bence debence bir zararı olmaz hepsi günlük kullandığımız baharatlar hintliler herşeye zerdeçal zencefil koyuyorlar birşey olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence debence bir zararı olmaz hepsi günlük kullandığımız baharatlar hintliler herşeye zerdeçal zencefil koyuyorlar birşey olmuyor
Canim hergun uygulayinca bi faydasi olmuyomus facede takip ettigim bi diyetisyene sordum . Haftada iki defa uygulamak gerekiyomus
aynen bende yemeklerde kullaniyorum ama yogurtla biraraya gelince yag yakiyomus :)Biz bu baharatları bütün yemeklerde kullanıyoruz metabolizmayı hızlandırıyor diye
Ailecek yiyoruz yani
Ben oglumu emzirdigim icin diyete pek fazla uyamiyorum ama seker un ekmek cikolatayi yemiyorumm. Insallah istedigimiz sonucu alirizz :)
insallah canimm pazar gunu 3.kez uygulicam benpazartesi tartilicam bakalim ne kadar vercem :)inşallah alırız en kısa zamanda sonuç:)
insallah canimm pazar gunu 3.kez uygulicam benpazartesi tartilicam bakalim ne kadar vercem :)
ben de cok merak ediyorumm yaa ise yarar insallah ogrenir ogrenmez yazicam buraya canim :)merakla bekliyorum canım ya sende nasıl olacak bakalım?