- 20 Ağustos 2019
- 1.314
- 1.862
- 43
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Bende fettah da oyleKIZLAR YA LATİF ÇEKERKEN MÜTHİŞ BIR AĞIRLIK ÇÖKÜYOR.. SİZDEDE OYLE Mİ?? .
Bende fettah da oyle
Evet ya fettah grubunda oldu bana da anlatılmaz..
Bazen oluyor ..
YA FETTAHTA HIC BOYLE BIRSEY OLMADI.. YA LATİFE BAŞLADIĞIM AN SANKI BİRŞEY BAŞIMA OTURMUS GİBİ BIR AĞIRLIK OLUYOR BENDEDE. SERSEM GİBİ OLUYORUM BİTİRDİKTEN SONRA NORMALE DONUYORUM AMA HAYIRLISIBana olmadı
Benimde öyle oluyor ya latifde ya cok ağırlık çöküyor üzerimeYA FETTAHTA HIC BOYLE BIRSEY OLMADI.. YA LATİFE BAŞLADIĞIM AN SANKI BİRŞEY BAŞIMA OTURMUS GİBİ BIR AĞIRLIK OLUYOR BENDEDE. SERSEM GİBİ OLUYORUM BİTİRDİKTEN SONRA NORMALE DONUYORUM AMA HAYIRLISI
Arastırdıgımda cok kuvveti ve enerjisi yuksek bır esma dıye yazıyor fakat hepsı de kuvvetli ve tesirli..Benimde öyle oluyor ya latifde ya cok ağırlık çöküyor üzerime
Kumbaramızda bırz bırıkmıs var yetıstıremezsen soyleKızlar ben bugün test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu haliyle akşam 9 a kadar yetiştirecem ama
10 a doğru bildirim yapsam olurmu kuzum bugünlük sadece kendim okurumda bazı durumlardan müsait olamadım bugünKumbaramızda bırz bırıkmıs var yetıstıremezsen soylebozma moralini Allah büyük..
Tamam cnm10 a doğru bildirim yapsam olurmu kuzum bugünlük sadece kendim okurumda bazı durumlardan müsait olamadım bugün
Saliha40 Life light
KIZLAR BİLDİRİM YAPMAYANLAR VAR YAPSINLAR INSALLAH HATIMINIZ TAMAM DIYE YAZACAĞIM..
BU ARADA 3. GÜN ARKADASLARA GECEBILIRSINIZZ KIZLAR
3. Gün arkadaslarımız...
mutlulukbenihicbirakma ve A arkadasimes
DUALARI ILK SAYFADA SABIT KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH ŞİMDİDEN
Canım okudum kusuruma bakmayın bu sefer böyle oldu hakkınızı helal edin Rabbim dualarınızı hayırlsı ile kabul etsin inşallah