Yadırgamadan ne olursunuz beni silkeleyin boşanma ..

Sözde baba oğlum diyor ama 3.5 ayda iki kez benim söylememle bez aldı herşeyin suclusu bebeğinden ayıran da ben mişim kararlıyım cok sağolun.

Okumadım yazdıklarınızı.

Bırak böyle bir babası olmasın zaten bebeğinin. Görmezse görmesin. Başkasına giderse gitsin. Daha iyi sana musallat olmaz. Sen de önüne bakarsın. Hayal kırıklıklarını bebeğinle onaracaksın. Sadece ona odaklan. Bir anne kadar güçlü bir varlık yoktur hayatta, anneliğini hatırlat kendine sürekli. Babayı sil at.

Silahla annenizi sizi ve kardeşinizi korkutup sinir krizi geçirten.... babaniza vuran. Annenizi kovan. Sizi döven alkolik bir psikopat...

Korkudan eve gidemeyip arabada yattığınız.... doktordan "eve gidemem" deyip. yatış istediğiniz...

Evde silah var tehditleriyle aklınızı alan bu manyağın hayatinda biri varsa ben de en az sizin kadar üzülürüm...kimin hayatını karartacak diye...

Ayrıca çocuğu da almasın boyle bir manyağa çocuk mu emanet edilir?

Size binlerce kere yazıldı. Anlamak istemiyorsunuz.

Sözün bittiği yerdeyim.

Son düzenleme:
İnşallah başka bi kadın vardırda , belki şu adamdan tamamen vazgeçersinz..

Acaba başkası mi var diye düşüneceğinize can güvenligimi nasıl saglarim diye önlemler alın.bu adam çok tehlikeli çok...

geçecek geçecek ve inşallah hiç yaşamamışa dönersiniz.Mutlu günler....

Aileniz destek olmus size ne guzel. Onunuze bakin derim. O adam daha da kotu olacakti belki de. Insanin ailesini sevmesi ve ziyaret etmesi kadar dogal ne olabilir de bunu sorun ediyor. Zamanla atlatirsin ama guclu olmasin zor elbette ama bebegin icin ailen icin kendini toparla. O adami da kafanda cikar at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…