- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
yiyecek olarak nelre dikat ettin
Ekmek yememeye dikkat ettm ve bol miktarda su ictm ogunlerimde yedim ama kisitli şekilde yemek tabagi değil de kase de yedm meselayiyecek olarak nelre dikat ettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yiyecek olarak nelre dikat ettin
Ekmek yememeye dikkat ettm ve bol miktarda su ictm ogunlerimde yedim ama kisitli şekilde yemek tabagi değil de kase de yedm meselayiyecek olarak nelre dikat ettin
ben etkisini gormeye basladim dene bence :)Bende merak ettim şimdi, denemem lazım :)
Canım bana tam olarak nasıl uyguladığını anlatırsan çok sevinirimValla bu karışımı çok duydum son zamanlarda denesem mi diye düşünüyordum ama benim 1 haftadır yaptığım kür var. akşam yatmadan önce 2 kaşık yoğurt yarım limon ve pul biber. faydasını görmeye başladım bile mutlaka deneyin derim.
Hadi bakalim hayirlisi canimm :)
light yogurt kullaniyorum canim 1 kilo daha verdim pazartesi kosu bandi gelicek iyice hizlandiriyorum insallah :)canım sen light mı normal mi yoğurt kullanıyosun.bir de nasıl gidiyor.kaç kilo verdin:)
light yogurt kullaniyorum canim 1 kilo daha verdim pazartesi kosu bandi gelicek iyice hizlandiriyorum insallah :)
60 olsam yeter canim yaa :)