arkadaşlar bu takımı çok beğendim ve yabancı sitelerde 3lü ya da 5li halde almak gerekiyor fiyatı set halinde 15 dolardı sanırım.bu ürünü kapıda ödemeyle satan varsa talibim
Eki Görüntüle 753079
eğer set halinde alıp satan olursa bende alırım size hangi yaş lazım
ürün sonbaharlık sanırım canım eğer öyleyse kızım ağustosta 1 yaş olacak.80 den büyük bir beden olabilir ama kalıbı nasıl acaba?daha önce buraya bir arkadaş yazmıştı yabancı siteden beraber alalım diye ama.bu ürünü çok istiyorum.sen hangi bedeni düşünüyorsun canım
arkadaşım se aldığın güvenilir bir face sayfası varmı kaliteli çocuk giyim var face onumu diyorsun??önerin için teşekkürlerfacebookta bir sürü kişi var yurtdışından ürün getirip satan.onlar set demiyorda lot diyorlar. 70 -80-90-100 gibi bedenleri var.4-5 tane beden 1 lot oluyor.herkes istediği bedeni söylüyor ve bütün bedenlere talip çıkınca ürünü sipariş verip getiriyorlar.
arkadaşım se aldığın güvenilir bir face sayfası varmı kaliteli çocuk giyim var face onumu diyorsun??önerin için teşekkürler
arkadaşım se aldığın güvenilir bir face sayfası varmı kaliteli çocuk giyim var face onumu diyorsun??önerin için teşekkürler
arkadaşlar bu takımı çok beğendim ve yabancı sitelerde 3lü ya da 5li halde almak gerekiyor fiyatı set halinde 15 dolardı sanırım.bu ürünü kapıda ödemeyle satan varsa talibim
canım hangi yabancı siteden bahsediyosun ?
facebookta bir sürü kişi var yurtdışından ürün getirip satan.onlar set demiyorda lot diyorlar. 70 -80-90-100 gibi bedenleri var.4-5 tane beden 1 lot oluyor.herkes istediği bedeni söylüyor ve bütün bedenlere talip çıkınca ürünü sipariş verip getiriyorlar.
tesekkür ederim cnm bende 2 site biliyodum daha cok ögrenmiş oldum yararmı sagladı zarar mı onu bilemiycem
ewet senin istediğin elbiseden aliexpressde var lot olarak satılıyo aslında tekli olması lazım istersen satıcıyla online olarak bi konus
bu siteden cok sey aldım
Canim lot olarak satildigi nerde yaziyo
Bu tip sitelerden ürün satan bikac kisiyle yazistim bir tanesi arastiracak haber vercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?