ya sen gel, ya beni de al diyen kayinpeder:)

Olayin sokuyla pek bir tepki verememistim ama baktim bunlarin yasam tarzlari otlanmak uzerine kurulu ben de cephemi aldim. Halbuki istedigim kendi evimde cocugumla esimle rizkimi yiyp normal bir hayat yasamak. Cok sey degil ki.

seninkiler düğünde yardım ettiler mi bari.benim hiç biri yok.kv bi yorgan verdi sadece oğluna.
takılcak bilezikleri bile eşim kredi çekerek aldı.öyle adet falan da uygulatmadım..birde farklı şehirlerde yaşadıkları için eşim düğünde uçakla gelmeleri için yol paralarını bile çekti (1000 tl den fazla tutmuştur) daha bilmediğim neler yapmıştır düğün ve eşya masrafları için kredi çektiği parayla.. şimdi öyle o borcu ödüyoruz....haybeye kredi ödüyoruz.millet ev,araba kredi öder..benim annem dul başına hem çeyizlerimi hem de bir miktar para verdi bunlar bi oğlanı evlendiremiyolar o da yetmiyormuş ki her fırsatta para sömürmeye çalışıyolar.maddi olayları geçtim birde düğünüm zamanında yaptıkları hareketler artık onlara karşı gardı almamı sağladı şimdi mesafeliyim arada anne babasını hatır sormak ararım o kadar...5 aydır hiç bi şekilde görüşmediğim görümcem bunca olan bitenden sonra şimdi okulu tatil diye beni aramaya başladı.bense altında evime gelmeye çalışıcak abisi giydirip tozduracak tabi evimde kalabilmesi içinde heralde benle iyi olması gerekir şimdi bana yol yaptığını düşünüyorum.ama mesafemi koruyorum ne kadar baş edebilceksem

Yani sen kocanın ailesini istemiyoooormusunnnn Bide kocanı kandırıp onu dolduruşa getirip ailesinden koparacaksın..Ben böyle anladım. İşin şakası Yahu konuyu amma saptıranlar var burda merhamet taslayıp kendi hayatlarında nasıl olduklarını çok merak ediyorum...Ben bu konuda abes bir durum niye göremedim yoksa bende vicdansızmıyım??? Hatun derdini paylaşmış (ki bu gerçekten konu açılması için geçerli bir sebep) ve birde gayette üsturuplu bir gelin neden hemen kötü bir insanmış gibi lanse ediyorsunuz..Keşke Peygamberimizin iyiliğine ve sabrına sahip olabilseydik ama kimsenin artık o kadar sabırlı olabileceğini düşünmüyorum, kusura bakmayın ama eleştirende o kadar iyi olamaz..

Eve dugune bir katkilari olmadi. Altinlari aldilar ama dugunden sonra geri aliriz diye dusunmusler. Cok istediler de vermedim. Ya ben bana faydalari olsun istemiyorum ki. Bir cop bile vermesinler. Bunlar veren degil alan taraf konumundalar. Ona bile bir yere kadar tahammul edilir de ayni ev fikri olacak is degil.
Bu es ailesi sorunu dunya dondukce devam edecek gibi.

bende zerre bir çöplerini istemiyorum.sadece dokunmasınlar bize.aynen dediğin gibi sürecek herzaman tek çözüm mesafeyi korucan.millet çocuğu mutlu olsun diye uğraşır.bunlarsa nasıl faydalansak...

Eğer bir hastalık düşkünlük soz konusu değilse asla kabul etme sonra afedersin b.ku cikar mesafe herzaman iyidir rahat olamazsın istediğin gibi yatamaz kalkamazsin zor olur boşuna hem esinle hem ailesiyle aran açılır.

pekı esınız telefonu kapattıktan sonra sıze bıse dedı mı
sıze bır yorum yaptı mı
Ben bunlari hoparlorden duydum. Esimin bir huyu da isine gelmeyen seylerin konusunu bile acmaz. O an baban ne demek istedi gibi seyler sordum ama uzatmadim. İnada bindirmesinden korktum.

bende zerre bir çöplerini istemiyorum.sadece dokunmasınlar bize.aynen dediğin gibi sürecek herzaman tek çözüm mesafeyi korucan.millet çocuğu mutlu olsun diye uğraşır.bunlarsa nasıl faydalansak...
Aynen oyle. Bu tur evlatlara da uzuluyor insan. Yillarca disarda oku. Kimsenin umrunda olma.isini gucunu eline alinca yakana yapissinlar. Kabullenmek zor olsa gerek.

Aynen oyle. Bu tur evlatlara da uzuluyor insan. Yillarca disarda oku. Kimsenin umrunda olma.isini gucunu eline alinca yakana yapissinlar. Kabullenmek zor olsa gerek.

valla kocalarımız bunun hiç farkında değiller ama aileleri diye konduramıyorlar sanırım.bu nasıl değerlendiriyolar onu da çok merak ediyorum...

Ben bunlari hoparlorden duydum. Esimin bir huyu da isine gelmeyen seylerin konusunu bile acmaz. O an baban ne demek istedi gibi seyler sordum ama uzatmadim. İnada bindirmesinden korktum.
aynen benım esım de ole ne düşündüğünü ben asla bilemem
ama o telefonda cevabı vermıs
b yonden tehlıkede degılsınız
ama fırsatını bulursanız kı bulmaya calısın sızde bunu asla kabul etmeyecegınızı belırtın sızınde ıstemedıgınızı bır guzel anlasın esınız

Huyumu suyumu birazcik biliyorsa asla kabul etmeyecegimi bilir. Ama dedigin gibi hatirlatmakda fayda var.

Ama onceden hatirladigim kadariyla, esinizi bogazina kadar borca sokup kilini kipirdatmadiginizi yazmistiniz bazi mesajlarinizda. Sanirim ev ve araba borcu oduyordunuz deyil mi ?
Simdi de burda konu sahibini ayipliyorsunuz. Siz memursunuz cok guzel, ama sadece kadin eve para getirince mi giki cikabilir kendi kurdugu yuva hakkinda ?

Anladigim kadariyla konu sahibi de kendi yapmis herseyini evlendikten sonra.

Siz memursunuz cok guzel, konu sahibi calismiyor diye acliktan agzi mi kokmak zorunda ? Esi zaten maasinin buyuk kismini yolluyor, ailesinin ihtiyaci olmamasina ragmen. Cocuklarinin gelecegini zerre dusunmuyor, ya da disundurtulmuyor.
Cunku aciktan para isteyen ( ki ihtiyaclari yokmus, ve iki maaslari varmis) bir ailesi var.

Ve bayanin tek soyledigi asla ayni evde yasamam.
Ve hakaret gibi bir kelime de kullanmamis bunca seye ragmen.

Bence biraz insafli olun.

Kendileri eslerinin ailesine kurus yedirmiyorlar bence. Cani yanan boyle rahat rahat atip tutamaz.

Amaaan boş laflar.
O ailesine bakmak zorunda da siz ağaç kovuğundan mı çıktınız? Herkesi evinize toplayın o zaman, ne anladım böyle evlilikten.
İhtiyaç olur amenna ama burada ihtiyaç göremiyorum.

Amaaan boş laflar.
O ailesine bakmak zorunda da siz ağaç kovuğundan mı çıktınız? Herkesi evinize toplayın o zaman, ne anladım böyle evlilikten.
İhtiyaç olur amenna ama burada ihtiyaç göremiyorum.
Yok kesinlikle ihtiyac yok. İpleri eline almak isteyen kiskanc ve fazla zeki bir kayinpeder var. İhtiyac olsa dedigin gibi amenna ama bu durumda beni daha fazla somurmelerine izin veremem.

Yok kesinlikle ihtiyac yok. İpleri eline almak isteyen kiskanc ve fazla zeki bir kayinpeder var. İhtiyac olsa dedigin gibi amenna ama bu durumda beni daha fazla somurmelerine izin veremem.
Bir de açık açık sizde kalacağız demeleri ilginç, neyse ki oğulları gereken cevabı vermiş. Benim eşim olsa diyemez asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…