• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaglati eriten kur

kaderu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
59
17
13
33
Zencefil zerdecal tarcin ve yogurttan olusan kuru deneyip faydasini goren var miii ???

Valla bu karışımı çok duydum son zamanlarda denesem mi diye düşünüyordum ama benim 1 haftadır yaptığım kür var. akşam yatmadan önce 2 kaşık yoğurt yarım limon ve pul biber. faydasını görmeye başladım bile mutlaka deneyin derim.

peki pul biber benım iştahımı açıyor sizde böyle bi durum oldumu :(

Brnim de ikinci gunum ve isr yaradigini hissediyorum. Karnim ve yag olan yerletim yumusammaya basladi. Yaptigim gun 1 saat tempolu yuruyus yapiyirum,3 litre su iciyorum tabi :)

Bu kürü denemiştim. Eğer gerçekten yapabilirseniz güzel ve etkili bir kür. Ama ben tadından dolayı yapamamıştım. Diyet sürem boyunca bol yeşilçay ve 1 su bardağı yeşilçay+750 ml su+bir kaç yaprak taze nane yaprağı+1 tane limondan olan karışımı gün boyu 3 bardak olmak üzere tüketmiştim. Bir internet sayfasında Yağ Depolarını Eriten Karışım adı altında okuduğum bu karışımı 2 ay süresince günlük taze yapıp tükettim . Gerçekten etkili ve limonata tadında bir karışımdı. Tavsiye ederim :)

kızlar 3.gün ve sabah tartıldıgımda bir kilo vermişim.dün de o kadar sey yedim.inanamadım.çok sevindim ama:)
devam edecem kesinlikle.artık karnım düzleşmeye başladı kıyafetlerden belli olmuyo bir kiloda böleyse 4 kilo daha verince süper olurum:D

kızlar 3.gün ve sabah tartıldıgımda bir kilo vermişim.dün de o kadar sey yedim.inanamadım.çok sevindim ama:)
devam edecem kesinlikle.artık karnım düzleşmeye başladı kıyafetlerden belli olmuyo bir kiloda böleyse 4 kilo daha verince süper olurum:D
darisi basima canimm yaa :) :) diyetle birlijte mi yapiyosun sen

yok canım diyet yapmıyorum.sabah peynir zeytin yarım dilim ekmek yiyorum çünkü yoğurt tokluk hissi veriyo.öğlen işte grisini tarzı seylerle geçiştryorum eve gidince yoğurt yıyorum akşam da yemekte ne varsa onu yiyorum porsıyona dikkat ederek.hatta yoğurdu ilk gun 2 kez 2.gun 1 kez yaparak 1 kilo verdim.57ydim 56 oldum:KK28:

hayatımdan nutelle ve kolayı çıkarttım.hamur işi de yemiyorum abur cubura da son vermeye calışıyorum.4 kilo daha verirsem bu kür yardımıyla çok mutlu olacam:=

yok canım diyet yapmıyorum.sabah peynir zeytin yarım dilim ekmek yiyorum çünkü yoğurt tokluk hissi veriyo.öğlen işte grisini tarzı seylerle geçiştryorum eve gidince yoğurt yıyorum akşam da yemekte ne varsa onu yiyorum porsıyona dikkat ederek.hatta yoğurdu ilk gun 2 kez 2.gun 1 kez yaparak 1 kilo verdim.57ydim 56 oldum:KK28:
ben de ekmek seker ve yagi kullanmiyorum artik karnimda bi hafiflik hissediyorum :) ama tartilmak icin erken diye dusunuyorum yaa :) aksamlaro yuruyus de yapiyorum 1 saat insallah ben de ise yarar korse kullanmaktan kurtulurum :)

ben tartılmadan duramıyorum ki:KK9:
benimde yürüyüş ya da bi şekilde spor ya da egzersiz yapmam lazım ama çok zamanım yok bir de üşengecim biraz:oops:

Brn de spor konusunda cok usengectim ama esimin gaziyla basladim ben de kendisi vucut gelistirmek icin spor salonuna gidiyo bazi hareketler de gosterdi ama onlari beceremiyorum yuruyus yetiyo bana :)

Her gun yapıyorum cnm ben.haftada iki gün mü yapılacakmş?bi yerde her gün dıye okudum da ben

Ben de haftada iki defa diye okudum canim iki defadan fazlasi zararli olabilir diyodu ama sende bi zarari yan etkisi oldu mu?

bugün 3.günüm benim ama bir yan etkisi olmadı.ama ben düzenli yapmadım.ilk gün 2 defa 2.gün 1 defa yaptım.bugün daha sabah yaptım sadece öğlen yapamıyorum işteyim.akşam yapacam bir de.belki az yaptığım için bir sey olmadı

ne gibi zararı oluyormuş ki?benim midede gastrit reflü ülser hepsi var dokunmadı yani bana

Ne gibi bisey olcagi yazmiyodu ama demekk ki yokmus canim sonucta baharat ve yogurt gastritin vfalan olduguhalde sana bisey yalmadigina gore yoktur yani

bence bir zararı olmaz hepsi günlük kullandığımız baharatlar hintliler herşeye zerdeçal zencefil koyuyorlar birşey olmuyor

Back