ya hamile kadığımdan beri bana bi tuhaflıklar oldu resmen karakter değiştirdim herkese bağarıyorum sinirleniyorum durup durup ağlıyorummm nezaman geçicek buuu
ya hamile kadığımdan beri bana bi tuhaflıklar oldu resmen karakter değiştirdim herkese bağarıyorum sinirleniyorum durup durup ağlıyorummm nezaman geçicek buuu
Gecmez cunku hormonlarinizla ilgili.Dogumdan sonrada lohusalik.Kisaca uzun bir sure boyle hissedeceksiniz.Bu arada dogurmaya karar verdinizmi? Erkek arkadasim istemiyor demistiniz sanirim.
ailemin destek olcağını sanmıyorum biraz sert yapılı insanlar... eğer erkek arkadaşım bu bebeği kabul etseydi ve ozaman ailemin karşısına çıksaydık bi derece kabullenirlerdi ama bu şekilde edemezler zaten bi ilk 3 aylık evimde kalmaya devam edicem 3 ay sonunda bi arkadaşımda kalıcam doğuma kadar... daha sonrasını allah bilir bakarsın bebek doğduktan sonra insafa gelirde dönmek ister ha dönmezsede kendi bilir 22 yaşına geldim bazı şeylerin biincindeyim Allah yardımcım olur bi şekilde büyütürüm
ailemin destek olcağını sanmıyorum biraz sert yapılı insanlar... eğer erkek arkadaşım bu bebeği kabul etseydi ve ozaman ailemin karşısına çıksaydık bi derece kabullenirlerdi ama bu şekilde edemezler zaten bi ilk 3 aylık evimde kalmaya devam edicem 3 ay sonunda bi arkadaşımda kalıcam doğuma kadar... daha sonrasını allah bilir bakarsın bebek doğduktan sonra insafa gelirde dönmek ister ha dönmezsede kendi bilir 22 yaşına geldim bazı şeylerin biincindeyim Allah yardımcım olur bi şekilde büyütürüm
allah yardımcın olsun cnm erkek arkadaşının sana destek olması gerekirken böyle bişey yapması kötü olmuş hakkında hayırlısı olur inşallah sen o bebeğe hayat werdiğin için rabbimde sana yardımcı olucaktır emin ol...senin içinde bebeğin içinde inşallah herşey güzel olur cnm ( amin)
amin arkadaşlar...Hepimiz öyle böyle bir sınavdan geçiyoruz benimde sınavım buymuş demekki napalım... tek dileğim pişman olması benim için olmasada kendi için bişiler yapsın istiyorum buarada ben bişi daha sorucam nefes alıp verilirken çok daralıyorum ben bişi nefes almamı zorluyor ya sizdede oluyormuydu :S
bende de bi kaç kere olmuştu kalbim sıkışır gibi oluyodu bazende göğsüm daralıyodu ama artık olmuyo...kişiden kişiye değişiyo bildiğim kadarıyla inşallahal bu günleri atlatırsın cnm wallahi üzüldüm o herifin yaptığına önce canım sonra yallah cicim edepsiz...s.s.s