ya kizlar bu dogalgaz faturasi fazla degil mi?

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Merhabalar hanimlar,
Yalnizca 2 oda yakiyorum evet sadece 2
Dereceside 2 de yani 1 de olursa soguya yakin oluyo 2 de cok sicak sayilmaz orta diyim
Ama fatura 126 tl geldi cok olduğunu dusunuyorum
Birde arkadasim evde dogalgaz vanalari var coklu onlari kapat bazilari yalnizca borulari isitiyormus petek yanmasa bile cok gelebilir dedi ama baktim 7-8 vana var hangi oda nerenin nerden bilicem sizler duydunuz mu bole bisiy..

Faturanın içinde sıcak su kullanımı da oluyor bazen..Ona dikkat ettin mi..Ama dediğin miktarlara fazla gerçekten.

Onu bunu bilmemde
4+1
Gece gündüz yanıyo 40 da bebeğim var cünkü
150 geldi ben acıp kapadıkca daha fazla geldiğini düşünüyorum sabitmi yanıyo

Onu bunu bilmemde
4+1
Gece gündüz yanıyo 40 da bebeğim var cünkü
150 geldi ben acıp kapadıkca daha fazla geldiğini düşünüyorum sabitmi yanıyo
Evet sabit yaniyo hic degistirmedim
Sicak suyuda cok acmiyoruz zaten 2 kisiyiz

benim 4 oda açık.gece gündüz 3 te çalışıyor.300 tl geldi.her ay ortalama 300 tl falan geliyo bize.

Allah allah 3+1 sürekli orta derecede yanıyor. 350 liradan aşağı geldiğini bilmem.

Orta derece kac oluyo mesela gecen kış 55 e cıktı bir ay full 450 geldi kar vardı derece arttıkca artar ben 35 40 arası yakarım

Bakalim bize ne kadar gelecek :)) suan mutfak ile oturma odasının petekleri açık toplamda 3 petek

Odaların petegini kapatmanın bir anlamı yokmuş yalnız. Defalarca tv de gösterildi zaten. O ısı boruya kadar gidiyormuş zaten. Eve gelen teknisyen aynı şeyi dedi. Sürekli açıp kapatmak da fazla enerji harcıyormuş.
Bize 200 e yakın geldi...

bir odam kapalı onun haricinde 2 oda salon ve mutfak yanıyor sadece akşam 7 civarı açıp sabaha kadar yanıyor 2 ya da 3 de soğukluğa göre değişiyor 78 geldi. sizin normal geldi bana

Bize de yüksek geliyo
Doğalgaz hepimizin ortak yarası sanırdım
Kimisi düşük geliyo bizim demiş, şaşırdım
İl il mi değişiyo anlamadım ki

Orta derece kac oluyo mesela gecen kış 55 e cıktı bir ay full 450 geldi kar vardı derece arttıkca artar ben 35 40 arası yakarım

A evet o ay bizde 480 ödedik. Evden eve farkediyor ya. Cephe falan.. Yalıtım da önemli. Annemler tüm evi yakıyolar. 2+1. Banyo koridor ne varsa yaniyo 100 lira civarı anca ödüyolar. Güney cephe çünkü yalıtım da var. En kısık ayarda yandığı için az geliyo demek ki. Hele hele eski oturduğum evde bi komsum vardı. Abartmıyorum tüm kış boyunca sadece 120 liralık gaz yaktığını bilirim. Kartlıydi istediği kadar yakıyodu ve evi sıcacıkti.

Daha cok petek yakarsam daha fazla gelmez mi

bizimkide 90 geldi bugün. 1 haftadır çok soğuk ve sürekli yanıyo ondan önce hep az az yandı. banada çok geldi.
bizim kombi sorunlu alt komşuya su akıtıyo, tesisatçıların keyfının gelip yapmasını bekliyoruz 10 gündür çok gelmesinde bununda nedeni olabilirmi ki

Aynen öyle
Oturduğum site yeni
Yalıtımıda cok iyi güney cephedeyim ve orta katlardayım 10. Katın 6 . Katında kenarda değil orda dairedeyim başkasının evi o ısıda belki soğuk olur ama bize yetiyo kısa kollarla geziyorum.
Evet soğudukca yükseltirim dereceyi oda fark ettiriyo zaten faturada

benim 2 oda yanıyo derece yok kademe var 1 den 6ya kadar 4 te yakıyorum gece konple kapatıyorum normal zamanda 20gelir faturam şuan 90 geldi

Bence iyi 126 tl. Biz bir ayın sadece ortalama toplam on gününü, sadece bir odayı, sadece ikinci kademede yaktığımızda bile
faturamız yüz tl den aşağı düşmüyor. Bir gariplik var bu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…