- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- Konu Sahibi hedef 2016
okudum kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum
her zaman moralli olunamıyoki karmakarışık bi ruh halindeyim, sende hamilelik takvimi yapmışsınşu mutsuz profilini kaldır ya biraz moralli ol canım .. Bu iş te önemli olan moral takma kafanı olacak olursa olur olmazsa olmaz..Kendini yıpratma
her zaman moralli olunamıyoki karmakarışık bi ruh halindeyim, sende hamilelik takvimi yapmışsın
sorunları ne ablanla abinin, oğluda tedaviylemi oldu.bak benim abim 25 yıllık evli çocuğu olmadı Allah nasip etmedi..
ablam 16 sene çocuğu olmadı..evlatlık için başvurdu sonra hamile olduğunu öğrendi..sonra kızı olacaktı karnın da 8 aylıkken öldü..zeynep kamil hastanesinde akşam 5 de girdi sabah 10 da ölü bebeği doğurdu.. Gittik odasına doğum yapanların yanına koymuşlar köşe de yatakta ağlıyordu bir başına.. ben her çocuk kıyafeti gördüğümüz mağazanın önünden geçirmez dikkatini başka yöne çevirirdim..2 sene sonra oğlu oldu 38 yaşında ablam oğlu şimdi 2 yaşında..
sorunları ne ablanla abinin, oğluda tedaviylemi oldu.
ablan bi evlat sahibi olmuş ama, abin ve gelininz ne haldedir
aminnnnnrabbim şu mubarek gönde kimin ne duası varsa kabul etsin inşallah