Ya peki siz?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar bundan bır hafta once sevgılımın bana gonderdıgı bır rar dosyası ıcınde eskı pc sınden yenısıne gecerken kaydettıgı sohbet gunluklerı dosyası da başka bır seyı gonderırken bana geldi...
Ve bende kendime hakim olamayarak maalesef okudum, yaptığımın yanlış birşey olduğunu biliyorum :kedi::sinifsinif:
Bu konusmalar benle tanışmadan oncekı donem ve ılıskımızın başladığı ayda en yakın arkadaşları ile olan konuşmaları...

Bir dönem duygusal hayatında çok dengesiz davrandığını çok yanlış seçimler yaptığını sonradan bu halınden bezip birşeyleri düzeltmek istediği dönem karşısına benm çıktığımı söylemişti.

Konuşmalarında benım onu en yakın arkadasları kadar tanıyacak kadar olay konuşma ve bir sürü şey var," zaafları neler? geçmişındekı kızlara karşı olan duyguları, ılıskılerının bıtme nedenleri, onun bır ılıskıdekı zaafı, egosuna yenık dustugu şeyler , başta benım ıcın ne dusunmus bana karşı nasıl değişmiş , aşka genel olarak bakış açısı sevgi "bunlar ıle ılgılı dusuncelerı ve olan olaylar hepsi apaçık yazıyor, gecmıstekı ılıskılerı ıle ılgılı bazı olaylarını anlatmıştı bız arkadasken ve sevgılı ıken ama bu kadar ayrıntılı yada bı kankası ıle paylasır gıbı degıl tabı, gecmıstekı bı sevgılısı ıle evlenme muhabbetlerı gecmiş mesela ama sonradan bı olay olmus sogumus ve ayrılmıs, ya bıze de bole olursa benlede cıddıyet ıstıo ama tak dıye sogursa dıye dusunuyorum

Sorun şu ki ben bazı seylerde gecmıstekı sevgılılerı ıle bızım ılıskımızdekı olayları karsılastırıorum: gecmıste baska bı sevgılısını kolay yutulmaz bıseyde affetmıs sonra affettıgı ıcın pısman olmus mesela bende şimdi bende ılıskımızde bazı olaylarda bana nıye kızıyor& madem o kızı affetmıs benımkını sorun bıle etmemesı gerekıyor dıye kıyas yapıyorum ,

bazı seylerde onun gecmıs ılıskılerını dusunuyorum, yanı bugune bızım yasadıgımız ılıskıden cok gecmıste eskı ılıskılerınde bir tur yapıyorum anlayacağınız...
Oda sebepsız cıkardıgım huysuzlukları anlamıyor haliyle, mesela konuşmasında kankasına duzgun bı ılıskı ıle mutlu olmak ıstedıgını bu sacmalıklardan yoruldugunu soylemiş, sımdı ben paranoya yapıyorum bızım ılıskımızde cok buyuk sorunlar cıkmadıgı ıcın benle mutlu benı bı kalıba soktuda bole hersey yolunda dıye dusunuyor ondan su an ayrılık gelmıyor aklına, sevgısınden once huzurlu oldugu ıcın mı devam edıyor dıye kendımı yıyorum, onun olan duygusunu goremıorum ve bazen hakkını yıyorum

Bunlardan nasıl kurtulacagım bır kere okudum ama tek bır kelıme bıle cıkmıyor aklımdan , pcden ılk okudugum an sildim çoktan ama beynıme işlemiş, böyle böyle de diyemem ona , o kadar pısmanım kı okuduguma , ama bı yandan o hallerıne rağmen sımdı ona ınanabıldiğim için bu sefer kendımı sucluyorum sanada boyle yapacak dıyorum:gitme:
hem gecmıste hemde gelecekteyım bı şu ana odaklanamadım:S

Son düzenleme:
valla o kadar karışık yazmışsınki canım anladıgım kadarıyla cevap vereym sana onu okumanın hata oldugunu kendin alnamış ve pişman olmuşsun bu çok guzel bişey tebrik ediyorum seni bu konuda..ama bak ne guzel o kendini eski kabugundan sıyırıp yenı kabuguna burukmek istiyor ve senınle ciddiyet düşünüyomuş işte ne guzel.. bı kızdan bahsetmiş ciddi düşünürken bi anda sogumuşi, o kız akıllı olsaydıda çocugu elinden kaçırmasaymış..sen kendini yaşa tatlım kendin neysen o ol düşüncelerinde geçmişini düşünme sevgilinin..hangi biriimiz ne kdar temiziz geçmişimizde?hangimiz neadar sütten çıkmış ak kaşıgız?hepimiz şuanki sevdiğimizle mutlu bi gelecek düşünmüyormuyuz?kim geçmişini düşünüyorki eger zateen onu sevsek geçiş demeyiz o kişiye hala onunla devam ederdik dimi?o yusden hiç sorun yapma ben ce canım çocukta bilmiyormuş bak senın kaprisleriinin sebebini bilse nekdar üzülür senınböyle bişeyi sorun ettiğine.. bırak herşeyi ve sevgini doya doya yaşa..

evet canım haklısın , duzelttım sımdı sana zahmet okursan sevınırım
bır an olayın etkısı ıle karısık yazmısım su an tekrar duzelttım
ama yınede yılmayıp okudugun ve yorum yaptıgın ıcın tesekkurler
evet hangımız oyleyız sutten cıkmayız dogrusun
ama bu kadar herseyı cok net bır sekılde bılınce ınsan bır garıp oluyor
herseyı bılmemek gerekıyor sanırım
ben o okudugum seylerı sonsuza kadar unutmak ıstıyorum

Pırlantacım;
seni severim bilirsin..
Sadece sevgime dayanarak bişiy söylemek istiyorum müsade edersen.. Kırılırsan affet lütfen..:çok üzgünüm:
Sen bu adamı ve ilişkinizi biraz fazla didiklemiyor musun? Yani buradan bakınca öyle görünüyor.. İşin var,ailen var,eminim arkadaş çevren de var,inanıyorum çok da güzel kızsın.. İlişkinizi biraz rahat bıraksan. Kendine ve kendi çevrene yönelsen çok daha güzel olmaz mı?
Kafanda sürekli kura kura o nasıl oldu,bu neden böyleydi diye diye aklını daha da karıştırıyorsun..fisfisfis
Rahat ol biraz..
Nasipten öte köy yok ki canım..

Cok sansliymissin canim ya

Herkese nasip olmaz, sevgilinin "özel" dosyalarina göz atmak...

canım dedıgım gıbı rar dosyasından cıkmıstı, konunun tarıhıne baktım da tam bır sene olmus
bence şanssızım ustelık bu sanssızlıgı basıma ben cagırdım
sevgılınızın gecmısını cok ayrıntı ıle bılmek hıc ıyı bır şey değil, insanı cok kötü etkiliyor

Laale öncelikle içten yorumun için sağol:1hug:
Emin ol kırılmadım bu bir sene önceki konuymuş, geçen mayıs ayında bu haziranın başında bile hala bir şeylere takabildim, bu kadar olmasa da
ben kendimden ilişkimden yoruldum
şu an sevgilim iş gezisinden dolayı şehir dışında bana görüşmemek , kendi hayatımı yaşamak öyle bir iyi geldi ki nefes aldığımı hissettim , nerdeyse özlemedım bile diyebilirim o derece
Evet canım şükür, şikayetçide olsam bir işim var , eve geldiğimde kapımı açacak bir ailem var,arkadaş çevrem var
ama sevgilimi dediğin gibi çok ön plana almıştım,kendime doğru düzgün vakit bile ayıramadığımı farkettim
bazı şeyleri ihmal etmişim, kendimi paranoyalarımla yorup yaşlandırmışım bunu anladım
o da niye özledim krizlerine girmediğimi merak ettiğine eminim laf vuruyor sürekli anlamamazlığa geliyorum
herkese tavsıyem ne ılişkilerini nede karsıdakı ınsanın gecmısını çok derin didiklemeyin
hem kendinize güveninizi kaybediyorsunuz- etrafımda birkaç kişi var benimle ilgilenen ama benim takıntım sevgilimin ilgisi
ondada bu yüzden kaybetme korkusu yoktu

Kime diyorsun tatlim, sirf bu yüzden iliskimi bitirdim, gecmiste yasamis oldugu olaylardan dolayi...

Birde oda akrepti , bunlar burclari kadar varlar yaaa kaydirigubbakcemile

Desene Lale sen aşık mısın diye???:ecrin_bebek:
1 sene öncesine nereden gittiysem...alsanaalsanasmile
Neyse bu sene toparlanmışsın,çok sevindim..
Çok öptüm...Şeniz

Desene Lale sen aşık mısın diye???:ecrin_bebek:
1 sene öncesine nereden gittiysem...alsanaalsanasmile
Neyse bu sene toparlanmışsın,çok sevindim..
Çok öptüm...Şeniz

canım ama ozaman ılk okudugumda açmıştım konuyu daha bir ay öncesine kadar bu okuduklarımdan etkilendiğim için bile sorunlar vardı
artık dediğim gibi halim kalmadı
bu yuzden paranoyalarımı bıraktım
kendımden yoruldum cunku
umarım bı daha o moda gırmem
kendıme guvenmek mutlu olmak ıstıyorum
cok saol tatlımma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…