Evet sabit yaniyo hic degistirmedimOnu bunu bilmemde
4+1
Gece gündüz yanıyo 40 da bebeğim var cünkü
150 geldi ben acıp kapadıkca daha fazla geldiğini düşünüyorum sabitmi yanıyo
Allah allah 3+1 sürekli orta derecede yanıyor. 350 liradan aşağı geldiğini bilmem.Onu bunu bilmemde
4+1
Gece gündüz yanıyo 40 da bebeğim var cünkü
150 geldi ben acıp kapadıkca daha fazla geldiğini düşünüyorum sabitmi yanıyo
Himm sizinde baya gelmisBizde de 3 oda yandığı halde 230 geldi. Bence normal.
Allah allah 3+1 sürekli orta derecede yanıyor. 350 liradan aşağı geldiğini bilmem.
45 - 50 de yakarız hep. Yinede soğuk ev. Alt kat boş ve Kuzey cephe. Çok zor ısıtmakOrta derece kac oluyo mesela gecen kış 55 e cıktı bir ay full 450 geldi kar vardı derece arttıkca artar ben 35 40 arası yakarım
Orta derece kac oluyo mesela gecen kış 55 e cıktı bir ay full 450 geldi kar vardı derece arttıkca artar ben 35 40 arası yakarım
Daha cok petek yakarsam daha fazla gelmez miOdaların petegini kapatmanın bir anlamı yokmuş yalnız. Defalarca tv de gösterildi zaten. O ısı boruya kadar gidiyormuş zaten. Eve gelen teknisyen aynı şeyi dedi. Sürekli açıp kapatmak da fazla enerji harcıyormuş.
Bize 200 e yakın geldi...
A evet o ay bizde 480 ödedik. Evden eve farkediyor ya. Cephe falan.. Yalıtım da önemli. Annemler tüm evi yakıyolar. 2+1. Banyo koridor ne varsa yaniyo 100 lira civarı anca ödüyolar. Güney cephe çünkü yalıtım da var. En kısık ayarda yandığı için az geliyo demek ki. Hele hele eski oturduğum evde bi komsum vardı. Abartmıyorum tüm kış boyunca sadece 120 liralık gaz yaktığını bilirim. Kartlıydi istediği kadar yakıyodu ve evi sıcacıkti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?