- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Cuel in duası: Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Rabbim yolumu Fettah ismi hürmetine açsın.Amin.
clbsirma 1.849
Hannaz 1.849
Selenofil 1.849 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 1.849
Var bir dilegimiz 1.849
Cuel 1.849
@Umutsuz Olmaz __
minis 1.849
C ChillOutt 1.849
@Hanimefendimelek 1.849
Tabii ki umutsuz olmazin sırası gelince duasını yapacağız
Yeni gördüm ve çok üzüldüminşallah tatlıya bağlanır mevzu..
clbsirma 1.387
@Umutsuz Olmaz 1.387
minis 1.387
@Hanimefendimelek 1.386
Hanımlar kalanları yeni arkadaşı da katarak paylaştırdım. Bugün 23.00 a kadar tamamlayalım lütfen. Sıradaki arkadaşımıza haksızlık olmasın bekletiyoruz
Buyur canım:)Okudum Allah kabul etsin
Arkadaşlar başka bir sistem önermek istiyorum.
Okudum Allah dualarını kabul eylesin canimCuel in duası: Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Rabbim yolumu Fettah ismi hürmetine açsın.Amin.
clbsirma 1.849
Hannaz 1.849
Selenofil 1.849 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 1.849
Var bir dilegimiz 1.849
Cuel 1.849
@Umutsuz Olmaz __
minis 1.849
C ChillOutt 1.849
@Hanimefendimelek 1.849
Tabii ki umutsuz olmazin sırası gelince duasını yapacağız
Yeni gördüm ve çok üzüldüminşallah tatlıya bağlanır mevzu..
Canım toplu olunca da herkes bireysel istiyor. Ya da çok görünüyor okuyamıyorÇalışıyorum , 1 ay a kadarda evleniyorum biiznillah akşamları evle ilgileniyorum.
Forumada işyerine geldiğimde girebiliyorum
Sadece öneride bulunmak istiyorum..
Mesela herkes duasını yazsın...Toplu şekilde dua edelim zikir sayımızda toplu olsun.Ve bir haftalık süre olsun.Kişi başına 2 bin değilde 20bin zikir olsun gibi.. ben yakalayamıyorumsonrada vicdan azabı çekiyorum
Cuel in duası: Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Rabbim yolumu Fettah ismi hürmetine açsın.Amin.
clbsirma 1.541
Hannaz 1.541
Selenofil 1.849 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 1.541 (okudu)
Var bir dilegimiz 1.541 (okudu)
Cuel 1.849 (okudu)
@Umutsuz Olmaz __
minis 1.849 (okudu)
C ChillOutt 1.541
@Hanimefendimelek 1.849 (okudu)
COLIN 1.540
Kesinlikle canımYavaş yavaş çoğalıyoruz ne kadar güzel. Ne kadar çok kişi dua ederse niyetlerimizin dualarımızın o kadar çabuk olacağına inanıyorum.
Kesinlikle canımben etkilerini yasamaya başladım bile şükürler olsun Allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?