yagli ve karma ciltler icin bir oneri

garnıer 3in1 kullanmı cnm..
çok merak ediyorum nasıl..
ben normal salatalık zlü nemlendiricisini kullandım hiç yağ bırakmıyor süper.
ama 3in1 hep gel al beni diyor sanki nasıl bi ürün?

Canım malesef kullanmadım kullanmayı planlarken, bunları almıs bulundum..
Kız, o ürünler bunların yanında kozmetik olarak kalıyor bunlar dogal falan dedi dogallıga önem veren bende hemen tav oldum..

Yağlı cilt çikolata, çerez, stres, regl döneminde iyice coşuyor. Bu yüzden bekarlığımdan biliyorum ve 2 senedir bile bile dikkat etmiyorum bazen yediğimiz içtiğimiz ve stresle alakalı. Ben şuan çok stresli bi dönem yaşıyorum kızım kayınvalidemde antalyada ben ıspartadayım. iş arıyoruz bulamıyoruz. bi yandan kızdan uzaktayım bi yandan kaynana dırdırı bide yediğim içtiğim eksik kalsın diye dikkat etmiyorum bu kadar kötü şey varken diye dün kürü uyguladım faydasını gördüm.
Ben bunca zaman hep para yatırdım jel-tonik-krem sadece jel- tonik. cildim 10 gün sonra yine aynı hiç sabırlı değilimdir bide aldığım ilaçlar duruyor sonra atıyorum zaten. En güzeli stressiz olmak(pek mümkün değil ama en azından gülümseyin) yağlı ve baharatlı her şeyden uzak durmak, bol su içmek.

AHHHH....AHHHHH......

Stres mii???
Tam 9 kilo verdirdi bana bu meret bir anda. Cok stresli bir insanım.
Zaten yüzümdeki sivilcelerin stresten kaynaklandıgını söyler durur herkes.. Ben ki ergenlik döneminde sivilce cıkarmamısım, özellikle cipsi bol tükettigim zamanlar..
Simdi yanaklarımda minik minik kırmızı noktacıklar var alerji gibi gitmiyor bir türlü aksine cogalıyor.. Bir ara cok kötüydü simdi gene azalmıs gibiler..

Canım malesef kullanmadım kullanmayı planlarken, bunları almıs bulundum..
Kız, o ürünler bunların yanında kozmetik olarak kalıyor bunlar dogal falan dedi dogallıga önem veren bende hemen tav oldum..
o kızlara bakma sen primli çalışıyorlar ne kadar ürün satalrsa para cepde..
gecen sene benide kazıkladılar..
dermokil almaya gittim uygunda bişi çok pahalı diil..
dermokili aldım kasaya gitcem kız geldi yanıma bi kil maskesi gösterdi kücük bi tüpte dermokil büyük o kücük bişi adı hatrımda diil şuan gecen sene 32 liraydı indirimdeymiş naptı etti aldırdı bana ne sövdüm ama arkasından..
Gittim bende sazan gibi aldım dermokil daha iyiydi buna göre işte bunlar böle yapıyo sana hak veriyorum canım..

Bu garnıer i bi denim balkim ister peelng ister maske olarak kullanılabiliyomuş denemessem çatlarım:KK1:

o kızlara bakma sen primli çalışıyorlar ne kadar ürün satalrsa para cepde..
gecen sene benide kazıkladılar..
dermokil almaya gittim uygunda bişi çok pahalı diil..
dermokili aldım kasaya gitcem kız geldi yanıma bi kil maskesi gösterdi kücük bi tüpte dermokil büyük o kücük bişi adı hatrımda diil şuan gecen sene 32 liraydı indirimdeymiş naptı etti aldırdı bana ne sövdüm ama arkasından..
Gittim bende sazan gibi aldım dermokil daha iyiydi buna göre işte bunlar böle yapıyo sana hak veriyorum canım..

Bu garnıer i bi denim balkim ister peelng ister maske olarak kullanılabiliyomuş denemessem çatlarım:KK1:

Sorma canım yaa cok birsey biliyorlar sanki bide bazıları ben güzellik uzmanıyım falan demiyor mu sinir oluyorum..
Dene canım memnun kalırsın insallah..
Bu arada bu saat oldu yüzümde yaglılık yok? Jeli de kullandım halbuki sasırdım vallahi..
İnsallah böyle gider artık.. :KK34:

Son düzenleme:
Sorma canım yaa cok birsey biliyorlar sanki bide bazıları ben güzellik uzmanıyım falan demiyor mu sinir oluyorum..
Bu arada bu saat oldu yüzümde yaglılık yok? Jeli de kullandım halbuki sasırdım vallahi..

inşallah kurtulursun cnm yağlardann helede yazın güneşte parıl parıl parlamıyormuu sinir eder insanıı..
sanki sıvıyağı alıp sürmüşünde çıkmışın gibi..
bnmde saçım çabuk yağlanıyor ama yeni oldu böyle değildi yağ üretim fabrikası gibiyiss vallaa

garnıer 3in1 kullanmı cnm..
çok merak ediyorum nasıl..
ben normal salatalık zlü nemlendiricisini kullandım hiç yağ bırakmıyor süper.
ama 3in1 hep gel al beni diyor sanki nasıl bi ürün?

garniel 3 ü birarada kullandım ben ünideyken canım çok iyi bi ürün hatta biz maske günü yapıyoduk gerçekten hissdiyosun çok kısa sürede farkı hatta ben unuttum onu şuan cildim çok kötü akşam biyerden bulup alayım bari he bide yılbaşından önce okuldayken hepimizin yüzü sivilce kaynıyo hep beraber dışarı çıkçqaz ama çok güzel olmamız lazım maske yaptık yattık öğlen 12 de bi yıkadık hepimizin suratı domates gibi neyse 1 saat sonra yüzümüz pamuk giibi sivilceler inmiş mis gibi olmuştu yüznü bütün siyah noktalarda maskeyle uçup gitmiş ama o bi saatteki yaşadığımız paniği anlatamam meğersem naneli diye kızarmış okadar bizde akıllılar tabi ne kadar çok okadar çabuk etki hahaha:):):)AMA gerçekten başarılı bi karışım:):):)

bana hiçbir zaman güven vermez o insanlar, hatta geçen birisi ile tartıştım..bana saçma sapan bir ürün öneriyor dedim ki bu tüylenme yapıyor, bana diyor ki hayır yapmaz..neden yapmaz..yapmaz..ben diyorum yapar..siz öyle diyorsanız öyledir dedi en son..tabi ki ben diyorsam öyledir..yüzüne 5000 kat makyaj yaptın diye sen mi bileceksin :KK47: bak sinirlndim yine :KK52:

ancak bir tanesinin de hakkını yiyemem, hala çalışıyor mu orada bilmiyorum ama ankara optimumda büyük bir kozmetikçieydi..bana arnaud önermişti, almıştım ama inanmamıştım..sonradan çok memnun kaldım ..allah razı olsun diyorum :)

garniel 3 ü birarada kullandım ben ünideyken canım çok iyi bi ürün hatta biz maske günü yapıyoduk gerçekten hissdiyosun çok kısa sürede farkı hatta ben unuttum onu şuan cildim çok kötü akşam biyerden bulup alayım bari he bide yılbaşından önce okuldayken hepimizin yüzü sivilce kaynıyo hep beraber dışarı çıkçqaz ama çok güzel olmamız lazım maske yaptık yattık öğlen 12 de bi yıkadık hepimizin suratı domates gibi neyse 1 saat sonra yüzümüz pamuk giibi sivilceler inmiş mis gibi olmuştu yüznü bütün siyah noktalarda maskeyle uçup gitmiş ama o bi saatteki yaşadığımız paniği anlatamam meğersem naneli diye kızarmış okadar bizde akıllılar tabi ne kadar çok okadar çabuk etki hahaha:):):)AMA gerçekten başarılı bi karışım:):):)

garnier in maskesi mi? kil maskesi mi?? ben kil kullanmaya başladım da, bu ürürn daha mı iyi olur ki acaba??

inşallah kurtulursun cnm yağlardann helede yazın güneşte parıl parıl parlamıyormuu sinir eder insanıı..
sanki sıvıyağı alıp sürmüşünde çıkmışın gibi..
bnmde saçım çabuk yağlanıyor ama yeni oldu böyle değildi yağ üretim fabrikası gibiyiss vallaa

Ne kadar cok ortak noktamız var sacımda yaglıdır yalnız benim ezelden beridir yani..:KK52:
Bide ince telli oldumu kafama yapısıyor resmen yalnız eskiden bugün yıkarsam yarın cok fazla yaglı gibi görünmezdi.
Simdi gün icerisinde yaglanmıs oluyor bir cok ta sampuan denedim cözüm bulamadım..

Ne kadar cok ortak noktamız var sacımda yaglıdır yalnız benim ezelden beridir yani..:KK52:
Bide ince telli oldumu kafama yapısıyor resmen yalnız eskiden bugün yıkarsam yarın cok fazla yaglı gibi görünmezdi.
Simdi gün icerisinde yaglanmıs oluyor bir cok ta sampuan denedim cözüm bulamadım..

aynen cnm yhaa valla çok ortak noktamız var..
dökülmemde var ince telli ve artık yağlı saçlarımm..
bende mesela bu akşam yıkadım yarın ancak idare ediyor ertesi akşam yıkıyorum..
yağlı saöların için sık yıkmayın sık yıkamak yağlandırır deniyor ee öylemi gezicez yapışık yapışık birde yağlandıkça daha çok dökülüyorr

ayhhh biz kadınlarr ne çok şeyle uğraşıyoz yaaa bak kendime acıdım şimdii saçım cildimmm yok kilomu aldımmm..

:44::44::44:

ÇOK SAOL cnm cevabın için kafama baya yattıı bim e bile gelmişti bu ürün gecen aylarda ben cesaret edemedim iyimidir kötümüdür cildime iyi gelirmi diyee denicem iyi gelmesse anneme veririmm:KK1:
şampuan alıyorum saçıma iyi gelmiyor anneme veriyorum
krem alıyorum beğenmiyorum anneme veriyorum ziyan olmuyor:KK1:

garnier in maskesi mi? kil maskesi mi?? ben kil kullanmaya başladım da, bu ürürn daha mı iyi olur ki acaba??

cnm garnier jel gibi bildiğim kadarıyla peelng yapabiliyorsun birde yüzüne sürüp bekletip yıkıyorsun bahsettiğimiz 3in1
kil maskesi yüzde kuruyor kil maskesi ayrı bu ayrı yanii ikiside temilizliyor ama

önce kil maskesi yaparım ben garnier alınca üstünüde onu yaparımm ayyhhh ben kafayı mı yidim nee:KK37:

Son düzenleme:
kizlarrrrrr kil maskesi kullanin cok mennun kalicaksiniz,kil yagi emiyor,vicik vicik yaglanmadan kurtuldum yaa nasil mutluyum...

mesela o gun disaridaysam ,bir kac kez pecete ile alnimi ve burnumu silmek zorunda kalirdim,alin herhangi bir kil maskesi,kurtulun yaglarinizdan..

bana da hep dediler sacini SIK yikama daha cok yaglanir diye ama yikamamayi da denedim ,hem de kac kez,universitedeyken sinav donemleri evden cikmazdim pek,3 gun ,4 gun yikamadim sabirla bekledim ama hicbir sey degismedi...gordum ki cikacak yag kafada durmuyo..hergun yikasam yikanir ama suan calismiyorum bir de bebek var bir gun yikiyorum ,bir gun yikamiyorum yani gun asiri yikiyorum...ya bazi arkadaslar ozellikle kis aylarinda 3 gun,4 gun yikamiyorlar saclarini,sigara da kullanmiyorsan ohhh mis,ne kadar sanslilar yaaa..

biri de ciksa dese sunu yaptim sunu kullandim,cildime care buldum ama saca care yok,valla kil maskesini sacima da uygulasam diye dusundum de ,zaten cok sacim yok ,kel kalirim diye korktum

aynen cnm yhaa valla çok ortak noktamız var..
dökülmemde var ince telli ve artık yağlı saçlarımm..
bende mesela bu akşam yıkadım yarın ancak idare ediyor ertesi akşam yıkıyorum..
yağlı saöların için sık yıkmayın sık yıkamak yağlandırır deniyor ee öylemi gezicez yapışık yapışık birde yağlandıkça daha çok dökülüyorr

ayhhh biz kadınlarr ne çok şeyle uğraşıyoz yaaa bak kendime acıdım şimdii saçım cildimmm yok kilomu aldımmm..

:44::44::44:

Aynen canım ya nasıl yıkamayalım vıcık vıcık sacları benimde annem yakıadıkca yagnadırıyorsun hergün yıkama diyor ama benim saclar bu sabah yıkansın aksam yag icinde bir ertesi günü düsünemiyorum bu yüzden..

ÇOK SAOL cnm cevabın için kafama baya yattıı bim e bile gelmişti bu ürün gecen aylarda ben cesaret edemedim iyimidir kötümüdür cildime iyi gelirmi diyee denicem iyi gelmesse anneme veririmm:KK1:
şampuan alıyorum saçıma iyi gelmiyor anneme veriyorum
krem alıyorum beğenmiyorum anneme veriyorum ziyan olmuyor:KK1:

cnm garnier jel gibi bildiğim kadarıyla peelng yapabiliyorsun birde yüzüne sürüp bekletip yıkıyorsun bahsettiğimiz 3in1
kil maskesi yüzde kuruyor kil maskesi ayrı bu ayrı yanii ikiside temilizliyor ama

önce kil maskesi yaparım ben garnier alınca üstünüde onu yaparımm ayyhhh ben kafayı mı yidim nee:KK37:

Dün gece iş çıkışı aldımeve gitiim mis gibi bi maskee yaptım eski günleri yad ettim sonra sıcacık bi duş sonrası ballı arı sütlü lifli sabun hafiften kese gibi yaptım canımı acıtmadan sonra en son garniellle pealing gibi yaptım nefes aldı cildim:) baya iyi uyandım sabaha yağlı dğeildi valla iyi oldu unutmuştum bu 3 ü 1 aradayı saçma sapan ürünlere para saçıp duruyodum heele en son tretin aldım allahım yüzüm milli felaket oldu resmen gözükmedi sivilceden tek çare temiz tutçaz ve o yağladıkça biz onun yağını alıp cildi dengelicez ama çabucacık kırışmıcaz en azından yaşlanında :):)

bide garnielle haftada iki kere yıkadıktan sonra maske yapmak cidden çok iyi içinde beyaz kil var hem günlük denge yapıyo hemde cildi maskeden sonra parlatmıyo kil baya dengeliyo ayrı ayrı hem yüz yıkama jeli hem pealing hem maske bide kil ayrı ayrı olcağına dördü bir oluyo sadece toniğimi ayrı kullanıyorum ekonomikte tabi cilde göre değişirmi :2: o kısmı bilmiyorum ama biz ünide 4 kız kullanıyoduk hepimize iyi geliyodu umarım kullananlarada iyi gelir:)

Aynen canım ya nasıl yıkamayalım vıcık vıcık sacları benimde annem yakıadıkca yagnadırıyorsun hergün yıkama diyor ama benim saclar bu sabah yıkansın aksam yag icinde bir ertesi günü düsünemiyorum bu yüzden..

bende dün akşam yıkadım bugünü idare etti yarın kesin suya şampuana koşucamm dökülmeyede çare bulamadım zatenn:KK31:

X