• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaglati eriten kur

Ben çok iradeszm ya umudum kalmdı bu da işe yaramayacak kilo veremicem sanrm.bi veryrm bi alyrm umutszum

Yag,seker,cikolata,un,ekmek kullanmiyorum canim.pirinc pilavi tuketmiyorum bulgur pilavi yiyorum 3 liteeye yakin su iciyorum bunun disinda bisey yapmiykrum canim

Yag,seker,cikolata,un,ekmek kullanmiyorum canim.pirinc pilavi tuketmiyorum bulgur pilavi yiyorum 3 liteeye yakin su iciyorum bunun disinda bisey yapmiykrum canim

canım bende pirinç pilavı kola ekmek çikolata hamur işi yemıyorum artık.ama o kdr su içemiyorum.işte yoğunluktan unutuyorum.bi de adetim yakın şişkinlik var ve canım çikolata istiyorr:KK61:

Aynen bende de adet dkneminde cok cikolata istiyo canim bitte cikolata yedim bende daynamadim :) suyu bolbol izmeye calis canim cok iae yariyo

nasıl kullandın gercekten.ne kdar sürede ne kadar kilo verdin?
Ben yazin kullandm genelde evdeydim ogunlerden önce kullandim günde bir kase de yedigm oldu 2kase de bazen ogunlerden sonra kullandim ama bu yoğurdu yedgm günler düzenli mekik çektim bir hafta gibi kisa bir surede inceldim dumduz oldu karnim;)

Ben yazin kullandm genelde evdeydim ogunlerden önce kullandim günde bir kase de yedigm oldu 2kase de bazen ogunlerden sonra kullandim ama bu yoğurdu yedgm günler düzenli mekik çektim bir hafta gibi kisa bir surede inceldim dumduz oldu karnim:KK66:
yiyecek olarak nelre dikat ettin

3 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı pulbiber acı yarım limon kullanan etkisini gören yararı zararını gören arkadaşlar varm acaba

Back