- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Oglumun horlamasi agzi acik uyumasi gecti biliyor musun resmen mucize gibiSenin hastane işleri ne oldu. Banlanmıştım soramadım
Maşallah sübhanallahh çok sevindimm.Oglumun horlamasi agzi acik uyumasi gecti biliyor musun resmen mucize gibi
Su an tek tuk oksuruyor geceleri ve balgam cikartiyor. Sanirim horlamasi ve hiriltisi balgamdanmis.
Bugun hastaneye gittik malesef sira alamadik. Bizim doktorumuzun hasta sayisi dolmus randevusuz gitmistik. Yarin ogleden sonra tekrar gidecegiz bakalim.
Aminnn insallah .Maşallah sübhanallahh çok sevindimm.
İnşallah Rabbim çok daha iyi eder
İptal ettirmedi ban yedi :/A.s. nie uyeligini iptal ettirdi ki. Ben okurum
Oylem mi tamamdir ben okurum. Diger arkadaslari bilmiyorumİptal ettirmedi ban yedi :/
Grupla ilgilenen arkadas banlandi. Gelince mutlaka doner sanaMerhaba kızlar bende katılmak isterim sevgi için ne yapmam gerekiyor ?
Peki teşekkür ederim selametle ..Grupla ilgilenen arkadas banlandi. Gelince mutlaka doner sana
Rica ederim.Peki teşekkür ederim selametle ..
Duaya cok ihtiyacimiz var o yuzden etiketledim sizi 41 yasin icin. Kusura bakmayin lutfenPeki teşekkür ederim selametle ..
Canım hoşgeldin. İlk sayfayı okurmusun?Merhaba kızlar bende katılmak isterim sevgi için ne yapmam gerekiyor ?