• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kizlar bu dogalgaz faturasi fazla degil mi?

Merhabalar hanimlar,
Yalnizca 2 oda yakiyorum evet sadece 2
Dereceside 2 de yani 1 de olursa soguya yakin oluyo 2 de cok sicak sayilmaz orta diyim
Ama fatura 126 tl geldi cok olduğunu dusunuyorum
Birde arkadasim evde dogalgaz vanalari var coklu onlari kapat bazilari yalnizca borulari isitiyormus petek yanmasa bile cok gelebilir dedi ama baktim 7-8 vana var hangi oda nerenin nerden bilicem sizler duydunuz mu bole bisiy..

bende senın gıbı 2 oda yakıyorum ve sadece akşamları yakıyoruz cunku zaten eve akşam 9 da gelıyoruz ve ödediğim fatura senınkınden fazla

Odaların petegini kapatmanın bir anlamı yokmuş yalnız. Defalarca tv de gösterildi zaten. O ısı boruya kadar gidiyormuş zaten. Eve gelen teknisyen aynı şeyi dedi. Sürekli açıp kapatmak da fazla enerji harcıyormuş.
Bize 200 e yakın geldi...

Ee napıcaz peki, yani o petek kapalı olsada ısınıyor gibi mi ücretlendiriliyormuş? Nerden kapatmamız gerekiyormuş ki acaba?

Bize de yüksek geliyo
Doğalgaz hepimizin ortak yarası sanırdım
Kimisi düşük geliyo bizim demiş, şaşırdım
İl il mi değişiyo anlamadım ki
Il il değişiyor galiba daha soğuk yerlerde küpü diyeyim pahali oluyor sıcak illerde Akdeniz de mesela biraz düşük oluyor.

Ee napıcaz peki, yani o petek kapalı olsada ısınıyor gibi mi ücretlendiriliyormuş? Nerden kapatmamız gerekiyormuş ki acaba?
Bizim evde 7-8 li bi vana var kombinin alt kisminda o borulari isitiyomus ama hangi odanın o vanalar bilmiyorum yani yanmayan peteklerin vanalarini kapatup borulari isitmicaz diye duydum ama bilmiyorum hangilerini kapatacagimi

Bizim evde 7-8 li bi vana var kombinin alt kisminda o borulari isitiyomus ama hangi odanın o vanalar bilmiyorum yani yanmayan peteklerin vanalarini kapatup borulari isitmicaz diye duydum ama bilmiyorum hangilerini kapatacagimi

Ay hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Boşu boşuna para ödemişiz bu güne kadar yani. Vanaları tek tek deneyipte öğrenicez artık herhalde.

Bence gayet normal. Ev 3+1 ama biz 1+1 olarak kullanıyoruz. Geçen sene salon, yatak odası mutfak ve koridor un peteklerini açtık bi de sıcak su fatura hep 400tl geldi. Bu sene daha yeni yakmaya başladık fatura daha gelmedi. Biraz kombi ile de alakalı sanırım. Kiracı olunca mecbur kullanıyoruz.

Bizde 1 oda hariç hepsini yakıyoruz. Gündüzleri işte olduğumuz için kapatıyoruz. Geceleri yakıyoruz sadece 64 TL geldi

Yok 2 yildir kullaniyoruz gecen sene 90 filan geliyordu ama calisiyordum ve gunduzleri dusukde yakiyordum simdi hep standart yaniyor o yuzden gecen seneye gore yuksek geldi

Aynen o yuzdendir. Açıp kapamak fark ettirmez diye yaygin bi inanis var ama epey fark ettiriyor. Ama yine de guzel rakam bence cok degil. Arkadasim 2+1 70 m2 giriş katta oturuyor ayda 400 yakiyor.

Geçen yıl açtığım bir konu var ona bak. Bu kadar az faturalar bana bedava gibi gelirdi. Şimdi taşındım o evden çok şükür.

Merhabalar hanimlar,
Yalnizca 2 oda yakiyorum evet sadece 2
Dereceside 2 de yani 1 de olursa soguya yakin oluyo 2 de cok sicak sayilmaz orta diyim
Ama fatura 126 tl geldi cok olduğunu dusunuyorum
Birde arkadasim evde dogalgaz vanalari var coklu onlari kapat bazilari yalnizca borulari isitiyormus petek yanmasa bile cok gelebilir dedi ama baktim 7-8 vana var hangi oda nerenin nerden bilicem sizler duydunuz mu bole bisiy..

Binada izolasyon yoksa gayet normal, buna su ve ocak da dahildir değil mi ?
Ayrıca iki oda yakıp diğer tarafları kapatıyorsan daha çok gelir

Benim evim 1+1 oturduğum odada yatıyorum zaten geçtiğimiz ay sonu 4-5 gün yaktım sadece o da aksamdan aksama ve 2 petek 60 t fatura geldi bana da çok gibi geliyor ama soğukta da durulmuyor mecbur yakıyoruz.:KK43:

126 tl nedir ki ?
Bence çok değil , olaya 2 oda yakıyorum diye bakmayın. Peteklerin büyüklüğü evin hacmi bilmediğimiz bir sürü detaylar var. bu kadar sıkmayın kendinizi

Back