yagli ve karma ciltler icin bir oneri

oyle guzelim ,ben baska konularda da goruyorum bu tarz yorumlari,bunlar forum kirliligi yaratiyor bence..cok mu suphelendin git forum yoneticilerine sikayet et gelip burda benim forumumu gereksiz yere doldurup sinir bozma,ben 4 yildir bu site de bircok paylasimlarda bulundum ne bir olumsuzluk yasadim ne de bir polemik,tarzim degildir zaten...cok SIK konu acan biri de degilim genelde hergun okuyucu olarak bir kac kez girerim kadinlar kulubune,bana cok sey kattigini dusunuyorum,muthis zengin bilgi birikimi olan konular var..

yakin bir zmanda sikayetimi yazicam site yoneticilerine boyle rastgele yorum yazmak bu kadar kolay olmasin hatta yasak olsun,sikayeti olan direk adminlerle muhattap olsun boylece gereksiz agiz dalaslari olmaz..

cok SIK AKTARA GIDEN BIRI DE DEGILIM yurt disinda yasiyorum zaten,burda aktar kulturu yok,turkiye de son yillarda cok aktar acilmis ,ben de meraktan girdim birine ,iyi ki de o ucuz maskeyi almisim ,cok cok iyi geldi,keske bir kac kutu alsaymisim

bende yurt disinda yasiyorum :)) oyle valla bulunmuyor turkiyedeki gibi her urun disarida..banada yaziyi okuduktan sonra nedense bir cevap verme geregi hissettim..burada insanlar birbirlerine bilmeyenlere biseyler aktarmak icin hersey yazabilir..sen 30 yasindasindir biliyosundur diger daha 16 -20 arasi genc ergen bir genc kizdir sifasini buradan bulur..herkes herseyi bilmek zorunda degildir..

ayrica bende cok urun kullandim ama ciltteki kizarikliklari gonderecek henuz bir urune rastlamadim..onlar icin heralde bir lazer operasyon falan lazim..oda tip ilerlesin diye bekliyorum :))

saol cvp yazdigin icin:KK9:

yuzdeki kizarikliklar dedigin kilcal damarlarin sebep oldugu kizarikliklar mi?
lazer ile halledersin onlari dert etme..

bu arada hamilesin:nazar: sanirim msjinda tablo var,aralik basi mi geliyor bebisin,benim kziimda gecen yil 24 kasimda dogdu babasiyla ayni gunde hem de...suan ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum,ben bazen hamilelik gunlerimi ozluyorum,bir baska guzel ve ozeldi o gunler..

sen hangi ulkedesin,ozel bir soru olmazsa,

saol cvp yazdigin icin:KK9:

yuzdeki kizarikliklar dedigin kilcal damarlarin sebep oldugu kizarikliklar mi?
lazer ile halledersin onlari dert etme..

bu arada hamilesin:nazar: sanirim msjinda tablo var,aralik basi mi geliyor bebisin,benim kziimda gecen yil 24 kasimda dogdu babasiyla ayni gunde hem de...suan ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum,ben bazen hamilelik gunlerimi ozluyorum,bir baska guzel ve ozeldi o gunler..

sen hangi ulkedesin,ozel bir soru olmazsa,

benim izlerim sivilcenin biraktigi izler kizarikliklar.kilcal damarlar bir sorunum yok cok sukur bide onlar eklense tam carsamba pazari olacak :))))

evet az kaldi 1 aralikta dogacak insallah..valla son ay ne yatabiliyorum ne kalktigim saat ne yedigim ne istigim belli degil..ama insan iste neticeye bakiyor ondan dert etmiyorum insanoglu neye alismiyorki bunada alismasin.

ben dubaide yasiyorum..2.5 senedir..sen hangi ulkedesin...

allah bebeginizi saglikla kucagina almayi nasip etsin,ben son ayimi yasayamadan gelmisti kizim 36.haftada ,preekemlesi olmusum,mecbur aldilar bebegmi o yuzden uyku ya da hareket problemi yasamamistim..normalde 22 aralik veriyorlardi dogum tarihini,benimde dogum gunumde 5 aralik,keske biraz erken gelse de dogum gunumde dogsa diyodum ama kziim daha erken gelip babasinin dogum gununde geldi..neyse ki saglikla geldi,bin sukur..

biz hollandada yasiyoruz 5 yildir..3 yil once bir dubai muhabbeti olmustu,esimin isi dolayisiyla ,ben cok heveslenip haril haril dubai hakkinda arastirma yapiyodum ki o is olmadi...simdilik buralardayiz,buraya da alistik ama iklimi bir acaip hollandanin ..dubai de bahar mevsimlerinde ve kisin guzel oluyodur,ne guzel hic usumuyorsunuzdur

konu kil maskesinden nerelere geldi,simdi buna da yorum yazan olursa sasirmam,

ulke reklami yapmak suc mu acaba :KK37:

killi dubai diye baslayip konudan sapmayip aradada bilgi vereyim :))))

sicak yazin daha beter oluyor hatta nefes falan alinmiyor...kisin daha iyi soguk degil ama genede bir hirka falan istetiyor...oda cok degil..

bebek icin bendede idrar yolu enfeksiyonu var 35 haftaya giricem erken gelmesinden korktugum icin dikkat ediyorum baya...

benim aklimada ne geldi su kadinlara verdikleri gogus ucu kremleri iii gelirmi diye onlarinda yapisi yarayi izi kapatmak icin kullanilmiyormu...bebek icin almadim daha alip yuzum icinde deneyecegim..bircok manken hep bebek urunleri pisik kremleri falan kullaniyorladi yuzlerine ole biliyorum ...birde gecen yanik kremleride izlerin yok olmasini hizlandirdigini ogrendim...

simdi hepsinden yavas yavas deneyerek kullanacagim...

5 yildir hollanda da yasiyorum ya ,sicaga tahammulum o kadar azalmis ki,yazin 1 ay canakkalede kaliyoruz ki bizim oralar ,ege ya da akdeniz kadar sicak olmaz ama cok rahatsiz oluyorum,nefes alamiyorum...

dubai de kilimali otabus duraklari cok ilginc gelmisti bana..cok arastirma yaptim yaa ..mesela adi suc orani cok cok dusukmus,birnin cocugu bir alisveris merkezinde cantasini unutmus,bir kac gun sonra almaya gittiklerinde ayni yerde duruyormus icini bile karistirmamislar..ayyy kislari ne guzeldir yaa,ahh ahh buralarda da kardan buzdan gecilmiyoo iskence gibi...

o tarz kremler deri besleyici oldugu icin mantikli aslinda,ayrica icinde kimyasal ,katki maddeleri falan da yoktur,bu unluler isi biliyo valla,birileride basur kremi kullaniyodu gozalti morluklari icin:KK9:

aaaaaa kim kilin reklamını yapıomuş bakimmm..
iyi bende yapim reklamı :-)1:) dermoklin maskesi iyi..
babam dermoklini mucidi dermişimmmm:KK1::KK1::KK1:

şaka bi yana dermokil in şu ufak tek kullanımlık paketini kullanmıştım güzel bişidi yağlı cilt sorunlarına iyi de sivilce olayına çözümü yok

Ben kil kullanmıstım cildime cok iyi gelmisti acıkcası cildimde karma bu arada..

Son düzenleme:
gerçekten hanii yüzüm yağlanmasın bıktım bu yağdan! sabah uyanıyorum yüzüm yağ içinde! diyenler sebamed kullanın..
sebamed likit..
her sabah akşam ne zaman isterseniz yüzünüzü bunla yıkayın gerçekden kurutuyor hemde fena şekilde..
ilk zamanlar çok greilme olucak peşinden garnıerin salatalık zlü kremini kullandım ben yağsız nemlendirme yaptım.. yüzüm sebamed e alışıncada bıraktım kremide..
deneyin faydasını görüceksiniz ama sölim tekrar ilk zamanlar fena kurutuyoo geriyo yüzünüzü..

gerçekten hanii yüzüm yağlanmasın bıktım bu yağdan! sabah uyanıyorum yüzüm yağ içinde! diyenler sebamed kullanın..
sebamed likit..
her sabah akşam ne zaman isterseniz yüzünüzü bunla yıkayın gerçekden kurutuyor hemde fena şekilde..
ilk zamanlar çok greilme olucak peşinden garnıerin salatalık zlü kremini kullandım ben yağsız nemlendirme yaptım.. yüzüm sebamed e alışıncada bıraktım kremide..
deneyin faydasını görüceksiniz ama sölim tekrar ilk zamanlar fena kurutuyoo geriyo yüzünüzü..

Canım benim cildim karma iki ürün aldım baya da bir para verdim cok iyi diye sevinirken, aldıgım, yag dengeleyici jel yüzümü yaglandırıyor.. T bölgem yaglı diye, krem önermediler jeller daha iyiymis güyaa. Üzerinde cilt tipime uygun oldugu konusunda bir ibarede var, yagsız bir jel zaten ilk etapta hemen emiyor cildim jeli ve yagdan eser yok ne var ki, saatler gectikce yaglandıgını hissediyorum kullanmaya baslayalı daha 1 hafta olmadı. Bir kac kisi bekle bakalım daha yeni falan dediler ama bilemedim yaa??

Son düzenleme:
Canım benim cildim karma iki ürün aldım baya da bir para verdim cok iyi diye sevinirken, aldıgım, yag dengeleyici jel yüzümü yaglandırıyor.. T bölgem yaglı diye, krem önermediler jeller daha iyiymis güyaa. Üzerinde cilt tipime uygun oldugu konusunda bir ibarede var, yagsız bir jel zaten ilk etapta hemen emiyor cildim jeli ve yagdan eser yok ne var ki, saatler gectikce yaglandıgını hissediyorum kullanmaya baslayalı daha 1 hafta olmadı. Bir kac kisi bekle bakalım daha yeni falan dediler ama bilemedim yaa??

canım benim sivilce problemim vardı onu doktora gittim hallettim..

bu sabunda likit şeklinde bitkisel sabun..

yağ oluşuyorsa cildinde, kurutuyo..
hatta nemlendirmek için sabun sonrası normal bi krem öneriyolar..

jel hiç kullanmadım. acaba o 2 iyi gelen ürünü kullansanda jeli hiç kullanmasan öyle dene..
bak jeli bırak o 2 ürününe devam et..
yağlanma yoksa hiç jele bulaşma..
ama hala yağlanma varsa jelide 1 ay felan dene..
1 haftada etki etmez sanırım ben ilaçla sivilce tedavisi gördüm bıkmadan yılmadan 1 sene doktor ne dediyse uyguladım..

ama bu sabunlada sabah uyandığında yüzümü yıkayabilirsin..
Benimde cildim karma bazen sabah burun kenarlarımda yağlanma olabiliyor her zaman değil ama bazen..

canım benim sivilce problemim vardı onu doktora gittim hallettim..

bu sabunda likit şeklinde bitkisel sabun..

yağ oluşuyorsa cildinde, kurutuyo..
hatta nemlendirmek için sabun sonrası normal bi krem öneriyolar..

jel hiç kullanmadım. acaba o 2 iyi gelen ürünü kullansanda jeli hiç kullanmasan öyle dene..
bak jeli bırak o 2 ürününe devam et..
yağlanma yoksa hiç jele bulaşma..
ama hala yağlanma varsa jelide 1 ay felan dene..
1 haftada etki etmez sanırım ben ilaçla sivilce tedavisi gördüm bıkmadan yılmadan 1 sene doktor ne dediyse uyguladım..

ama bu sabunlada sabah uyandığında yüzümü yıkayabilirsin..
Benimde cildim karma bazen sabah burun kenarlarımda yağlanma olabiliyor her zaman değil ama bazen..

Jeli dün kullanmadım ve cildimde yaglanma vardı ama jelin yaptıgından daha azdı. Jelin en iyi yönü, cildimi pamuk gibi yapıyor, yanaklarıma cok iyi geliyor ama T bölgem de yagdan parlıyor sabah yüzümü yıkayıp jeli tekrar sürdüm suan daha birsey yok bakalım artık eger memnun kalmassam dedigin gibi yapıcam baska carem yok bazen diyorum acaba jeli sadece yanaklarıma mı sürsem? :KK53:

yanakların yağlanır felannn aksiyona gerek yok cnm illa jeli sürecen aldın bi kere dimi:KK1: ahhh bizzz kadınlarrr

Şu yağlı cilt sorunu bi çok kadının belası. Benimde cildim yağlı dün bi tarif buldum cilt için evde yaptım. Şuan regl dönemindeyim yüzümde özellikle burnumdan aşağısı sivilceli. Bi kaşık yoğurt(yüzünüze yetecek kadar işte) yarım kilom sıkın içine karıştırıp yüzünüze sürün 15-20 dk bekleyin sonra önce silin sonra yıkayın ben öyle yaptım saçlarımıda topladım kirlenmeden hallettim. Dün sabah yüzüm yağlı ve kırmızıydı bugün sivilceler pembeleşmiş ve bembeyaz bi cilt ile uyandım. Kesinlikle deneyin biraz limondan cilt yanıyor ama çok çok az. Yani limonlu olduğunu fark edecek kadar. Haftada bir uygula kesinlikle farkı göreceksiniz :)
Ben ne yaptımsa geçiremedim ama şu bi gerçek kendi cildinizi tanımanız, dönem dönem yediğiniz şeylere dikkat etmeniz gerekiyor ne sivilce yapıyor diye. Ben bekarken çok az yemek yerdim hiç göbeğim yok, regl zamanımda 1-2 sivilce çıkardı 2 sene oldu doğum yapalı göbeğim var ve cildim kötü bekarlığıma göre. Ben yaptım faydasını gördüm sende dene arkadaşım ertesi gün farkı göreceksiniz hatta şimdi yap yarın sabah yorumunu yaz. Yaptıktan sonra alın bölgem kızardı korktum ama hiç birşey olmadığını gördüm sonra şuan süper :)

Hımm birde yağlı cilt için sabun değil su ile yıka yüzünü. Sivilceli iken taneli jel krem vs. kullanmayın dün baya bi araştırdım sivilcelerin yayılmasına neden oluyormuş. Ben birazda oynarım ondan geç iyileşir ve geçtikten sonra izide bi süre kalıp öyle geçer. Sivilce izleri için kullandığınız bişeyler varmı? Bide çok su içersen yağ dengesi kuruluyor gibi...

yanakların yağlanır felannn aksiyona gerek yok cnm illa jeli sürecen aldın bi kere dimi:KK1: ahhh bizzz kadınlarrr

Ya canım 100 lira para verdim iki tane mıcı kırık seye.. :KK35: Ben aslında garnier alıcaktım, orda calısan kız götürdü beni barbara bort standına adını ilk defa duymustum..
Kız bide sasırdı olur mu kac yıllık marka bu?? diye.. :KK53:
Bide ezmeye calıstı bilmedigim icin kendisi biliyorda ne oluyorsa amac satmak olsun iste.. :KK22:
Anlattı durdu bir övdü ki sorma. T bölgen yaglı oldugu icin krem kullanma jel kullanmalısın da, krem yaglandırır, bu yaglandırmadan nemlendirir bilmem ne, bitkisel özler var göz cevrene de sürebilirsin vs. dedi. Hadi alayım dedim.
Simdi gidip o kızı paralayasım var.. :KK4:
Bu arada bugüne kadar birsey sürmüyordum bu sefer de yanaklarım acayip kuruyor, soyıluyordu nemlendirici kullanmak istemem bu yüzdendi aslında. Kullanınca da T bölgem yaglanıyor nasıl isse? bende dedim sadece yanklarıma mı sürsem diye iste :KK1:.. :KK53:

Son düzenleme:
Hımm birde yağlı cilt için sabun değil su ile yıka yüzünü. Sivilceli iken taneli jel krem vs. kullanmayın dün baya bi araştırdım sivilcelerin yayılmasına neden oluyormuş. Ben birazda oynarım ondan geç iyileşir ve geçtikten sonra izide bi süre kalıp öyle geçer. Sivilce izleri için kullandığınız bişeyler varmı? Bide çok su içersen yağ dengesi kuruluyor gibi...

Bende baska bir yerde gene sordum matlastırıcı tonik istedim kadın nivea verdi ama yüzümü yıkadıktan sonra onu sürdügüm halde ayna gibi parlıyor burnumun üstü..
Bazen diyorum birseyler yapmayınca bile daha iyiydi cildim diye.. Ve tonigi aldıgım yerdeki kadın, gün icerisindeki yediklerine dikkat et falan demisti dogru söylemis, artık standlarda duran bayanlara güvenmim kalmadı da.. :KK19:

Ya canım 100 lira para verdim iki tane mıcı kırık seye.. :KK35: Ben aslında garnier alıcaktım, orda calısan kız götürdü beni barbara bort standına adını ilk defa duymustum..
Kız bide sasırdı olur mu kac yıllık marka bu?? diye.. :KK53:
Bide ezmeye calıstı bilmedigim icin kendisi biliyorda ne oluyorsa amac satmak olsun iste.. :KK22:
Anlattı durdu bir övdü ki sorma. T bölgen yaglı oldugu icin krem kullanma jel kullanmalısın da, krem yaglandırır, bu yaglandırmadan nemlendirir bilmem ne, bitkisel özler var göz cevrene de sürebilirsin vs. dedi. Hadi alayım dedim.
Simdi gidip o kızı paralayasım var.. :KK4:
Bu arada bugüne kadar birsey sürmüyordum bu sefer de yanaklarım acayip kuruyor, soyıluyordu nemlendirici kullanmak istemem bu yüzdendi aslında. Kullanınca da T bölgem yaglanıyor nasıl isse? bende dedim sadece yanklarıma mı sürsem diye iste :KK1:.. :KK53:

garnıer 3in1 kullanmı cnm..
çok merak ediyorum nasıl..
ben normal salatalık zlü nemlendiricisini kullandım hiç yağ bırakmıyor süper.
ama 3in1 hep gel al beni diyor sanki nasıl bi ürün?

Yağlı cilt çikolata, çerez, stres, regl döneminde iyice coşuyor. Bu yüzden bekarlığımdan biliyorum ve 2 senedir bile bile dikkat etmiyorum bazen yediğimiz içtiğimiz ve stresle alakalı. Ben şuan çok stresli bi dönem yaşıyorum kızım kayınvalidemde antalyada ben ıspartadayım. iş arıyoruz bulamıyoruz. bi yandan kızdan uzaktayım bi yandan kaynana dırdırı bide yediğim içtiğim eksik kalsın diye dikkat etmiyorum bu kadar kötü şey varken diye dün kürü uyguladım faydasını gördüm.
Ben bunca zaman hep para yatırdım jel-tonik-krem sadece jel- tonik. cildim 10 gün sonra yine aynı hiç sabırlı değilimdir bide aldığım ilaçlar duruyor sonra atıyorum zaten. En güzeli stressiz olmak(pek mümkün değil ama en azından gülümseyin) yağlı ve baharatlı her şeyden uzak durmak, bol su içmek.

AHHHH....AHHHHH......

X