- 9 Nisan 2018
- 121
- 205
- 18
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
teşekkür ederim canım allah kabul etsinOlsun canım ben okudum senin yerine :)
Var bir dilegimiz duası: Allah'ım duama icabet eden tüm gönül dostlarımla birlikte benim de duamı kabul buyur lütfen Lâtif isminle kapına geldik. T Tatlianne20 'nin de evladını sağ salim kucağına almasını nasip et. Rabbim kapalı kapıları Sen açabilirsin, açları doyurmaya Senin kudretin yeter, zalimleri ancak Sen ıslah edebilirsin. Sen ki alemlerin tek rabbisin; Vehhâb, Alim, Kuddûs, Musavvir isimlerinin tecellisine ihtiyacım var Sen lûtfu seversin lûtuf buyur yarabbim. Amin. Allah hepinizden binlerce defa razı olsun:))
clbsirma 1.849
Hannaz 1.849 (okudu)
Selenofil 1.849 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 1.849 (okudu)
Var bir dilegimiz 1.849 (okudu)
Cuel 1.849
E Evvab 1.849
minis 1.849
@Mcze01 1.849 (okudu)
Canım 3 kişi kalmış bitirsinler de öyle başlayalım olur mu ?:)Kızlar devam etmiyor muyuz? Sıra bana gelmiş ben yazayım mı dua mı ?
Canım 3 kişi kalmış bitirsinler de öyle başlayalım olur mu ?:)
tmm canım okuyacağım 11 e kadarclbsirma 1.387
E Evvab 1.387
minis 1.387
@Hanimefendimelek 1.386
Hanımlar kalanları yeni arkadaşı da katarak paylaştırdım. Bugün 23.00 a kadar tamamlayalım lütfen. Sıradaki arkadaşımıza haksızlık olmasın bekletiyoruz
bildirim yapmamışım okumuştum oysa kiVar bir dilegimiz duası: Allah'ım duama icabet eden tüm gönül dostlarımla birlikte benim de duamı kabul buyur lütfen Lâtif isminle kapına geldik. T Tatlianne20 'nin de evladını sağ salim kucağına almasını nasip et. Rabbim kapalı kapıları Sen açabilirsin, açları doyurmaya Senin kudretin yeter, zalimleri ancak Sen ıslah edebilirsin. Sen ki alemlerin tek rabbisin; Vehhâb, Alim, Kuddûs, Musavvir isimlerinin tecellisine ihtiyacım var Sen lûtfu seversin lûtuf buyur yarabbim. Amin. Allah hepinizden binlerce defa razı olsun:))
clbsirma 1.849
Hannaz 1.849 (okudu)
Selenofil 1.849 (okudu)
Cuel 1.849 (okudu)
E Evvab 1.849
minis 1.849
@Mcze01 1.849 (okudu)
okudum canım allah kabul etsinVar bir dilegimiz duası: Allah'ım duama icabet eden tüm gönül dostlarımla birlikte benim de duamı kabul buyur lütfen Lâtif isminle kapına geldik. T Tatlianne20 'nin de evladını sağ salim kucağına almasını nasip et. Rabbim kapalı kapıları Sen açabilirsin, açları doyurmaya Senin kudretin yeter, zalimleri ancak Sen ıslah edebilirsin. Sen ki alemlerin tek rabbisin; Vehhâb, Alim, Kuddûs, Musavvir isimlerinin tecellisine ihtiyacım var Sen lûtfu seversin lûtuf buyur yarabbim. Amin. Allah hepinizden binlerce defa razı olsun:))
clbsirma 1.849 (okudu)
Hannaz 1.849 (okudu)
Selenofil 1.849 (okudu)
Cuel 1.849 (okudu)
E Evvab 1.849 (okudu)
minis 1.849 (okundu)
@Mcze01 1.849 (okudu)
@Hanimefendimelek (okudu)
Allah razı olsun hepimizden :)Cuel duanı paylaşır mısın canım okumayı başlatalım
Var bir dilegimiz duası: Allah'ım duama icabet eden tüm gönül dostlarımla birlikte benim de duamı kabul buyur lütfen Lâtif isminle kapına geldik. T Tatlianne20 'nin de evladını sağ salim kucağına almasını nasip et. Rabbim kapalı kapıları Sen açabilirsin, açları doyurmaya Senin kudretin yeter, zalimleri ancak Sen ıslah edebilirsin. Sen ki alemlerin tek rabbisin; Vehhâb, Alim, Kuddûs, Musavvir isimlerinin tecellisine ihtiyacım var Sen lûtfu seversin lûtuf buyur yarabbim. Amin. Allah hepinizden binlerce defa razı olsun:))
clbsirma 1.849 (okudu)
Hannaz 1.849 (okudu)
Selenofil 1.849 (okudu)
Cuel 1.849 (okudu)
E Evvab 1.849 (okudu)
minis 1.849 (okundu)
@Mcze01 1.849 (okudu)
@Hanimefendimelek (okudu)
Allah razı olsun hepimizden :)Cuel duanı paylaşır mısın canım okumayı başlatalım
başlıyorum kuzumTabi cnm yazarım. Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Ve inşallah yolum açık olsun.
Rabbim simddiden kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?