• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yağlı saçlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cpriolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bide sadece saçımı yıkiicam zaman yapcam yani duşa kafamı eğicem hem öle buz gbi suda yıkayablrm

Ben bu siteyi gerçekten seviyorum, ne sorunum varsa çözüm yolu var diyebilirim...ama şu yağlı saçlar konusunda doğru düzgün pek birşey yapılmamış kızlarr, birkaç konu var ama üzerinde durulmamış yüzeysel kalmış gibi...bu yüzden yağlı saçlar hakkında herşey gibi bi konu açmak istedim...bir başlık altında toplamak daha uygun olur diye düşündüm...anlayacağınız üzere ben de bir yağlı saç maduruyum...saçlarım düz, seyrek bir de üzerine ince telli olunca çabucak yağlanıyor...eskiden gün aşırı yıkardım ama son birkaç aydır akşam yıkıyorm sabah kalktığımda kulaklarımın üstlerinde hafif de olsa yağlanma belirtisi oluyor...sinüzitim var bir de, kışın her gün yıkayınca hasta geziyorum sürekli...bitkisel formüllerin bazılarını denedim, elma sirkesi, limon, kil vs ama sonuç alamadım maalesef...açıkçası pahalı şampuanlara verecek param da yok, malum öğrenciyizz :) çözüm yolları arıyorum anlayacagınız :) bulduğum yolları bende işe yaramasa bile paylaşıcam sizinle, belki başkasına çözüm olur diye, siz de paylaşın kızlar lütfen :) :) yoksa sular benim yüzümden tükenecek :):)

Aynı saçlar bende de var.

Bugün paptyalı zeytınyağlı sabun aldım.
bakalım artık :)

arkadaşlar özellikle düz saçlı olanların ortak problemi çabuk yağlanması.. bunun bilimsel olarak kanıtı da var, saçlar daha dalgalı olduğunda daha az yağlanıyormuş... benim de saçlarım çabuk yağlanıyordu.. hem düzleştiricilerle her sabah saçımın önünü düzelttiğim için, hem de gün içersinde de sürekli onları düzeltmek için uğraştığımdan çok elliyorum saçımı.. komilinin yeşil çaylı yağlı saçlar için şampuanını aldım.. henüz 2 haftadır kullanıyorum ama gerçekten işe yaradı..kış aylarında her gün duş almak zor oluyor, ben de bu yüzden 2 gün dayanmasına uğraşıyorumi şampuandan önce daha bir gün dolmadan saçlarım sanki 1 aydır banyo yapmamışım gibi yağlanıyordu..şimdi ise 2. günün sonuna çok rahat dayanıyor, kesinlikle tavsiye ederim :)

Her sabah ağlıyorum annem bile dayanamıyo ya :( hiç bi yer kapanmıyo saçlarda

ya kızlar ben her hafta kil maskesi yapıyorum yüzüme cildim yağlı diye çok memnunum ama bikere saçıma sürdüm durulaması çok zor oldu böyle tane tane kaldı pütür pütür acaba şampuana katıncada öyle olur mu yoksa bende denicem kil kurutuyor çok güzel =)

Back