- 3 Mayıs 2015
- 13.221
- 48.466
Önce insanlarla konuşunŞunu tekrar belirteyim. Haftada bir iki olsa tamam ama neredeyse her gün aynı koku...
Neyse araştırdım konuyu da internetten. Kat Malikleri Kanunu' na göre komşulara rahatsızlık veren durumlarda, şikayetçi olunabiliyormuş. 181' e de şikayet edilebiliyormuş. Olmadı edeceğim.
hor görmeye karsıyim ama kendi milletimizede onlara muhtac olun demesek mi acaba?Hor görüp nefret ettiklerinizin bir kap kokmuş yemeğine bile muhtaç olmanız dileğiyle...
Ya gerçekten çoluk çocuğa asla karşı değilim ama adamlar tavşan gibi üretip altı yedi çocukla geziyorlar biz bı tane yapmaya korkuyoruzKoy Esenyurt’a, görsünler anyayı konyayı, ikinci gün ağlayarak kaçarlar; yaşayamazlar.
Ay sacmalama artikÇirkin dğeil, onlar milli bilince sahip olmadıkları için ülkeleri parçalandı. Biz de aynı duruma düşmemek için, milli bilinç şart...
Müthiş insanlık örneği sizi ayakta alkışlıyorumHor görüp nefret ettiklerinizin bir kap kokmuş yemeğine bile muhtaç olmanız dileğiyle...
Biliyorum çünkü çok deneyimledim. Kiracının her türlüsüne 50 yıldır daire kiralayıp şahit olduk, böylelerine rastlamadık. O kokuyu kızartma ve hamur kokusuyla, o koku bu kokuyla karıştırmayın. Semt kokuyor, kıyafetlerine kadar kokuyor; öyle böyle bir şey değil. Hamsi kokusu hiçbir şey yanında, öyle tanımlayayım. İğrenç ya, öğürdüm bir an yine burnuma geldi.Ya işte diyorum ya başlarına gelse, ortalığı ayağa kaldıracak insanlar, burada sevgi pıtırcığına bürünmüş...
Bu yarım da yanlış. beddua etmek hiç bir zaman doğru bir davranış olmadı gözümdeHor görüp nefret ettiklerinizin bir kap kokmuş yemeğine bile muhtaç olmanız dileğiyle...
Hayır bir de hamur kokusuyla bir tutmuşlar, konudan öyle uzaklar.
Öyle demeyin. Onlar da çok sıkıntılı. Gece yarılarına kadar sokaklardalar, sesten, gürültüden çöpten durulmuyor yoğun oldukları bölgelerde. Toplu yaşama kültürleri yok.Ya gerçekten çoluk çocuğa asla karşı değilim ama adamlar tavşan gibi üretip altı yedi çocukla geziyorlar biz bı tane yapmaya korkuyoruz
Oy birligiyle binadan gonderebiliyorsunuz yasal olarakApartmanımıza birkaç ay önce yabancı uyruklu komşular taşındı. Afganlarmış. Evlerinden öyle bir yemek kokusu geliyor ki, içi dışına çıkıyor insanın. Sadece benim değil, kocamın ve wattshap da konusunu açtığımıda çoğu komşumuzun da öyle.
Kimsenin yediğine içtiğine karışmak olmaz tabi ama muhtelemen kullandıkları baharatlar neyse, o kokuyor. Uyarmışlar ama çözüm yok. Tamam her evden yemek kokuları gelebilir ama öyle böyle değil. Yani çemen kokusunu beşle filan çarpın, öyle ağır bir koku. Üst katlara kadar çıkıyor.
Biz koku olmasın diye balkonda mangal bile yakmıyoruz. Ne bileyim aspitarör açararız, cam açarız.
Ben yemek yapmasınlar yazıldı demedim ki evet kimse de yazmadı kimsede yazmaz tabiki yemek yapıcaklar herkesin kültürü neyse o yemeği yapicak baştan beri yazıyorum o yemek koksa de yansa da yapicakHangi yorumda hiçbir şekilde yemek yapmasınlar yazıldı ki aç mı kalsınlar dediniz? Ben göremedim.
Yaa bı de şeyi merak ettim hani on sekiz yaşında çocuğu başıni taşla ezerek tecavüz edilmeye çalışıldığında böyle beddua ettiniz miHor görüp nefret ettiklerinizin bir kap kokmuş yemeğine bile muhtaç olmanız dileğiyle...
Eminim çoğu nasıl bir koku olduğunu bile idrak edemiyor. Balık, kızartma hatta kelle kuyruk yağı kokusu vs. bu kokunun yanında limon kolonyası kalır.Biliyorum çünkü çok deneyimledim. Kiracının her türlüsüne 50 yıldır daire kiralayıp şahit olduk, böylelerine rastlamadık. O kokuyu kızartma ve hamur kokusuyla, o koku bu kokuyla karıştırmayın. Semt kokuyor, kıyafetlerine kadar kokuyor; öyle böyle bir şey değil. Hamsi kokusu hiçbir şey yanında, öyle tanımlayayım. İğrenç ya, öğürdüm bir an yine burnuma geldi.
Biz ağır kokan yemek yaptığımızda koku gitmesin diye kapı baca örtüp aspiratörü sona kadar çalıştırırız, o gün mutfak dolaplarını baştan sona silinir, sirke kullanılır; daha sonra havalandırılır, böylece apartman kokmuyor. Ben tütsü yakarım hatta ağır şeyler yaparsam. Evime bile herhangi bir koku sinmez. Şükür çözdük, ne koku ne pislik ne böcek var artık.
Konu sahibinin üslubunundan, yazdıklarından apaçık anlaşılıyor ki derdinin kokudan ziyade ırk olduğu! Ve kim herhangi birine ırkçılık yapıyorsa o nefret ettiğine muhtaç olsun.hor görmeye karsıyim ama kendi milletimizede onlara muhtac olun demesek mi acaba?
Ay töbe töbeKoy Esenyurt’a, görsünler anyayı konyayı, ikinci gün ağlayarak kaçarlar; yaşayamazlar.
Çirkin dğeil, onlar milli bilince sahip olmadıkları için ülkeleri parçalandı. Biz de aynı duruma düşmemek için, milli bilinç şart...
Ben sanmıyorum başka ülkede yaşasamBen yemek yapmasınlar yazıldı demedim ki evet kimse de yazmadı kimsede yazmaz tabiki yemek yapıcaklar herkesin kültürü neyse o yemeği yapicak baştan beri yazıyorum o yemek koksa de yansa da yapicak
Bizde yabancı ülkede olsak belki bizim yemeklerde avrupalılara kokuyor
Yanı ben orda örnek yada ironi yapmaya çalıştım sanki yazilmis gibi yapmışınız oysa öyle bir şey yok