Yağ enjeksiyonuyla meme büyüten var mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
700
267
26 yaşındayım göğüslerim o kadar küçük ki aynaya bakasım gelmiyor. Ama panik atağım var ilaç tedavisi görüyorum ve bu yüzden silikon taktırmayı asla düşünemiyorum. Araştırdığımda yağ enjeksiyonunu gördüm. Bu konuda ne düşünüyorsunuz sağlıklı bir işlem mi zararı var mı ve kalıcı mı

Merhaba
bu konuda estetik doktorları kadar radyoloji doktorlarına da danışmak faydalı olabilir diye düşündüm. sonuçta Allah göstermesin bir sıkıntı olduğunda ulrason MR vs... yorumlayacak olan onlar.
Ben sadece 1 tane radyoloji doktorouna danışabildim. İlla meme büyütme isteniyorsa biz radyoloji doktorları açısından en güvenli yol silikon protez dedi. Yağ enjeksiyonu ya da aquafilling gibi herhangi bir enjeksiyon yöntemini asla önermedi. Bununla birlikte zamanla dış görünüşte şekil olarak düzensiz bir görüntü oluşabiliyor enjeksiyon yöntemlerinde dedi.

Ben de doğal olduğu için hep yağ enjeksiyponu düşünüyordum ama bu yorumdan sonra biraz kafam karıştı... bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…