• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaglati eriten kur

Zencefil zerdecal tarcin ve yogurttan olusan kuru deneyip faydasini goren var miii ???
ya ben onu yaptım arkadaşlar ama tok tutuyor fakat fazla dayanamadım 3-4 gün yaptım ancak başladıığım gün grip olmuştum ve boğazım şişmişti tüm gün neredeyse bu karışımdan yedim inanın ertesi gün grip mırip kalmadı ona iyi geldi ama bende pek işe yaramadı belki daha fazla yapmak gerekiyordur bende bir heves alıp başladım tartı oynamayınca bıraktım malesef :KK51::KK51:

Ben 2 hafta sabah aksam yaptim ilk hafta 2.300 yagdan vermisim ikinci sahfa sadece 400 gr yagdan vermisim 3. Haftayi yapiyorum cumartesi yeniden tartilacagim bakalim ne kadar gitmis olacak tabiki diyet yapiyorum suyumu yeşil cayimi ihmal etmiyorum ne yalan soyleyim spor aktivitem yok olsa daha fazla gidecek inaniyorum tadi okadar kotu degil alisiyorsun belli bir sure sonra suyla yutuyorum bazen bu haftada ins. Guzel sonuclar alirim :KK9:

Faydasını görenler pul biberli olanı mı zerdecalli olanı mı yaptılar???

kızlar 3.gün ve sabah tartıldıgımda bir kilo vermişim.dün de o kadar sey yedim.inanamadım.çok sevindim ama:)
devam edecem kesinlikle.artık karnım düzleşmeye başladı kıyafetlerden belli olmuyo bir kiloda böleyse 4 kilo daha verince süper olurum:KK70:
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:halay::KK71:

Back