Bebek İkinci El Yabancı alışveriş sitelerindeki bu ürünü satan var mı almak istiyorummm

muffin tekrar baktımda tek alıyosun bunu alide set dediğı takımdan bahsediyo

Facedeki Grubun adi wnedir bende uye olayim
canım hangi yabancı siteden bahsediyosun ?
eğer set halinde alıp satan olursa bende alırım size hangi yaş lazım

kızlar satıcıdan cevap geldi

ben: merhaba ödemeler nasıl oluyor kapıda ödeme seçeneği var mı

Aliexpress.com : Buy 1set Retail,Baby Girls Autumn & Winter Flower Model ( T shirt+Trouser+Coat)3pcs Suit, Free Shipping,In Stock from Reliable Baby garment suppliers on Panda's Small Retail Store

renk seçeneği kısmında 4. kutudaki fiyonklu model bir de başka bir siteden bana sorup alacaksan biz de alacağız diyen ark lar var. onlar da düşünüyor ama bedenlerini bilmiyorum benim kızım ağustosta 1 yaş olcak bu ürün sonbaharlıkmış ama diyorlarki çinli bebeklerin bedeni ufak olduğu için kalıplar dardır.bilginiz var mı kalıplardan.
teach*****
teach*****
8 saat önce

satıcı:
normal oluo bu takımların kalıpları aldım çünki ama ama her satıcının ürünü farklı olabiliyo lot olarak gelirse hem daha uygun olur kaç yaşları istio arkadaşlarınız eğer dier lotları doldurursanız size gelişine getirtirim

ben ekonomimize bakıp 2 tane alablirim biri kızıma biri nisan 2012 doğumlu yeğenime(kaç beden olur ki ona)

araştırınca benim de alışveriş yapasım geldi, face 2-3 katı olarak satılıyor.. lot fiyatı kadar

araştırınca benim de alışveriş yapasım geldi, face 2-3 katı olarak satılıyor.. lot fiyatı kadar

canım satıcı geliş fiyatına yaparım dedi yeterki aldığı lottakiler satılsın ben 2 farklı beden alıcam bir arkadaş 110 bedeni alacak diğer bedenler hangileriyse boşta şimdilik.düşünürsen satıcıdan gelecek cevapta maili olacak mailini veririm ordan irtibat kurarsın diğer 1-2 arkadaşın msjı görmesini bekliyorum.80 tl ye satan var onu alacağıma gider kendim alırım riske girip(hiç almadım yabancı siteden nasıl oluyo bilmiyorum)

muffincim tek satılıyo diye yazmıstım gördünmü bilmiyorum link yasak değilse vereyim

canım satıcı geliş fiyatına yaparım dedi yeterki aldığı lottakiler satılsın ben 2 farklı beden alıcam bir arkadaş 110 bedeni alacak diğer bedenler hangileriyse boşta şimdilik.düşünürsen satıcıdan gelecek cevapta maili olacak mailini veririm ordan irtibat kurarsın diğer 1-2 arkadaşın msjı görmesini bekliyorum.80 tl ye satan var onu alacağıma gider kendim alırım riske girip(hiç almadım yabancı siteden nasıl oluyo bilmiyorum)

günaydınlar....ayy güzel haberler bunlar ben 110cm alıcam inşallah siz bana haber verin arkadaşlar ücreti adresi nasıl isterseniz belirleyelim o kişi ile görüşelim birde tek tek satanların telefonu veya int.adresini bana mail atarmısınız rica etsem oğlum içinde sorucam ellerinde varmı diye mail adresi serender001@hotmail.com bende araştırıyrm bulursam yazarım

Mrb bende istiycem ama cesaret edeemiyorum ingilizcem yok lot alirsak cok uyguna gelir tek sorun 80 90 100 110 ya sanirim 100 110 ağırlıklı mont var lot alirsak tanesi 20 gelicek 2 3 4 5 yas istemek gerekiyo ama

Back