ya sen gel, ya beni de al diyen kayinpeder:)

afra tafra

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
1.077
1.361
Off kizlar guldugume bakmayin. Sinirden ellerim titriyo. Hemen konuya geceyim. Kayinpeder esimi aradi konusma aynen soyle
selam sabah hava su muhabbeti... -oglum bizim sehre tayin istesenize. Biz burada sersefil olduk
-baba benim gorev yerim, hayatim, duzenim burada. Oralara gelme gibi bir niyetim yok.
-homur homur homur(kayinpeder burada homurdaniyor.)
E ozaman biz gelelim yanina
-baba burasi pahali bir sehir. Nasil gecineceksiniz aylik bin tl kira verecekseniz buyrun gelin.
- ne kirasi? Sizin evde beraber yasayacagiz!!!!!!( Burada ben error verdim)
-ehi ehi. Baba boyle bisey mumkun degil. Bizim ne zaman nereye gidecegimiz belli degil. Gevele gevele gevele...

Kizlar konusma asagi yukari boyle oldu. Esim her ne kadar yuz vermemis olsa da evime hayatima goz koyan bir adet es ailesi var. Esimin yarin obur gun bu fikre alisip sicak bakmasindan korkuyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sizin o ferhundeyi kiskandiran, fatmagulun yengesini utandiran, nuri alcoya bir gazoz actiran fikierinize ihtiyacim var(

not: kayinpederin sersefil lafina takilan arkadaslar olmus. Bu insanin geliri bizden fazla ve buna ragmen her daim esim para gonderiyor. Bu kelime tamamen acindirma, somurme amacli kullanilmistir.

Son düzenleme:
taviz vermeyeceksin hiç bir zaman
hangi devirde yaşıyoruz yaaa
hastalık v.s. olmadıktan sonra sonuna kadar karşı olduğum olay

Eşiniz gereken cevabı vermiş düşüncesinin değişeceğini sanmıyorum. Siz bu konuyu pek gündeme getirmeyin.
Annesini babasını kötüleyerek değilde daha yumuşak cümlelerle rahat edemeyeceğinizi söylersiniz konu açılınca.

Çok şeker yazmışsınız.

Sanmam eşinizin fikir değiştireceğini. Kaç yaşında ki kayınpeder?

Eşiniz zaten olmaz demiş ki

belli ki "bize bak" diyecekler maddi olarak...

eşine baştan çok net tavrını koyman gerekiyor.
laf aralarında falan asla böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini anlatman lazım.

niye sersefil oluyorlarmış, maddi olarak çok mu sıkıntıdalar?

Valla hic uyanik degilim ben. Ya iyiyimdir ya kotu keske azcik fena olaydim. Ben bisi diyemicem

ay kusura bakmayın konunun kapanışı çok iyi olmuş, konunuza gelince eşin rest çektiyse zamana bırakın ve arkanıza yaslanıp rahatlayın

ikiniz de çalışıyorsanız biz yokken burada boğulursunuz gibi şeyler söyleyin. İş için burada yaşamaya mecburuz gibi şeyler.

Maddi destek olsanız biraz.Belki gerçekten zor durumdalardır. Yazık üzüldüm. Kötü niyetli değiller bence

sakın oralı bile olma ev ev üstüne olurmu kayın pedere kim akıl vermiş acaba git oglunla kal diye.

eşin bu konuyu acarsa konuyu kapat duymamazlıktan gel. ne len bu aaaaaaaaaaaa

Eşinizi taktir ettim vallahi..
Süper cevap vermiş ailesine

Ben de cok merak ettim, ne diye sersefil olmuslar?
Acindirma politikasi mi yoksa gercekten durumlari kotu mu?
Ben de istemezdim ev ev ustune olmasini. Herkes kendi evinde mutlu olmayi bilcek.

Sefsefil olduk demelerine taktım ben, belki zor durumdalar. Maddi destek olsanız keşke. Yaşlılardır gönüllerini almak lazım. Üzüldüm öyle demelerine.

sersefil olacak kadar durumları kötüyse maddi olarak yardımda bulunabilirsiniz. ama aynı evde yaşamaya tabii ki yanaşmayın, maddi yardımda bulunup ne siz düzeninizi bozun, ne de bizden bunu isteyin diyebilir eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…