Bebek İkinci El Yabancı alışveriş sitelerindeki bu ürünü satan var mı almak istiyorummm

Evet kizlar faceden veriyorum zeyneple annesinin cicileri
Burcu zeynep safak diyede eklerseniz kızlar
Cok guzel kotlar istedim mont bide pijama takimi 1 ay icinde gelicek bakalim

Merhaba,
bebek alışverişi için oldukça iyi ve güvenilir siteler var. Özellikle www.............. 'u tavsiye ederim.

Mrb bende istiycem ama cesaret edeemiyorum ingilizcem yok lot alirsak cok uyguna gelir tek sorun 80 90 100 110 ya sanirim 100 110 ağırlıklı mont var lot alirsak tanesi 20 gelicek 2 3 4 5 yas istemek gerekiyo ama

slm benim 3 yaşında kızım var bende aliexpresden getiriyorum ama dediğiniz gibi lot alınırsa daha ucuz oluyor hatta kampanyaları oluyor günlük haftalık onları takip ediyorum yanımda birkaç kişiyi bulabilirsem kar gözetmeksizin yani aynen ordan gelen fiyattan 5 arkadaş birleşip almak isterim sadece kargo ücreti ödemiş olursunuz oda türkiyenin heryerine 5 tl zaten bende şuan kışlık mont bakıyorum adet alınırsa 10 dolar yani 20 tl ye geliyor türkiyede sezon içinde en ucuz 60 tl oluyor.sizin çocuğunuz kaç yaş

Eklentiler

• $in-stock-2013-kids-clothes-winter-warm-jackets-minnie-mouse-coats-for-girls-4pcs-lot-children.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 49

Bence de iyi fikir. Benim kıZım 2 yaşında.

Bende iki takım mont istedim bi oembe biri kirmizi
1 2 3 4 yadlari var yolda ürünler isyeyen olursa minnieli ikisude ici polar benim facem Burcuzeynepsafak diye eklwrseniz kizlar fotolarida var 14 dolardan aldim sadece banka komisyon aliyo onu alirim ek 4 yaslaribenim

kızlar takımı satın almıştım geldi çok şıkmış cidden özel günlerde fark yaratacak cinsten.ama benim kızım ufak olduğu için büyük geldi yeniden sipariş ettim küçük bedenini doğum günü ağustosta ama herkes tatilde diye eylülde kutlayacağız sipariş ettiğim de eylülün sonuna ancak gelir.elimde olan bedeni 40-45 tl ye satıyorum almak isteyen olursa fotosunu koyarım.normalde 65 ten başlıyor fiyatı facede satanlara bakmıştım 80 e bile satan vardı.isteyen olursa msj atsın.

bunun benzerini ben almıstım hediye etmek için ama hediye edeceğim kisiye götürene kadar kuculdu. duusnen olursa resim ekleyebilrim

Kaç beden elinizdeki ve nerden satın aldınız ?

Arkadaşlar şu siteyi takip ediyorum ve çok memnunum ürünler aynı şekilde geliyor.Güvenebilirsiniz.
tarz bebek,kokoş çocuk giyim yazınca facede çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…