- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
yaglati eriten kur
- Konu Sahibi kaderu
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana tam olarak nasıl uyguladığını anlatırsan çok sevinirim
Teşekkürler cevabın içinakşam kaseye 2 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı pul biber yarım limon suyu sık iyice karıştır. yatmadan önce ye.
aynen gün içinde yiyince aşırı istahım açılıyor deli gibi yiyorum uyumadan önce yemek lazım sanırımpeki pul biber benım iştahımı açıyor sizde böyle bi durum oldumu
Ya arkadaşlar bu kür nasıl tam olarak :)evet bencde olmuyor baksana bi veriyorum bi alıyorum
ya ben onu yaptım arkadaşlar ama tok tutuyor fakat fazla dayanamadım 3-4 gün yaptım ancak başladıığım gün grip olmuştum ve boğazım şişmişti tüm gün neredeyse bu karışımdan yedim inanın ertesi gün grip mırip kalmadı ona iyi geldi ama bende pek işe yaramadı belki daha fazla yapmak gerekiyordur bende bir heves alıp başladım tartı oynamayınca bıraktım malesefZencefil zerdecal tarcin ve yogurttan olusan kuru deneyip faydasini goren var miii ???
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar 3.gün ve sabah tartıldıgımda bir kilo vermişim.dün de o kadar sey yedim.inanamadım.çok sevindim ama:)
devam edecem kesinlikle.artık karnım düzleşmeye başladı kıyafetlerden belli olmuyo bir kiloda böleyse 4 kilo daha verince süper olurum