- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Amin canım hepimizin bekleyen herkesin duaları boş çıkmasın. En kısa zamanda mucizemizi yaşayalımRabbim o guzel kalbine tez zamanda evlat sevincini yasatsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimizin bekleyen herkesin duaları boş çıkmasın. En kısa zamanda mucizemizi yaşayalımRabbim o guzel kalbine tez zamanda evlat sevincini yasatsin
Insallah onumuzdeki ayda hamile olalimAmin canım hepimizin bekleyen herkesin duaları boş çıkmasın. En kısa zamanda mucizemizi yaşayalım
Kız yarına okuma yoktu ama neyse olsunGelincik ve zinciriye
Okudum..
Olum var kalım var .. Ben okudum niyetlere hakka girmeyim vebal aldim .. uyuyamam.. yarında sıradaki arkadaşlara okurum .. yarin duanın ne zaman tutacağı belli olmaz..Kız yarına okuma yoktu ama neyse olsun
Sizin gibi insanlarin altinda eziliyorumOlum var kalım var .. Ben okudum niyetlere hakka girmeyim vebal aldim .. uyuyamam.. yarında sıradaki arkadaşlara okurum .. yarin duanın ne zaman tutacağı belli olmaz..
Allah razı olsun cnmOlum var kalım var .. Ben okudum niyetlere hakka girmeyim vebal aldim .. uyuyamam.. yarında sıradaki arkadaşlara okurum .. yarin duanın ne zaman tutacağı belli olmaz..
Allah razı olsun canım bGelincik ve zinciriye
Okudum..
Okudum canım Allah kabul etsin6.GÜN ARKADASLARIMIZ
@GELİNCİK78 VE @ZİNCİRİYE
KIZLAR OKUMAYA BAŞLAYABILIRSINIZ
Bence bu ara çok yoğundun hem yönetici olmak hem okumalar yapmak yordu seni ondandır kuzum nasıl isterseniz ben varımKIZLAR BU HAFTAYIDA BITİRELIM BIRAZ ARA VERELİM OLURMU..?
CIDDEN BEN YA LATİFTE COK ZORLANIYORUM
YEMIN EDERIM ANLAMADIM SEBEBİNİ AMA ÇEKME DUSUNCESI BILE BANA AĞIRLIK VERİYOR SANKI.
GERCEKTEN ANLAMADIM YA
Belkıde bılmiyorum ama ya latife başladığım an müthiş bır ağırlık oluyor tarif edemiyorum burdan..Bence bu ara çok yoğundun hem yönetici olmak hem okumalar yapmak yordu seni ondandır kuzum nasıl isterseniz ben varım
Nazarda etmiş olabiliriz sana kuzum şuradan bir okuyayım sanaBelkıde bılmiyorum ama ya latife başladığım an müthiş bır ağırlık oluyor tarif edemiyorum burdan..
Başka esmada okuyabılırz yoksa 1 hafta bı ara verelim belkıde yorgunluktan da olabilir. Kendı kurduğum gruplar dısındada katıldıklarım oldu bırden yuklenınce agır gelmıste olabilir
Aynen canım inşallah belki sana fazla geliyordurKIZLAR BU HAFTAYIDA BITİRELIM BIRAZ ARA VERELİM OLURMU..?
CIDDEN BEN YA LATİFTE COK ZORLANIYORUM
YEMIN EDERIM ANLAMADIM SEBEBİNİ AMA ÇEKME DUSUNCESI BILE BANA AĞIRLIK VERİYOR SANKI.
GERCEKTEN ANLAMADIM YA
Canım yaaaaNazarda etmiş olabiliriz sana kuzum şuradan bir okuyayım sana
Gercekten ağır geldi... Ya fettahta hıc bı sıkıntı yok gozlerım gayet acık ferah ferah cekıyorumAynen canım inşallah belki sana fazla geliyordur