- Konu Sahibi afra tafra
Olayin sokuyla pek bir tepki verememistim ama baktim bunlarin yasam tarzlari otlanmak uzerine kurulu ben de cephemi aldim. Halbuki istedigim kendi evimde cocugumla esimle rizkimi yiyp normal bir hayat yasamak. Cok sey degil ki.
seninkiler düğünde yardım ettiler mi bari.benim hiç biri yok.kv bi yorgan verdi sadece oğluna.
takılcak bilezikleri bile eşim kredi çekerek aldı.öyle adet falan da uygulatmadım..birde farklı şehirlerde yaşadıkları için eşim düğünde uçakla gelmeleri için yol paralarını bile çekti (1000 tl den fazla tutmuştur) daha bilmediğim neler yapmıştır düğün ve eşya masrafları için kredi çektiği parayla.. şimdi öyle o borcu ödüyoruz....haybeye kredi ödüyoruz.millet ev,araba kredi öder..benim annem dul başına hem çeyizlerimi hem de bir miktar para verdi bunlar bi oğlanı evlendiremiyolar o da yetmiyormuş ki her fırsatta para sömürmeye çalışıyolar.maddi olayları geçtim birde düğünüm zamanında yaptıkları hareketler artık onlara karşı gardı almamı sağladı şimdi mesafeliyim arada anne babasını hatır sormak ararım o kadar...5 aydır hiç bi şekilde görüşmediğim görümcem bunca olan bitenden sonra şimdi okulu tatil diye beni aramaya başladı.bense altında evime gelmeye çalışıcak abisi giydirip tozduracak tabi evimde kalabilmesi içinde heralde benle iyi olması gerekir şimdi bana yol yaptığını düşünüyorum.ama mesafemi koruyorum ne kadar baş edebilceksem