Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yağlı saçlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cpriolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
C

cpriolo

Ziyaretçi
Ben bu siteyi gerçekten seviyorum, ne sorunum varsa çözüm yolu var diyebilirim...ama şu yağlı saçlar konusunda doğru düzgün pek birşey yapılmamış kızlarr, birkaç konu var ama üzerinde durulmamış yüzeysel kalmış gibi...bu yüzden yağlı saçlar hakkında herşey gibi bi konu açmak istedim...bir başlık altında toplamak daha uygun olur diye düşündüm...anlayacağınız üzere ben de bir yağlı saç maduruyum...saçlarım düz, seyrek bir de üzerine ince telli olunca çabucak yağlanıyor...eskiden gün aşırı yıkardım ama son birkaç aydır akşam yıkıyorm sabah kalktığımda kulaklarımın üstlerinde hafif de olsa yağlanma belirtisi oluyor...sinüzitim var bir de, kışın her gün yıkayınca hasta geziyorum sürekli...bitkisel formüllerin bazılarını denedim, elma sirkesi, limon, kil vs ama sonuç alamadım maalesef...açıkçası pahalı şampuanlara verecek param da yok, malum öğrenciyizz :) çözüm yolları arıyorum anlayacagınız :) bulduğum yolları bende işe yaramasa bile paylaşıcam sizinle, belki başkasına çözüm olur diye, siz de paylaşın kızlar lütfen :) :) yoksa sular benim yüzümden tükenecek :):)

yaa eet aynen bnd öle 2 güne yağlanıo hergün yıkamıorm gerçi ama o zamanda ktöü duruo yağlı olunca

her yere yazdım millete gına gelecek ama size de yazayım

200 ml kadar kremsiz, yağlı saçlar için olan blendaxa 1.5 tatlı kaşığı kil 1.5 tatlı kaşığı karbonat ekledim saçımı bunla yıkadım ama uçlarını kremledim sonra kurutmasın diye. bu baya işe yarıyor. kil ya da karbonattan birini de koyabilirsiniz 3 tatlı kaşığı olarak.

sıcak su kullanmayın tecrübeyle sabittir daha beter yapıyor.

iyice durulayın, kremi saç diplerine değdirmeyin.

yıkadıktan sonra havluda çok bekletmeyin.

son olarak da dermokilin yağlı saçlar için olan şampuanını aldım gerçekten çok güzel yumuşatıyor ama yağlandırmıyor.

dermokılı kafama koydun kız tamam denıcem kı ş geldi artık her gun sac yıkayamamm

denemedigim sampuan kalmadı yağlanma azalmadı;banyodan çıktıktan 3-4 saat sonra diplerde baslıyor yaglanma;bir gün dayanıyor saçım..dermokil'i bende araştırcam bakalım..

saclar cok sik yikaninca yaglaniyor kizlar yani yaglanmamasi icin cok sik yikanmamasi lazim
ne yap et ama her gun yikama once iki hafta iki gunde bir yika sonra uc gunde bir yikamaya alistir saclarini. boylece cabuk yaglanmaz canim

Çok sağolun, bende hemen denemeliyim, her akşam saç yıkamak yoruyor...
Çok teşekkürler.

ben de dün akşam yıkadım ama bu akşam yıkamadım alışsın diye...içimde şimdiden bi huzursuzluk var sanki herkes saçıma bakıyor gibi...bu arada kil ve karbonatı deneyeceğim cnm cok saol...off ya millet dua eder saçı dümdüz olsun seyrek ince telli olsun kabarmasın diye ama yağlı saçı da çeken biliyor kızlarr

kıl lı nerden alacaz aktardan fılan mı kıl denınce anlarlar mı karbnatı marketde bulabılırmıyım cevap ıstıyorum kızlar

karbonat markette baharat reyonundan kil de aktarda ben almıştım hazır poşet ya da kilo olarak satılıyor. kozmetikçilerden de alabilirsin paketle ama

Blendax olması şart mı :)

Ama denicem iyi geldi bu fikir Teşekkürler.

saf derken kahverengi bildiğin toz kil işte :)
blendaxı ben zaten kullanıyordum onun için söyledim saça en çok hacim veren o ben head & shouldersla denemiştim belndax gibi olmamamıştı

bende yeşil kil var kızlar , o olur mu ki?

Dermokili bende duymuştum deniycem 1gün zor dayanıyor saçlarım çok kötü bi durum yıkamayayım alışsın diyorum ama ben kendim rahat edemiyorum başta kaşınmaya başlıyor sanki 10gündür yıkanmamış gbi bir görüntü oluyor bıktım saç yıkamaktan açıkçası

arkadaşlar elidorun yağlı saçlar için olan şampuanı da işe yarıyormuş. sarı böyle, limonlu. 2 günde bir yıkamaya başladım ama sizin dediklerinizi de deniyeceğim

Hanımlar bende bir yerde okudum bir miktar suya istediğiniz kadar kuru nane atın kaynatın, süzün ve soğumasını bekleyin. Saçlarınızı yıkadıktan sonra bu suyu saçlarınıza dökün. Biraz masaj yaparak yedirin ve durulayın. Ben denedim yağlanması azaldı gibime geldi, yani en azından o yağın parlaklığı belli olmuo :)

ya bende aynı yaglı sacdan dertlıyım.butun sampuanları denedım ama sonuc alamadım.karbonat bıraz korkuttu benı gozlere zararı omuyormu acaba***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…