- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Onu listeyi başlatan arkadaş bilecek ne zaman baslatirsa başlayacağız şekerim
Ben hic bu sekilde okumamistim yanlis yapmayayim.Onu listeyi başlatan arkadaş bilecek ne zaman baslatirsa başlayacağız şekerim
Diyedebilirsiniz ben vakitten tasarruf için sonuncuya eklemiştim :)Hepsinde ya vedud celle celalehu demiyor muyuz ?
Her gun bir kisiye mi ?Diyedebilirsiniz ben vakitten tasarruf için sonuncuya eklemiştim :)
Cumadan cumaya okuyalım inşallah belki yarında gelenler olur canlar :) hatta her cuma birer Cuma sureside okuyaşım inşaallahAa tamam canim. :))
Ne zaman baslayacagiz ?
Onu listeyi başlatan arkadaş bilecek ne zaman baslatirsa başlayacağız şekerim
Evet canım bu duaCanim bu duayi okuyacagiz demi
Ya Vedud c.c duası nasıl okunur ?
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”
Niyet önemli canım merak etme Allahım inşaallah kabul ederBen hic bu sekilde okumamistim yanlis yapmayayim.
1 hafta voyunca aynı kişinin niyetine okuyacağız kısa olduğu ve duada ısrarın önemi için 1 hafta diyorum. Yoksa hergün bir kişiye de okuyabilirdik :)Her gun bir kisiye mi ?
Birde sevgi saygi icin bir de borc icin 2 grup mu var ? Aydinlat bizi canim :)))
Tamam canım listeye ekledim senide inşaallahBen hertürlü okurum kızlar siz baslayacagimiz zaman etiket yapın yeterli
Benim bildiğim de bu şekilde. Her esma sonunda c.c. diyorum ben.Hepsinde ya vedud celle celalehu demiyor muyuz ?
Kendimi tuhaf hissettim senden baslasaydik istersen canımleylmira
C cansu_tr
hayal_hatun
Tavuk_suyu_
M mer_4260
Canlar yarın Cuma başlıyoruz Allahın izniyle..
Hepimiz önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar hergün C cansu_tr nin sevilip sayılması niyetiyle eüzü besmele çekerek 79 tane Ya Vedud 1 tane Ya Vedud c.c zikrini yapıyoruz.
İsteyen 80 adet Ya Vedud c.c de çekebilir.
Ardından her akşam zikrimizin duasını yapalım toplaşıp inşallah.
Günlük bildirimimizi yapalım ki kimse vebal altında kalmasın.
Allahım niyetlerimizi hayra çıkarsın inşaallah canlar
Yok canım için rahat olsun hem "Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir " buyuruyor Efendimiz :) bugün okuyalım inşallah akşamda bldirelim :)Kendimi tuhaf hissettim senden baslasaydik istersen canım
Duasini bitince mi yapacagiz ?1. Gün C cansu_tr nin sevilmesi ve saygı görmesi niyeti için
leylmira
C cansu_tr
hayal_hatun okudu
Tavuk_suyu_
M mer_4260