- 10 Şubat 2011
- 1.584
- 6
oyle guzelim ,ben baska konularda da goruyorum bu tarz yorumlari,bunlar forum kirliligi yaratiyor bence..cok mu suphelendin git forum yoneticilerine sikayet et gelip burda benim forumumu gereksiz yere doldurup sinir bozma,ben 4 yildir bu site de bircok paylasimlarda bulundum ne bir olumsuzluk yasadim ne de bir polemik,tarzim degildir zaten...cok SIK konu acan biri de degilim genelde hergun okuyucu olarak bir kac kez girerim kadinlar kulubune,bana cok sey kattigini dusunuyorum,muthis zengin bilgi birikimi olan konular var..
yakin bir zmanda sikayetimi yazicam site yoneticilerine boyle rastgele yorum yazmak bu kadar kolay olmasin hatta yasak olsun,sikayeti olan direk adminlerle muhattap olsun boylece gereksiz agiz dalaslari olmaz..
cok SIK AKTARA GIDEN BIRI DE DEGILIM yurt disinda yasiyorum zaten,burda aktar kulturu yok,turkiye de son yillarda cok aktar acilmis ,ben de meraktan girdim birine ,iyi ki de o ucuz maskeyi almisim ,cok cok iyi geldi,keske bir kac kutu alsaymisim
bende yurt disinda yasiyorum :)) oyle valla bulunmuyor turkiyedeki gibi her urun disarida..banada yaziyi okuduktan sonra nedense bir cevap verme geregi hissettim..burada insanlar birbirlerine bilmeyenlere biseyler aktarmak icin hersey yazabilir..sen 30 yasindasindir biliyosundur diger daha 16 -20 arasi genc ergen bir genc kizdir sifasini buradan bulur..herkes herseyi bilmek zorunda degildir..
ayrica bende cok urun kullandim ama ciltteki kizarikliklari gonderecek henuz bir urune rastlamadim..onlar icin heralde bir lazer operasyon falan lazim..oda tip ilerlesin diye bekliyorum :))