda yağlanma olabiliyor her zaman değil ama bazen..
yanakların yağlanır felannn aksiyona gerek yok cnm illa jeli sürecen aldın bi kere dimiahhh bizzz kadınlarrr
Hımm birde yağlı cilt için sabun değil su ile yıka yüzünü. Sivilceli iken taneli jel krem vs. kullanmayın dün baya bi araştırdım sivilcelerin yayılmasına neden oluyormuş. Ben birazda oynarım ondan geç iyileşir ve geçtikten sonra izide bi süre kalıp öyle geçer. Sivilce izleri için kullandığınız bişeyler varmı? Bide çok su içersen yağ dengesi kuruluyor gibi...
Ya canım 100 lira para verdim iki tane mıcı kırık seye..Ben aslında garnier alıcaktım, orda calısan kız götürdü beni barbara bort standına adını ilk defa duymustum..
Kız bide sasırdı olur mu kac yıllık marka bu?? diye..
Bide ezmeye calıstı bilmedigim icin kendisi biliyorda ne oluyorsa amac satmak olsun iste..
Anlattı durdu bir övdü ki sorma. T bölgen yaglı oldugu icin krem kullanma jel kullanmalısın da, krem yaglandırır, bu yaglandırmadan nemlendirir bilmem ne, bitkisel özler var göz cevrene de sürebilirsin vs. dedi. Hadi alayım dedim.
Simdi gidip o kızı paralayasım var..
Bu arada bugüne kadar birsey sürmüyordum bu sefer de yanaklarım acayip kuruyor, soyıluyordu nemlendirici kullanmak istemem bu yüzdendi aslında. Kullanınca da T bölgem yaglanıyor nasıl isse? bende dedim sadece yanklarıma mı sürsem diye iste..