Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ingilterede yasıcan kısa bi sürede olsa yada sürekli amerikan dizileri izliycen
Bir defter alın her gün en az 20 kelime yazın.Ama günlük hayatta sık kullanılan kelimeler.Her gün yazdıklarınızı ezberleyin ne kadar zaman alırsa alsın.
Ben dil öğrenmeye hep kelimeden başlarım çünkü kelime olmadan dilbilgisi anlamsız.Dilbilgisini de adım adım kitaplardan takip edin düzenli olarak.Sıkça konuşmaya çalışın,çekinmeyin yeni öğreniyorsunuz sonuçta size yardımcı olabilecek insanlarla arkadaşlık kurun.
Ben İngilizce için online oyunlar oynar,forumları takip ederdim.Şu sıralar yapamıyorum ama yararını çok gördüm eğer internete biraz ilginiz varsa tartışma platformlarına bakın,sosyal medyada İsveçlilerle yakınlık kurmaya çalışın.Zaten ''dil öğrenmek istiyorum'' dediğinizde yardımcı oluyorlar,en azından bana hep öyleleri denk geldi.
Bana da lazım bu konuyla ilgili tüyo
Mesela çarşambaya kadar
IngilizceSen hangi dili öğreniyorsun ?
yaa ingilterede yasıcan kısa bi sürede olsa yada sürekli amerikan dizileri izliycen
Ingilizce
Vizem var çarşambaya..
İngiltereyle İsvecce'nin ne alakasi var ya?
Abovv.. allah yardımcınız olsun ://Keşke benimde İngilizce olsaydı diyorum bazen :)
Ben İsveçce için baktım ama bulamamıştım...
Ama İngilizce için Hafıza teknikleri vardı internette bulabilirsin çok faydası oluyormuş..
Malesef İsveçce için çok fazla Seçenek yok zira dünya üzerinde göçmenlerle beraber İsveçce konuşan insan sayısı sadece 10 milyon :)
Abovv.. allah yardımcınız olsun ://
ayyy pardon yaa ben ingilizce anlamısım :))) isvec i hic düsünemedim ama süper d, yerde yasıyosun ohhh missCanım İsveççe Öğrenmem gerekiyor ki zaten isvecteyim şu an... Sürekli İsveççe film izliyorum zaten...
Ama çok tuhaf bir dil belki de bana öyle geliyor ...
Bir kelime onlarca anlama geliyor ön takılar vs vs derken deli oluyorum iyice
Ingilizce biliyorsaniz zaten Isveclilerin yuzde 90'i Ingilizce bildiginden sorun yasamazsiniz.
Derslere gelince, universitedeyseniz eger zaten size zorunlu Isvecce dersi verecekler.
Evet Isvecliler cok zor arkadas/dost olur ama yardim isteyebilirsiniz insanlardan.
Ayrica televizyonlari Ingilizce tum program ve filmleri Isvecce altyazili veriyorlar. Bu da ogrenmenize yardimci olur (yine Ingilizce bildiginizi varsayiyorum).
Zaten Turkce disinda bir dil bilmiyorsaniz once kolay olan Ingilizceyi ogrenin sonra diger diller daha kolay gelir..
ayyy pardon yaa ben ingilizce anlamısım :))) isvec i hic düsünemedim ama süper d, yerde yasıyosun ohhh miss