Kız İsteme Ya TanışMaDaN SoNRa ???

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
kafama takılan bi soru var kızlar..2 en geç 3 hafta sonra tanışmaya gelicekler..burda bazen okuyorumda tanıştıktan sonra aylardır karşı taraftan ses çıkmayanlar var..doğru olan nedir??isteme tanışmadan baya bi sonra mı olur?? tanışmada ne konuşulur sürekli kendilerinimi anlatır aileler yoksa istemeden nişandan düğünden de konuşulur mu?? :44: :26: BENİ AYDINLATIN LÜTFEN..

Son düzenleyen: Moderatör:
kendimden örnek vereyim, annesi ve yengesi bi gün öğlen gelmişlerdi. yani kadınlar önce tanışmıştı. sonra da istemeye geldiler bir süre sonra. tanışmada istemede aynı gün oldu yani babalar için. hatta bin dereden su getirip yüzük bile takılması için bir sürü şeyler yaşamıştık (söz gibi sadece bana bi tek taş) babamı ikna çabalarımız fenaydı :) bi kaç ay sonrada nişan yaptık.

ben de kendimden anlatayım aileler geldi oturduk konuştuk muhabbet filan sonra 3 hafta sonu çıktık birbirimizi tanımak için gene geldiler istediler ikinci istemede söz yüzükleri takıldı
geldiklerinde havadan sudan konuşuluyor maksat bakalım aile nasıl çocuklar biribirini beğenecek mi ( biz eşimle tanışmıyorduk ) o yüzden düğün filan konuşulmadı

tanışma isteme nişan bunların özel b ir sırası yok ki o sizin birbirinizle kaynaşmanıza ve iletişiminize bağlı bunlarla sıkma sanını sen organizatör değilsin hayırlısı nasılsa öyle olsun kolay gelsin diyorum

Benimde bir kaç hafta sonra olacak inşallah canım, onlar şehir dışından gelecekler, bizde iadeyi ziyaret yaparız, sonra nışan için konuşulur diye düşünüyorum. Benimkiside tahmin sadece, yaşayıp göreceğiz bakalım:97:

benimde kurban bayramında gelmişlerdi tanışmaya kasımdı 2009 biz martta gittik 2010 çünkü annem biliyordu gittiğimiz gibi haftasına gelecekelr diye arayı biraz uzattı amm bu arada olan bana oldu arada kaldım resmen nişanlım neden gemiyorlar diye baskı yapıyor o tarafta neticesinde bekliyor sonnuda kaç ay sonra annemi ikna ettik gittik haftasına yengesi ile kayınvalidem anneme gelmişler nasıl olacak adetler nasıl gibi oturmuşlar zaten bir hafta sonra da isteme oldu gibi

benim arkadaşımdan örnek vereyim önce kaynana ve yanında bi kaç kadın öğlen vaktinde falan tanışmaya geldiler bikaçgün sonra istemeye geldiler söz yüzüğü takıldı kıza damat yoktu 1hafta sonrada nişan takıldı

sonuçta mutlu son ne kdr güzel :97:

hmm görücü usulü genelde böle oluo akrabalarımdan biliorum :78: ama severek olunca değişio aileden aileye :26: teşekkür ederim yorumun için canım

tabiki hayırlısı neyse başta o olsun..en büyük duam o..belirsizlikten yoruluo insan sıkıntı ordan çıkıo işte bu merakta öle

tahminler tahminler tahminler....sevgilimizin ailesinden biriside çıkıp kardeşim biz böle böle yapıcaz boşuna kafanı yorma sen desin nerdee :76: hayırlısı olsun hakkımızda.. dua edelim birbirimize başkalarının duası daha çabuk kabul olurmuş

istemeye geldiklerinde damat yokmuydu bu da ayrı bişi :44:

Son düzenleme:
yoo canım 4 yıldır çıkıyolardı görücü usulu değil yani..
severek olunca nasıl oluyoki sen nasıl biliyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…