Ben katılmak isterim inşallahYokmu Ya Vedud okuyabileceğimiz kimse günlük 400 ve 270'lik grup kuralım inşallah
Sevgi saygı için canım
Şimdi okuyacak miyim napacagim yoksa bekleyecek miyiz
Canım 2 kişi daha olsa 100er tane senin niyetine okuruz 1 hafta boyunca hergünŞimdi okuyacak miyim napacagim yoksa bekleyecek miyiz
Birkaç kişiyi etiketledim gelen olursa başlarız inşallah. Ama her gün bı kişi niyetine okumak daha mantıklı değil mi örnek veriyorum bugün benim için 400 tane yarın senin için 400 tane diğer gün başka arkadaş için 400 tane gibi. Uzun bişi değil kolaylıkla okunabilir diye bı fikrimCanım 2 kişi daha olsa 100er tane senin niyetine okuruz 1 hafta boyunca hergün
Katilirim ben de canim.
Nasil okuyacagiz.
Allah razı olsun canım benim . Bende tam olarak bilmiyorum birlikte öğrenip okuyacagiz insallah amaç dilimizi boş laflarla doldurmamak
Nasıl isterseniz canlar bana uyarHoşgeldinizz şuan 4 kişiyiz. İlk sayfadaki ilk msjı okudunuz varsayıyorum. 1. Sırada @cansu_tr nin sevilip sayılması niyetiyle 100er tane hergün Ya Vedud okuyoruz 100. De cellü celallühü deyip ilk sayfadaki duasını yapıyoruz.
Her hafta sırayla niyetine göre 1 kişi için oluyalım inşaallah.
Sizler içinde uygunmu ? :)
Hepsinde ya vedud celle celalehu demiyor muyuz ?Hoşgeldinizz şuan 4 kişiyiz. İlk sayfadaki ilk msjı okudunuz varsayıyorum. 1. Sırada @cansu_tr nin sevilip sayılması niyetiyle 100er tane hergün Ya Vedud okuyoruz 100. De cellü celallühü deyip ilk sayfadaki duasını yapıyoruz.
Her hafta sırayla niyetine göre 1 kişi için oluyalım inşaallah.
Sizler içinde uygunmu ? :)
Aa tamam canim. :))99 tane ya Vedud 100.de Celle celaluhu diyoruz canım benim