Yorumlarınız için teşekkürler.
Pazaryerlerinde müşteriye şartlar koymak çok zor ve özellikle fiyatla terbiye etmek imkansız. 1 Tl fiyat farkı sizi onlarca sayfa geriye itiyor. Bir ürünün farklı bedenin olmaması, sepette ürün ekletmemek vb. şeyler müşteriyi anında başka ürüne bakmaya yönlendiriyor. Bu konuda profösyönel destek alıyoruz. Örneğin bir ürünün düğmesi ilikli fotoğraf çekmekle düğmesi kapalı fotoğraf çekmek gibi insanın hiç aklına gelmeyecek ince detaylar o ürünün satış oranını yüzde yirmiye kadar etkileyebiliyor.
Yorumlarınızı eleştirmiyorum yanlış anlamayın, nelerle uğraştığımızı görmeniz açısından. Belki siz de zamanla böyle işler yaparsınız. Malum ticaretin geleceği e-ticarette. Pazaryerleri satış karının neredeyse yarısını alıyor ve asla hiç bir masrafı karşılamıyor. Biz de kuruşlarla, yol yöntemlerle ayakta durmaya çalışıyoruz. Çok paralar yatırdık ve şu an kargo iadeleri nedeniyle batmak üzereyiz. Abartmak için yazmıyorum şuan dayanacak gücümüz kalmadı.
Eğer şu iade sorunu çözersek her şey yoluna girecek arkadaşlar. Biz şunu istiyoruz; müşteriyi teşvik edelim, yönlendirelim. Ama asla zorlamayalım. Devamlı olarak terzi hizmetini yazıyorum ama aklımız devamlı oraya gidiyor. Sonuçta giyisi, terzi, tadilat bir bağ kurabiliyoruz. Terzi maliyeti bizim bir ürünümüzün iadesinden edeceğimiz zararın üçte biri bile değil. Bu alanda, bu yollarda bir çözüm arıyoruz. SİZİN AKLINIZA GELEN BÖYLE ÇÖZÜMLER VAR MI? Bir müşteri olalarak, NE OLSA İADE ETMEZSİNİZ? NE OLSA AYNI ÜRÜNDEN 3 FARKLI BEDEN SİPARİŞ ETMEZSİNİZ... Biz teşvik etmek, yönlendirmek, müşteriyle el birliği yapmak, onları kazanmak, sonraki alışverişte beraber olmak için uğraşıyoruz. Mesela şöyle müşteri sipariş verdi pantolon, bel, baldır tamam ama paça geniş. Bunu iade etmesin, terzide tadilat yaptırsın, fişini ve ürünün son resmini bize göndersin terci ücretini ödeyelim. Sonuçta bunun küçük bedenini alsa bu sefer de bel ve baldır dar gelecek, boy kısa gelecek vs. Aklımızdan geçeni tam anlatabildim mi bilmiyorum ama böyle yollar peşindeyiz. Müşteriyi kazanmak, mutlu etmek istiyoruz.