• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı şirketler

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar sizden bir fikir almak istiyorum.uluslararsıilişkiler mezunuyum İngilizcem iyi derecede.şu an ön muhasebede çalışıyorum.iş yerimi patronlarımı çok seviyorum.ama işim çok sıkıcı.sıkılıyırum bazen.ben İngilizcemi kullanabileceğim yabancı bi şirkette çalışmak istiyorum.bilmiyorum oralara girmek çok mu zor nasıl oluyo .yds ye girsem bi faydası olur mu sizce

Hayırlısı olsun.
Ben yabancı bır sıkette calısıyorum , iç yazışmalarımız bile ingilizce olmak zorunda. Oldukca sıkıcı bır durum ama elbette daha ıyısını ıstersın şans ısı bunlar. Yolun acık olsun derım

özel firmaların yds'ye bakacaklarını sanmam. kendi sınavları ya da mülakatları vardır. memnun değilseniz yavaş yavaş iş bakmaya başlayın madem.

Yabancı dil arayan asistanlık posizyonlarına bakabilrsn oralarda mülakat esnasında anlıyorlar zaten ing. seviyeni.

yaaaa ben de çook sıkılıyorum işimde.. artık depresyona gireceğim bide şirkette hep yaşlı insanlar çalışıyorlar ,,,toplasanız şanslıysam 1 -2 saat iş yapıyorum (diş ticaret sektoründe çalışıyorum) yabanci dilim var çok iyi derece zaten , ama işim oturduğum yerden çok yakın , maaş normal , ama çıkamıyorum şimdi :( akşamlarda okulum var . işim hem üniversiteye hem evime çok yakın ,, çağrısız kaldım ,,çok iyi anlıyorum seni

6 sene calistim oyle bir sirkette. İtalyan ortakli Turk sirketiydi. Tum yazismalar ingilizce ve italyancaydi. Tum yurtdisi fuarlara gittim, italyadaki subede 3 ay mesleki egitim aldim. Maaslar da fena degildi. İnsallah bulursun gonlune gore

Hayatımda sadece bir kere işten kovuldum,o da bir kore firmasıydı:KK53: Toplantılar ingilizceydi,grafikerlik-web tasarımı yapıyordum. Bol bol fuarlara katılıyorlardı,onun ayarlaması da bendeydi ama yapamadım,sevemedim,yeri uzaktı sürekli geç kaldım ve 2 ay sonunda çıkarıldım. Ne zaman bir koreli görsem istemsizce 'ııyyhh' diyorum

• Beğen
Reactions: KV_
Yds alakasız
Ona göreceksen öğretim görevlisi olmaya bak
Her ingilizce bilen de iyi biliyorum kıvırırım bu işi demesin bu gözler neler gördü bu kulaklar neler duydu :)

YDSden ziyade toefl ya da ielts sınavlarıyla İngilizce dil durumunu belgelendirebilirsin

yabancı şirketler
sınav sertifika pek bakmıyor
sizi sözlü ingilizce sınavına tabi tutuyor ya da ingilizce yazılı genel kültür sınavına tabi tutuluyor
zor değil ama işçi pek çıkmadığı için iş ilanı görülmediğinden öyleymiş gibi görülüyor peşini kovalayın ;)

bende yabancı bir şirketteyim. sürekli ingilizce yazışma halindeyiz. bazen çok sıkılıyorum bu durumdan. güzel bi yanı yurtdışına gönderiyorlar, maaşı da fena değil.

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah gönlünüze göre olur dilerim.
Yabancı firmalarda çalışmak güzel birşey, ben de aynı şekilde yabancı bir şirkette çalışıyorum.
Fakat iç yazışmalar tabii ingilizce değil, tüm çalışanlar Türk neticede.
Satış , operasyon bölümleri olduğu için, ingilizce zorunluluk olmayan birimler var içimizde.

Fakat yabancı firmaya girmek için üstün özelliklere sahip olmak gerekliliği konusuna katılmıyorum açıkçası.
Sadece çalışmak istediğiniz alan ile alakalı olarak donanımlı olmanız ve şans meselesi diyebilirim.

Hayırlısı olsun.
Ben yabancı bır sıkette calısıyorum , iç yazışmalarımız bile ingilizce olmak zorunda. Oldukca sıkıcı bır durum ama elbette daha ıyısını ıstersın şans ısı bunlar. Yolun acık olsun derım

İç yazışmaların dahi ingilizce olması beni şaşırttı.
Ama neden sıkıcı buldunuz ki? Bence gayet iyi bir durum aslında.
İngilizce dilinizin sürekliliği anlamında.
Yabancı çalışanlar mı var?

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah gönlünüze göre olur dilerim.
Yabancı firmalarda çalışmak güzel birşey, ben de aynı şekilde yabancı bir şirkette çalışıyorum.
Fakat iç yazışmalar tabii ingilizce değil, tüm çalışanlar Türk neticede.
Satış , operasyon bölümleri olduğu için, ingilizce zorunluluk olmayan birimler var içimizde.

Fakat yabancı firmaya girmek için üstün özelliklere sahip olmak gerekliliği konusuna katılmıyorum açıkçası.
Sadece çalışmak istediğiniz alan ile alakalı olarak donanımlı olmanız ve şans meselesi diyebilirim.

İç yazışmaların dahi ingilizce olması beni şaşırttı.
Ama neden sıkıcı buldunuz ki? Bence gayet iyi bir durum aslında.
İngilizce dilinizin sürekliliği anlamında.
Yabancı çalışanlar mı var?
Coğu türk aslında, ama yabancılarda var. Sanırım takip acısından mail içeriklerini bu şekilde istiyorlar.

Coğu türk aslında, ama yabancılarda var. Sanırım takip acısından mail içeriklerini bu şekilde istiyorlar.

Güzel bir uygulamaymış aslında.
Eminim insanı bir noktada sıkıyordur belki, fakat yine de dil gelişimi açısından çok faydalı.
Malum yabancı diller nankör oluyor.

Kariyer.net' e bakıyor musunuz ? Kurumsal yabancı şirketlerin güzel ilanları oluyor.

Back
X