- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Arkadaşlar hayırlı geceler , çok özür diliyorum , inanın aksasın istemezdim benim yüzümden , Cuel hakkını helâl et , yarın bildirim yapıcam inşAllahVar bir dilegimiz .
Okudum Allah dualarını kabul eylesin arkadaşım inşallahCuel in duasi için sadece Hannaz kaldı. U umutsuzolmaz ın duası :Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.. Sevdiği kullarına yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın..
Evladımızı sağlıkla sıhhatle huzurla hayırla büyütebilmeyi nasip etsin.. Yuvamıza huzur afiyet versin.. Aminn..
Kendinize iyi bakın okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun..
clbsirma 1.664
Hannaz 1.664
Selenofil 1.664
Var bir dilegimiz kardeşi 1.664
Var bir dilegimiz 1.665
Cuel 1.664
@Umutsuz Olmaz __
minis 1.664
@Mcze01 1.664
@Hanimefendimelek 1.664
COLIN 1.664
canim umutsuz olmaz okumus cuel icinCuel in duasi için sadece Hannaz kaldı. U umutsuzolmaz ın duası :Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.. Sevdiği kullarına yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın..
Evladımızı sağlıkla sıhhatle huzurla hayırla büyütebilmeyi nasip etsin.. Yuvamıza huzur afiyet versin.. Aminn..
clbsirma 1.664
Hannaz 1.664
Selenofil 1.664
Var bir dilegimiz 1.665
Cuel 1.664
@Umutsuz Olmaz __
minis 1.664
@Mcze01 1.664
@Hanimefendimelek 1.664
COLIN 1.664
Arkadaşlar hayırlı geceler , çok özür diliyorum , inanın aksasın istemezdim benim yüzümden , Cuel hakkını helâl et , yarın bildirim yapıcam inşAllahVar bir dilegimiz .
Cuelin duasını okudum , inşAllah hayırlısıyla işini kurmayı nasib etsin amin .Cuel in duası: Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Rabbim yolumu Fettah ismi hürmetine açsın.Amin.
clbsirma 1.541 (okudu)
Hannaz 1.541
Selenofil 1.849 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 1.541 (okudu)
Var bir dilegimiz 1.541 (okudu)
Cuel 1.849 (okudu)
@Umutsuz Olmaz __
minis 1.849 (okudu)
@Mcze01 1.541 (okudu)
@Hanimefendimelek 1.849 (okudu)
COLIN 1.540 (okudu)
Umutsuz olmazın da duasını okudum Allah yuvasını huzur mutluluk versin selâmet versin inşAllah .Cuel in duasi için sadece Hannaz kaldı. U umutsuzolmaz ın duası :Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.. Sevdiği kullarına yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın..
clbsirma 1.664
Hannaz 1.664
Selenofil 1.664
Var bir dilegimiz 1.665
Cuel 1.664
@Umutsuz Olmaz __
minis 1.664
@Mcze01 1.664
@Hanimefendimelek 1.664
COLIN 1.664
Cuelin duasını okudum , inşAllah hayırlısıyla işini kurmayı nasib etsin amin .
Okudum Allah kabul etsin . Hepimizi selâmete çıkarsın inşAllah .Hannazcım helal olsun ne demek hepimizin işi çıkabilir. Bi sıkıntı yoktur umarım.
Amin canımAllah razı olsun kuzum. Amin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Ablasının minik kuşu okudum bi tanem çok sağol düşünmen içinCanım okuyamadiysan yardimci olalım
Benim yerime okur musun canım Allah razı olsun:)Merhaba eksiği olan var mı? Gruba katılamayacağım çünkü düzenli vakit ayırabileceğim zamanım yok ama şu an okuyasım var:) Eksiği olan varsa tamamlayabilirim, sevgiler..
merhaba tabiki:)Benim yerime okur musun canım Allah razı olsun:)
canim okudum umutsuz olmaza sanada okurum simdiU umutsuzolmaz [/USER] :Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.. Sevdiği kullarına yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın..Rabbim eşime merhamet ve hidayet ver...
Evladımızı sağlıkla sıhhatle huzurla hayırla büyütebilmeyi nasip et.. Yuvamıza huzur afiyet ver.. Aminn..
clbsirma 1.664
Hannaz 1.664 (okudu)
Selenofil 1.664
Var bir dilegimiz 1.665
Cuel 1.664
@Umutsuz Olmaz 1.664 (okudu)
minis 1.664
@Mcze01 1.664
@Hanimefendimelek 1.664 (okudu)
COLIN 1.664 (okudu)
Evet canım Allah kabul etsin:) senin de duan olsun dedim belki senin vesilenle kabul olacak :) Allah razı olsunmerhaba tabiki:)
teyit etmek için soruyorum 1665 tane umutsuzolmaz arkadaşımız için değil mi?
Canım benim Allah razı olsun Allah kabul etsin ben okurumcanim okudum umutsuz olmaza sanada okurum simdi
ne demek bi tanemAblasının minik kuşu okudum bi tanem çok sağol düşünmen için
amin canım ne demek sendende insAllahCanım benim Allah razı olsun Allah kabul etsin ben okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?