ya sen gel, ya beni de al diyen kayinpeder:)

ev üstüne ev olmaz düşüncesi bile kötü, ama ailesinin durumu kötü ise ve sizide sarsmıycaksa eğer maddi olarak yardımda bulunabilirsiniz

Kizlar oncelikle tesekkur ediyorum yorumlar icin. Sorulari cevaplayayim. kayinpederin geliri bizden cok. Onu belirteyim once. Ben calismiyorum ama unive hazirlaniyorum. Yani evde kalmayacagim. Kaldi ki boyle bir seyi kabul.etmem mumkun degil.

Kizlar oncelikle tesekkur ediyorum yorumlar icin. Sorulari cevaplayayim. kayinpederin geliri bizden cok. Onu belirteyim once. Ben calismiyorum ama unive hazirlaniyorum. Yani evde kalmayacagim. Kaldi ki boyle bir seyi kabul.etmem mumkun degil.

haklısınız ozaman ama neden selsefil olduk dedi peki

sersefil olacak kadar durumları kötüyse maddi olarak yardımda bulunabilirsiniz. ama aynı evde yaşamaya tabii ki yanaşmayın, maddi yardımda bulunup ne siz düzeninizi bozun, ne de bizden bunu isteyin diyebilir eşiniz
Maddi durumlari gayet iyi ama surekli mizmizlaniyorlar. Bizi bir cesit banka olarak goruyorlar. Her ay bir miktar para gonderiyor esim.

Peki sersefillik dedikleri ne oluyor borçları falan mı var?

Eşinize her konusu acildiginda " bu durumun imkansiz olduğunu sen de biliyorsun dimi askim".diye diye beynine kaziyarak bu konunun tartisilmasina acilmasina acabasina bile müsaade etmemelisiniz

maddı durumları ıyı olduguna gore dememkkı manevı anlamda bırseyler beklıyorlar
yaslılarsa eger sızden hızmet beklıyırlar bence
sızın evde kalıp sende onlara hızmet edeceksın yemeklerını falan yapacaksın ıste ıstedıklerı bu bence

bencede esınız sen ne dıyorsun falan demedıkce sız konuyu acmayın ters teper
durabılırsenız tabı ben pek duramam da akıl verıyorum ıste !

pekı esınız telefonu kapatınca bu konu hakkında bıse dedı mı sıze?
sız hoparlor falan mı acıktı tamı tamına bu sekılde nasıl duydunuz ?

Maddi durumlari gayet iyi ama surekli mizmizlaniyorlar. Bizi bir cesit banka olarak goruyorlar. Her ay bir miktar para gonderiyor esim.
allah Allah eeee dertleri ne peki niye oluyorlarmış? acaba bilmediğiniz bi giderleri falan mı var? maddi yardımda da bulunuyormuşsunuz

sizin aileniz gelse eşiniz istemez muhtemelen.
yani ben kendi ailemle bile uzun süre bir arada duramam.
tavrınız net olmalı, kimse sizden yüz bulamamalı.

Konuyu çok hoş anlatmışsınız. Eşiniz gereken cevabı vermiş daha fazla ısrarcı olurlarsa eşinizle konuşursunuz bu konuyu şimdilik sorun yok eşiniz cevap verdiği için.

Kizlar bunlar hep ogullari memur olsun da onlara omur boyu baksin diye beklemisler. Tayin nereye cikarsa cumbur cemaat oraya gitmeyi dusunmusler. Durumlari asla kotu degil. Bizden cok gelirleri var. Buna ragmen kayinpeder maasi cukkaliyor sonra da duygu somurusu yapiyor. Simdiye kadar binlerce tl gonderdik. Doymak bir yana dursun gondermeyince trip atiyorlar. Onlarin hayallerindeki gelin degilim. Hep ezik korkak sinmis bir gelin istediler. Ziyarete geldiklerinde bile uzerimde baski kurmaya calisiyorlar. Onlarla asla ayni evi paylasamam.

Kaldi ki ben uniwe hazirlaniyorum. Bunu duyarlarsa beni engellemek icin herseyi yapacaklar.

Yaşı kaç bilmiyorum ama tek olsa kendine bakamayacak gibi olsa anlayacağım çünkü benim de bir babam var (60 yaşında) annem sizlere ömür.

Sizin k.pederiniz yalnız olmadığına göre sorun yok, taviz vermeyin, verdirmeyin..

uuu konu ciddi eşine tavrını açıkca belli et sakın kabude etme tüm özel hayatın kalkar ev üstüne ev olmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…