yağızım artık kollarımda

vivace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
65
0
kızlar 26 şubat 2008 saat 18.30 da doğum yaptım hem sezeryan hem normal doğum yaptım a.s çok zor oldu pazartesi akşam başladı salı saat 18 e kadar doğum sancısı çektim offff o kısmı çok fenaydı doktor bana bu sancılara 3 kez doğururdun dedi ben de 2 günde 2 cm açılma oldu en son bebeğimin kalp atışları yavaşlamaya başladı bana oksijen verdiler ama maalesef bebeğim artık dayanamadı ööle olunca apar topar sezeryana aldılar sonunda oğlum kollarımdaydı çooooook güzelllllll allah herkese nasip etsin dünyanın een güzel duygusu hepinizi öpüyorummmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah insan kucağına alınca herşwyi unutuya ama dimi

canım benim hayırlı uğurlu olsun... darısı başımıza...
hem seni hem babayı tebrik ederim...

Hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
İsmide çok güzel Maşallah.

Olmayanlara darısı...

canım allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah insan kucağına alınca herşwyi unutuya ama dimi

çok teşekkür ederim dediğin gibi kucağıma alıp o kokusunu içime çektiğimde bütün sancım ağrım kesildi darısı tüm isteyenlere olsun canım a.s.

canım benim hayırlı uğurlu olsun... darısı başımıza...
hem seni hem babayı tebrik ederim...

inşalh inşallah canım tüm hamileliğim boyunca isteyenler için dua ettim çünki ben de çok istedim bir süre olmadı her ay çektiğim o üzüntüleri anlatamam ama ben inanıyorum ki yüce rabbim isteyen herkese vericektir bu dünya tatlısını tekrar teşekkür ederima.s.

canım geçmiş olsun,ALLAH analı babalı buyutsun.benimde 101 gunluk prensesim var,inanılmaz guzel bır duygu.gule gule buyut bebegını.

canım Allah uzun ömür versin Allah analı babalı büyütsün

X