Bebek İkinci El Yabancı alışveriş sitelerindeki bu ürünü satan var mı almak istiyorummm

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
arkadaşlar bu takımı çok beğendim ve yabancı sitelerde 3lü ya da 5li halde almak gerekiyor fiyatı set halinde 15 dolardı sanırım.bu ürünü kapıda ödemeyle satan varsa talibim

eğer set halinde alıp satan olursa bende alırım size hangi yaş lazım

ürün sonbaharlık sanırım canım eğer öyleyse kızım ağustosta 1 yaş olacak.80 den büyük bir beden olabilir ama kalıbı nasıl acaba?daha önce buraya bir arkadaş yazmıştı yabancı siteden beraber alalım diye ama.bu ürünü çok istiyorum.sen hangi bedeni düşünüyorsun canım

facebookta bir sürü kişi var yurtdışından ürün getirip satan.onlar set demiyorda lot diyorlar. 70 -80-90-100 gibi bedenleri var.4-5 tane beden 1 lot oluyor.herkes istediği bedeni söylüyor ve bütün bedenlere talip çıkınca ürünü sipariş verip getiriyorlar.

bende 4 yaşı yeğenime alıcam doğum günü hediyesi 110 lazım:))allah bağaşlasın face alışverişe ben güvenmiyorum ...

arkadaşım se aldığın güvenilir bir face sayfası varmı kaliteli çocuk giyim var face onumu diyorsun??önerin için teşekkürler

arkadaşım se aldığın güvenilir bir face sayfası varmı kaliteli çocuk giyim var face onumu diyorsun??önerin için teşekkürler

hayır canım faceden değil gittigdyor gibi yabancı bir internet sitesi buldum blogcu bir bayan yayınlamış sanırım ordan alışveriş yapıyor.siteyi inceledim daha önce burda bir arkadaş satıyordu bizim ağustos annelerinden ama ara verdi ya da bıraktı onda görmüştüm ama bedene karar veremediğim için alamadım şimdi 80 den büyük bir beden düşünüyorum akrabamın kızı var o da beğendi niyetlendi ama kapıda ödeme yapan bir satıcı bulsak süper olur.facede ben de güvenemedim 1-2 sayfa var ama

Benim aldığım birisi var daha önce sipariş verdim başka ürünlerden bu üründe vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer.

Serender onceden satip ara veren arkadasa msj attim cvp bekliyorum hala girmiyo uzun zamandir umarim olumlu donus yapar

arkadaşlar bu takımı çok beğendim ve yabancı sitelerde 3lü ya da 5li halde almak gerekiyor fiyatı set halinde 15 dolardı sanırım.bu ürünü kapıda ödemeyle satan varsa talibim

canım hangi yabancı siteden bahsediyosun ?

Son düzenleme:

Facedeki Grubun adi wnedir bende uye olayim

Canim lot olarak satildigi nerde yaziyo

Bu tip sitelerden ürün satan bikac kisiyle yazistim bir tanesi arastiracak haber vercek

Canim lot olarak satildigi nerde yaziyo

Bu tip sitelerden ürün satan bikac kisiyle yazistim bir tanesi arastiracak haber vercek

aslında bende yaarım ama kargo 1 ayı bulabiliyo alacakları toplayıp sipariş vermek zor olur ben cok sey satın aldım memnunda kaldım bi kaç sey hariç
resimin yanında fiyat varya(aliexpresste)15.88 $ alt kısmında 5 lot yazıyo parantez içinde eger sayfa türkceye ceviriliyo set yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…