- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Evet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım
Ekliyorum canmBende katılmak isterim
İnşaallah kuzum herşey nasip .nasibimizde varsa katılım artarKatılım olursa baslatacagız arkadaslar ınsallah olurda sızlerde faydalanırsınız
7 kişi oldu canm
Yok cnm tospıg dıger gruba alındı ztn çiçekliböcekli de vazgectı snradan suan katılım 6 sende ıstersen yenı 7 oldu7 kişi oldu canm
Onu aslında 2 kişiyi okusak herkes ramazanda faydalansa daha iyi olacak20 kısı olursak yeter dıe dusunuyorum gunluk 12 bin gıbı bı rakam duser.. 2 gun zaman verırız herkes 2 gun de bitirir erken bıterse dıger kısıye gecerız.. Dıger grup 45 kısı baya uzun MoonfacedMom
Nasıl derrsen cnm ben uyarım sıze.. Katılım olsa bıraz daha..Onu aslında 2 kişiyi okusak herkes ramazanda faydalansa daha iyi olacak
Senin ilk grup için diyorum canm. Bunun ramazan içi olacağı meçhulNasıl derrsen cnm ben uyarım sıze.. Katılım olsa bıraz daha..
Haa pardon ya 2 defa teklıf ettım ıtıraz ettıler gordunuz.. Yıne teklıf edersem bu sfer linç yerım galıba ama hafta sonu 2 kısı okunabılır mantıklı en azından pazar gunu 2 kısı okunsun.. Yıne okuyamayanlara destek cıkılabılırSenin ilk grup için diyorum canm. Bunun ramazan içi olacağı meçhul