- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
-
- Konu Sahibi afra tafra
Off kizlar guldugume bakmayin. Sinirden ellerim titriyo. Hemen konuya geceyim. Kayinpeder esimi aradi konusma aynen soyle
selam sabah hava su muhabbeti... -oglum bizim sehre tayin istesenize. Biz burada sersefil olduk
-baba benim gorev yerim, hayatim, duzenim burada. Oralara gelme gibi bir niyetim yok.
-homur homur homur(kayinpeder burada homurdaniyor.)
E ozaman biz gelelim yanina
-baba burasi pahali bir sehir. Nasil gecineceksiniz aylik bin tl kira verecekseniz buyrun gelin.
- ne kirasi? Sizin evde beraber yasayacagiz!!!!!!( Burada ben error verdim)
-ehi ehi. Baba boyle bisey mumkun degil. Bizim ne zaman nereye gidecegimiz belli degil. Gevele gevele gevele...
Kizlar konusma asagi yukari boyle oldu. Esim her ne kadar yuz vermemis olsa da evime hayatima goz koyan bir adet es ailesi var. Esimin yarin obur gun bu fikre alisip sicak bakmasindan korkuyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sizin o ferhundeyi kiskandiran, fatmagulun yengesini utandiran, nuri alcoya bir gazoz actiran fikierinize ihtiyacim var(
Kizlar oncelikle tesekkur ediyorum yorumlar icin. Sorulari cevaplayayim. kayinpederin geliri bizden cok. Onu belirteyim once. Ben calismiyorum ama unive hazirlaniyorum. Yani evde kalmayacagim. Kaldi ki boyle bir seyi kabul.etmem mumkun degil.
Maddi durumlari gayet iyi ama surekli mizmizlaniyorlar. Bizi bir cesit banka olarak goruyorlar. Her ay bir miktar para gonderiyor esim.sersefil olacak kadar durumları kötüyse maddi olarak yardımda bulunabilirsiniz. ama aynı evde yaşamaya tabii ki yanaşmayın, maddi yardımda bulunup ne siz düzeninizi bozun, ne de bizden bunu isteyin diyebilir eşiniz
Peki sersefillik dedikleri ne oluyor borçları falan mı var?Kizlar oncelikle tesekkur ediyorum yorumlar icin. Sorulari cevaplayayim. kayinpederin geliri bizden cok. Onu belirteyim once. Ben calismiyorum ama unive hazirlaniyorum. Yani evde kalmayacagim. Kaldi ki boyle bir seyi kabul.etmem mumkun degil.
Off kizlar guldugume bakmayin. Sinirden ellerim titriyo. Hemen konuya geceyim. Kayinpeder esimi aradi konusma aynen soyle
selam sabah hava su muhabbeti... -oglum bizim sehre tayin istesenize. Biz burada sersefil olduk
-baba benim gorev yerim, hayatim, duzenim burada. Oralara gelme gibi bir niyetim yok.
-homur homur homur(kayinpeder burada homurdaniyor.)
E ozaman biz gelelim yanina
-baba burasi pahali bir sehir. Nasil gecineceksiniz aylik bin tl kira verecekseniz buyrun gelin.
- ne kirasi? Sizin evde beraber yasayacagiz!!!!!!( Burada ben error verdim)
-ehi ehi. Baba boyle bisey mumkun degil. Bizim ne zaman nereye gidecegimiz belli degil. Gevele gevele gevele...
Kizlar konusma asagi yukari boyle oldu. Esim her ne kadar yuz vermemis olsa da evime hayatima goz koyan bir adet es ailesi var. Esimin yarin obur gun bu fikre alisip sicak bakmasindan korkuyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sizin o ferhundeyi kiskandiran, fatmagulun yengesini utandiran, nuri alcoya bir gazoz actiran fikierinize ihtiyacim var(
Başka çocukları var mı? Eşinize çok düşkünler sanırımMaddi durumlari gayet iyi ama surekli mizmizlaniyorlar. Bizi bir cesit banka olarak goruyorlar. Her ay bir miktar para gonderiyor esim.
allah Allah eeee dertleri ne peki niye oluyorlarmış? acaba bilmediğiniz bi giderleri falan mı var? maddi yardımda da bulunuyormuşsunuzMaddi durumlari gayet iyi ama surekli mizmizlaniyorlar. Bizi bir cesit banka olarak goruyorlar. Her ay bir miktar para gonderiyor esim.