- 9 Nisan 2018
- 121
- 205
- 18
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
teşekkür ederim canım allah kabul etsinOlsun canım ben okudum senin yerine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım allah kabul etsinOlsun canım ben okudum senin yerine :)
Var bir dilegimiz duası: Allah'ım duama icabet eden tüm gönül dostlarımla birlikte benim de duamı kabul buyur lütfen Lâtif isminle kapına geldik. T Tatlianne20 'nin de evladını sağ salim kucağına almasını nasip et. Rabbim kapalı kapıları Sen açabilirsin, açları doyurmaya Senin kudretin yeter, zalimleri ancak Sen ıslah edebilirsin. Sen ki alemlerin tek rabbisin; Vehhâb, Alim, Kuddûs, Musavvir isimlerinin tecellisine ihtiyacım var Sen lûtfu seversin lûtuf buyur yarabbim. Amin. Allah hepinizden binlerce defa razı olsun:))
clbsirma 1.849
Hannaz 1.849 (okudu)
Selenofil 1.849 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 1.849 (okudu)
Var bir dilegimiz 1.849 (okudu)
Cuel 1.849
E Evvab 1.849
minis 1.849
@Mcze01 1.849 (okudu)
Canım 3 kişi kalmış bitirsinler de öyle başlayalım olur mu ?:)Kızlar devam etmiyor muyuz? Sıra bana gelmiş ben yazayım mı dua mı ?
Canım 3 kişi kalmış bitirsinler de öyle başlayalım olur mu ?:)
tmm canım okuyacağım 11 e kadarclbsirma 1.387
E Evvab 1.387
minis 1.387
@Hanimefendimelek 1.386
Hanımlar kalanları yeni arkadaşı da katarak paylaştırdım. Bugün 23.00 a kadar tamamlayalım lütfen. Sıradaki arkadaşımıza haksızlık olmasın bekletiyoruz
bildirim yapmamışım okumuştum oysa kiVar bir dilegimiz duası: Allah'ım duama icabet eden tüm gönül dostlarımla birlikte benim de duamı kabul buyur lütfen Lâtif isminle kapına geldik. T Tatlianne20 'nin de evladını sağ salim kucağına almasını nasip et. Rabbim kapalı kapıları Sen açabilirsin, açları doyurmaya Senin kudretin yeter, zalimleri ancak Sen ıslah edebilirsin. Sen ki alemlerin tek rabbisin; Vehhâb, Alim, Kuddûs, Musavvir isimlerinin tecellisine ihtiyacım var Sen lûtfu seversin lûtuf buyur yarabbim. Amin. Allah hepinizden binlerce defa razı olsun:))
clbsirma 1.849
Hannaz 1.849 (okudu)
Selenofil 1.849 (okudu)
Cuel 1.849 (okudu)
E Evvab 1.849
minis 1.849
@Mcze01 1.849 (okudu)
okudum canım allah kabul etsinVar bir dilegimiz duası: Allah'ım duama icabet eden tüm gönül dostlarımla birlikte benim de duamı kabul buyur lütfen Lâtif isminle kapına geldik. T Tatlianne20 'nin de evladını sağ salim kucağına almasını nasip et. Rabbim kapalı kapıları Sen açabilirsin, açları doyurmaya Senin kudretin yeter, zalimleri ancak Sen ıslah edebilirsin. Sen ki alemlerin tek rabbisin; Vehhâb, Alim, Kuddûs, Musavvir isimlerinin tecellisine ihtiyacım var Sen lûtfu seversin lûtuf buyur yarabbim. Amin. Allah hepinizden binlerce defa razı olsun:))
clbsirma 1.849 (okudu)
Hannaz 1.849 (okudu)
Selenofil 1.849 (okudu)
Cuel 1.849 (okudu)
E Evvab 1.849 (okudu)
minis 1.849 (okundu)
@Mcze01 1.849 (okudu)
@Hanimefendimelek (okudu)
Allah razı olsun hepimizden :) Cuel duanı paylaşır mısın canım okumayı başlatalım
Var bir dilegimiz duası: Allah'ım duama icabet eden tüm gönül dostlarımla birlikte benim de duamı kabul buyur lütfen Lâtif isminle kapına geldik. T Tatlianne20 'nin de evladını sağ salim kucağına almasını nasip et. Rabbim kapalı kapıları Sen açabilirsin, açları doyurmaya Senin kudretin yeter, zalimleri ancak Sen ıslah edebilirsin. Sen ki alemlerin tek rabbisin; Vehhâb, Alim, Kuddûs, Musavvir isimlerinin tecellisine ihtiyacım var Sen lûtfu seversin lûtuf buyur yarabbim. Amin. Allah hepinizden binlerce defa razı olsun:))
clbsirma 1.849 (okudu)
Hannaz 1.849 (okudu)
Selenofil 1.849 (okudu)
Cuel 1.849 (okudu)
E Evvab 1.849 (okudu)
minis 1.849 (okundu)
@Mcze01 1.849 (okudu)
@Hanimefendimelek (okudu)
Allah razı olsun hepimizden :) Cuel duanı paylaşır mısın canım okumayı başlatalım
başlıyorum kuzumTabi cnm yazarım. Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Ve inşallah yolum açık olsun.
Rabbim simddiden kabul etsin